Üzgünüz bu ödeme yöntemini kullanamadık hatası veriyor. Sanal kartı tanıttıktan sonra. Bu neden olabilir
Aynen bende karşılaştım az önce..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üzgünüz bu ödeme yöntemini kullanamadık hatası veriyor. Sanal kartı tanıttıktan sonra. Bu neden olabilir
Herşey tamam hepsi oldu fakat sol menüden virtual makhineyi seçtikten sonra aşağıda connekt tıklanmıyor sönük duruyor yanındaki öğeler tıklanıyor fakat connekt tıklanmıyor. hem diyelimki connekte tıkladık demişsinki connekte tıkladıktan sonra giriş yapabilirsiniz. nereye giriş yapabiliriz onuda yazarsan nereye giriş yapacağımızıda biliriz teşekkür ederim.
Hocam banada yardımcı olabilirmisiniz connekt tıklanmıyor ne yapmalıyım?bende uğraşıyorum satın aldım 2 tl sanal kart. connect deyince küçük bi dosya indi masa üstüne kurdum üye girişi yaptırdı ve yeni bir makina windows 8 gibi sayfa açıldı bir tek explorer var. çözemedim hala hiç vds kullanmadım çözünce yardımcı olurum inş![]()
Hocam banada yardımcı olabilirmisiniz connekt tıklanmıyor ne yapmalıyım?
Aynısını yapmıştım yukarıdaki oka bastım ama aşağıdaki connekt tıklanmıyor hiçbirşeyi beceremiyorum arkadaş şu ücretsiz telefon olayınıda en sonunakadar herşey tamam numarayı kabul ettiği halde çağrı sesini duyamıyorum. Neyse teşekkür ederim. Gitti sanal kart 2 tlüye adı şifre doldurduktan sonra şu sayfaya bağlanıyor. yukardaki oka basıyosun sonra aşağıda connect yazıyor. Basında bi dosya indi masa üstüne. Tıkladım kuruldu üye girişi yaptım windows 8 gibi bi sayfa açıldı ayrı bir bilgisayar
http://i.hizliresim.com/e7MykN.jpg
1- ezplorardan başka tarayıcısı yok kurulabilir mi?
2- Bunda adobe flash player yok kurma sayfası bembeyaz çıkıyor kuramıyorum
3- kendi bilgisayarımdaki dosyayı buna nasıl aktarıcam kopyala yapıştır 10 saat verdi 1 gb dosyaya
aklımda deli sorular çıldırmadan bilen biri ayrıntılı anlatırsa sevinirim![]()
Aynısını yapmıştım yukarıdaki oka bastım ama aşağıdaki connekt tıklanmıyor hiçbirşeyi beceremiyorum arkadaş şu ücretsiz telefon olayınıda en sonunakadar herşey tamam numarayı kabul ettiği halde çağrı sesini duyamıyorum. Neyse teşekkür ederim. Gitti sanal kart 2 tl![]()
Anladım hocam çok teşekkür ederim. Biraz uğraşayım İnşallah olur. Saolasın.)
tıklanmayan connect in solunda +new var yeniden kayıt yapılabilir![]()
Bir kaç gündür hızlı bir makine arıyordum ve buna denk geldim.
![]()
İhtiyacı olanlar için anlatım
KAYIT OL bu linkten kaydolup verilen panelden vds hesabı oluşturabilirsiniz. 1 ay deneme olarak ücretsiz veriliyor.
Kayıt sırasında kredi kartı bilgilerini istiyor, 2 liralık sanal kart eklerseniz kabul eder, kendi kartınızı eklemeyin.
Kayıt olduktan sonra KONTROL PANELİ linkinden giriş yapın. Daha sayfanın sol altından ' new ' bağlantısına tıklayın ve sırasıyla altta ki resimde gösterdiğim yolu izleyin.
![]()
resimde ki en sağdaki bölümden istediğinizi seçip oluştura tıklayın.
kurulum başlayacak...
Kurulum bittikten sonra RUNNİNG yazacak oluşturduğunuz makinede.
Bu ibareden sonra sol kısımdan ' Virtual Machines ' bölümüne girip sayfanın altından ' Connect ' bağlantısına tıklayın ve daha sonra giriş yapabilirsiniz.
Tamamen kendi anlatımımdır.
İşinize yaradıysa bi beğeni atın yazıya![]()
Bilgisayarımın tarayıcısından chrome kur eklentisini indirip vds nin kurduğu sayafaya attım kurtuldum adobe flash belasından! Şu anki durumu bir resimle özetleyelim![]()
http://i.hizliresim.com/KnLJqN.jpg
Şu sorunun yanıtını arıyorum! Kendi hard di****deki dosyayı 1 gb mesela bunun kendi hard diskine nasıl atarım çoook uzun sürüyor! Anlatabildim umarım
---------- Mesaj saat 18:30:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:01:40 civarında gönderildi. ----------
hocam bilgilendirme için teşekkürler..
Sanal kartla üyelik yaptım giriş yapıldı üye bilgileriyle windows 8 gibi
bir yeni masa üstü geldi. Hız tamam chrome yi kurdum int dawnload manager tamam
Tamam olmayan şey şu. Ben kendi hard di****deki bir videoyu burdan nasıl yüklerim. İlla internet ortamından indir yükle mi yapmak zorundayım?
Kopyala yapıştırı denedim 1gb dosya saatler sürecek! Direk kendi hard di****den bu hızda youtubeye yükleyemiyor muyum?
Vdsye atarkan kendi upload hizinla atarsin vdsye atmak yerine youtube at.
LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vds ye atmaya gerek yok zaten youtubeye atabilsem tamam. Ama bu ayrı bir bilgisayar gibi kendi hard diski kendi işletim sistemi. Benim hard diskten bu vds ile nasıl youtubeye atacağım onu bulamadım. ilk kez vds kullanmaya çalışınca tabi![]()
Yazdığından bir şey anlamadım.
Yazdığından bir şey anlamadım.
arkadaş diyoki kendi pcmdeki dosyayı vdsye atmanın bir kısa yolu varmı? ordanda yt yüklücek sanırım
Bilgisayarımın diskinde kayıtlı bulunan 1 gb boyutundaki videoyu youtubeye atmak istiyorum. Ama bu kaydolduğum vds ayrı bir bilgisayar gibi! Kendi diskleri işletim sistemi var. youtubeye nasıl yükleyeceğim kendi bilgisayarımdakini?
Vds atmadan kendi pc deki videoyu youtuba at.Sonra vdsden indir video kanalına yükle.
Sen vdsye atarken upload yapacaksın vdsye yukleyip zamanina harcayacagina youtuba at.
Kardeşim hepsi tamam connekt tamam masa üzerine indirdim uzak masa üstüne bağlandım bundan sonrası için yardımcı olabilirmisin. Anladığım kadarıyla sen başarmışsın.Vds ye değil direk youtubeye yüklemek istiyorum. Zaten kendi hızımla youtubeye yükleyebilsem vds ye gerek yok. bir defa yüklesem yeter. kendi hızımla saatler alır. ama vds ile 5 dk sürmez. Ama vds ile bilgisayar içindeki video yüklenmiyor mu? illa önce yükleyeceksin ya da yüklü bulup indirip yükleyeceksin mi bu mudur
Kardeşim hepsi tamam connekt tamam masa üzerine indirdim uzak masa üstüne bağlandım bundan sonrası için yardımcı olabilirmisin. Anladığım kadarıyla sen başarmışsın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.