Ücretsiz 56gb Ram ABD lokasyon Up/Down VDS !

Bence kullanışlı konu ama kredi kartı bilgilerini vermek biraz sakat adam ben kampanyayı bitridim çektim dese bişey diyemessin ama şirketin güvenirliliğide nedir bilemiyorum...

Youtube'a upload yapamıyorum bu vpsden. Saatlerdir %0 da. Arkadaşım da denedi ondada durum aynı. Çözümünü bilen var mı ?

Şifre hatası alıyorum bu konuda yardıma ihtiyacım var.
Yok mu yardım edecek kimse?

ben herşeyi yaptım makinayı kurduk ama indirilen dosyadan bağlanmaya çalıştığımda şu uyarıyı veriyor

uzak bilgisayar, bilgisayarınızın desteklemediği Ağ Düzeyi Kimlik Doğrulaması gerektiriyor.Yardım için yöneticinize başvurun

bunun çözümü nedir ?

ben herşeyi yaptım makinayı kurduk ama indirilen dosyadan bağlanmaya çalıştığımda şu uyarıyı veriyor

uzak bilgisayar, bilgisayarınızın desteklemediği Ağ Düzeyi Kimlik Doğrulaması gerektiriyor.Yardım için yöneticinize başvurun

bunun çözümü nedir ?

Xp mi kullanıyorsun hocam

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

satın aldım bilgileri girdim sunucu oluşturdum connect diyorum rdp dosyasını aç veya indir diyor indirip açıyorum hata veriyor uzak bilgisayar bilgisayarın desteklemediğini belirtiyor ne yapmam gerekiyor sizce

satın aldım bilgileri girdim sunucu oluşturdum connect diyorum rdp dosyasını aç veya indir diyor indirip açıyorum hata veriyor uzak bilgisayar bilgisayarın desteklemediğini belirtiyor ne yapmam gerekiyor sizce

hocam xp ile bağlanmıyor win 7 veya 8 ile deneyin bağlanaçaktır

bilgisayardaki sistem bu
x3aQGp.jpg

hata bu

sorun çözüldü wimdows 2008 serverla tekrar kurdum düzeldi gibi
eWZm3Q.jpg

Bu işin sonrası var bide...ya otamatık apra çekerse? başk aişlem için kullanacağım zaman para aktardığımda otamatım bu zımbırtı bir kaç ay sonra çekermi paramı?

örnek: sanal kartımı verdım bunalra ödedık 2 tl
sonra servis süresi doldu , yenıden para çekmek sitediler sanal akrtımdan para yok .. neyse
gungeldi başka bişe için sanal karta para aktardığım an bu firma atmaca gibi atlayıp paramı otamatıkman çekebilirmi ? ilk sanal karta para yuklemem de ?

Gun geldiginde yeni bir sanal kart olustur yada bunlara verdigin sanal karti sil. Yeni numaralardan olusan bi sanal kart olustur.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında tam olarak 1 ay değil. Size 360TL'lik kredi yüklüyorlar. Kurduğunuz makinenin özelliklerine göre günlük kredi düşümü oluyor. Mesela 56GB ram olanda günlük 62.63TL kesiliyor. Bu da yaklaşık 5-6 günlük bir süreç. Tabi orta halli bir makine kurarsanız bir aya kadar kullanabilirsiniz.

Kredi takibini burdan yapabilirsiniz : account.windowsazure.com/Subscriptions

Üzgünüz bu ödeme yöntemini kullanamadık hatası veriyor. Sanal kartı tanıttıktan sonra. Bu neden olabilir

Üzgünüz bu ödeme yöntemini kullanamadık hatası veriyor. Sanal kartı tanıttıktan sonra. Bu neden olabilir
Sanal kartın limitini belirle mesela 10 tl
Kredi kartın internet ile alışverişe ve mail order’a kapalıysa aç
Microsoft parayı çektikten sonra tekrar kapat

Şu an azure kullanıyorum 2,5 haftası kaldı bitsin birde bunu deneyelim. Paylaşım için teşekkürler.

az önce viberden +6789052212 numarası ile biri aradı microsofttan olduğunu sözledi Windows azure projesi ile ilgili bişiyler saçmaladı. bu şekilde aranan başkası oldu mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri