- Web sitesi
- www.kopekilan.com
kanala giriş yaptıramadım ID kısmında xxx@gmail,şifre yazıyor :/
aynı hata bende de oluyo
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanala giriş yaptıramadım ID kısmında xxx@gmail,şifre yazıyor :/
Hocam programa abone olunacak kanallarin listesini alt alta yazacaksiniz o da kaydet diyince masaustune istediginiz bir isimde text olarak makro kodunu kaydediyor. Abone olucu kanallari imacros da datasources icine kaydedeceksiniz csv olarak.@nicholaihel hocam makro progrm.calistiriyorum bana hep resimdeki ekrani aciyor,halbuki oraya exel den csv olarak kaydettigim abone olacak kanallari koydum.nerede hata yapiyorum acaba?
Screenshot by Lightshot
Program çok güzel ama aynı anda giriyor sanırım buda spam a yakalanma anlamına gelir diye düşünüyorum cçerez temizlesede ip aynı kalacak
Zaten abone olan kanallardan bisey bekleme. Onlar kapansa da sıkıntı yok.
Ama hocam ustteki sorun var olusturan kodda. Excel listesini nası a kolonuna gmailleri b ye de sifreleri yaziyoruz. "[email protected], sifre" seklinde yapıştırıyo giriste mail kısmına
Zaten abone olan kanallardan bisey bekleme. Onlar kapansa da sıkıntı yok.
Ama hocam ustteki sorun var olusturan kodda. Excel listesini nası a kolonuna gmailleri b ye de sifreleri yaziyoruz. "[email protected], sifre" seklinde yapıştırıyo giriste mail kısmına
hocam windows da tanımlı ayırıcı(delimiter) ile alakalı araya virgül ve noktalı virgül koyup tekrar dener misiniz
hocam anlatamadım tam galiba a kolonuna gmail i b kolonuna şifreyi yapıştıyorum ama imacros u ekleyince böyle oluyo
![]()
hocam csv dosyasını düzenle diyerek açın, ctrl+h komutuna basın, üste "," alta ";" yazın ve tekrar deneyin
Hocam csv de macro duzgun ayiramadigi icin kolon 1 i yazmasi gereken yere tum kolonlari yaziyor, virgul ile deneyin bir deHocam noktalı virgülle koyuyomus zaten ama id ve sifreyi ust satira yaziyo. Nerde hata yaptık bi bulsam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.