ücretsiz bot

• Kullanıcı fightclub
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
ekran görüntüsü alıp koyun buraya bakıyım

İstersnz api key degşkenini kntrol edin. Ayrica windows uzerinden linux kullanmanizi onermyrm surekli hatalar ile karsılaşırsınız

---------- Mesaj saat 16:32:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:31:27 civarında gönderildi. ----------

Mobildeyim.

İstersnz api key degşkenini kntrol edin. Ayrica windows uzerinden linux kullanmanizi onermyrm surekli hatalar ile karsılaşırsınız

---------- Mesaj saat 16:32:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:31:27 civarında gönderildi. ----------

Mobildeyim.

hocam şu an yükleme yapıyorum sıkıntı yok ben de ve baktığım kadarıyla da kullanabilen arkadaşlar var sorunsuz linux konusun da haklısınız ama windows üzerinde çalıştığım için linux ile test edip deneme şansım pek olmuyor

---------- Mesaj saat 18:01:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:48:33 civarında gönderildi. ----------

kanal çekme de değişiklikler yaptım hata alan var mı bi kontrol edip yazsın

maalesef aynı hata devam ediyor.

bu hata botun kendisinden değil zend login olamıyor verdiğiniz bilgilerle bilgileri girmeden önce o bilgilerle gmaile sorunsuz gire bildiğinize emin olup tekrar youtube hesabınızı ekleyin sisteme api key alırken ve api name eklerken de özellikle dikkat edin hatasız olmasına son aşama da captcha izinlerini vermeniz gerek

Evet dostum bot calisiyor gayet duzgun sagolasin tekrar,hizida hic azimsanmayacak derecede iyi.kanal cekme haric toplu video cekemiyoruz sanirim?

evet ben mesela 10 15 tane link ekliycem o sekilde cekilicek.kanal cekme ozelligi var zaten o yetiyor simdilik ama toplu cekme var mi diyede sorayim dedim

bu arada suanki ucretsiz vds/vps nin ozellikleri ne acaba?

vmware.png

hocam scriptin kodlarını paylaşır mısınız? kullanmak isteyen server ında kullansın

Kaynak kodunu istediğin kişilere PM le gönderirssen daha sağlıklı olur

sağol kardeşim senin sayende 100-120 tane video yükledim

bu kadar paylaşımcı ve yardımcı olunur
allah muradına erdirsin

teşekkürler...

sağol kardeşim senin sayende 100-120 tane video yükledim

hayırlı olsun :)

---------- Mesaj saat 19:00:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:59:33 civarında gönderildi. ----------

bu kadar paylaşımcı ve yardımcı olunur
allah muradına erdirsin

teşekkürler...

amin allah herkesin gönlüne göre versin inşallah teşekkür ederim ben de :)

hayırlı olsun :)

---------- Mesaj saat 19:00:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:59:33 civarında gönderildi. ----------

amin allah herkesin gönlüne göre versin inşallah teşekkür ederim ben de :)

çok teşekkürler. iyi çalışmalar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri