ücretsiz bot

• Kullanıcı fightclub
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
hocam şu an yükleme yapıyorum sıkıntı yok ben de ve baktığım kadarıyla da kullanabilen arkadaşlar var sorunsuz linux konusun da haklısınız ama windows üzerinde çalıştığım için linux ile test edip deneme şansım pek olmuyor

---------- Mesaj saat 18:01:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:48:33 civarında gönderildi. ----------

kanal çekme de değişiklikler yaptım hata alan var mı bi kontrol edip yazsın

ancak windows üzerinde linux çalıştırmak pek stabil değil.

wampserver kudum phpmyadmine girerken kullanıcı adi şifre istiyor genelde ne oluyor orasi

wampserver kudum phpmyadmine girerken kullanıcı adi şifre istiyor genelde ne oluyor orasi

hocam sizinde anlıyacağınız üzere burda herkese ayrı şekil de kurulumun anlatımı yapamayacağım için eğer php bilginiz yeterli değil ise benim verdiğim sistemi kullanın scripti zaten bilen arkadaşların geliştirmesi için sundum

şimdi bunu kurmak için vds alıcam ama sunucu işletim sistemi ne secicem bu botu kurup kullanmam için

şimdi bunu kurmak için vds alıcam ama sunucu işletim sistemi ne secicem bu botu kurup kullanmam için

fightclub' Alıntı:
script wamp server üzerinde çalışıyor ve bazı ayarlar yapmak gerekiyor wamp için de ayarlar şöyle olacak

php_curl açık
php_openssl açık

short open tag açık

wamp kullanırsanız diğer ayarlar sabit sadece verdiğim ayarları yapmanız dışında başka bir ayar yapmanıza gerek yok

windows+wampserver

ben konudaki linkte üye oldum. kayıt işlemi tamam ama maalesef kanal çekme ve video çekme çalışmıyor.

ben konudaki linkte üye oldum. kayıt işlemi tamam ama maalesef kanal çekme ve video çekme çalışmıyor.

çalışmıyor demek ile olmaz bana ekran görüntüsü veya hatayı gösterin ki nerede sorun var anlıyım mesajları okursanız botta bi sıkıntı olmadığını görürsün zaten

özel mesajları silmeniz gerekiyor, mesaj kutusu dolu, team verdim size, az önce bağlantı koptu, bilgisayar dondu çünkü

özel mesajları silmeniz gerekiyor, mesaj kutusu dolu, team verdim size, az önce bağlantı koptu, bilgisayar dondu çünkü

boş şu an tekrar gönderin bakalım

---------- Mesaj saat 23:43:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:40:34 civarında gönderildi. ----------

site üzerindeki sorunlarla ilgili pm gönderebilirsiniz script için ise lütfen php den anlıyan geliştirebilecek olanlar indirip uğraşsınlar kurumlum vb sorunlar ile ilgili pm atmayın lütfen

böyle süper bir paylaşımda bulunduğunuz için çok teşekkür ediyorum,scripti kurma ve çalıştırma aşamasımda biraz sıkıntı yaşadım ancak şu an sorunsuz çalışıyor.Tekrar teşekkürler:)

hocam bota dil çeviri ekleme imkanın varmıdır?

geliştirilebilir bot buda eklenebilir

---------- Mesaj saat 12:23:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:22:10 civarında gönderildi. ----------

bu arada sunucunun disk kapasitesi tamamen dolmuş girip boşalttım şu an kullanılabilir

hocam ben botu kurdum youtube linki atıyorum bilgileri cekiyor ama yukleye basınca hata veriyor video vps ye inmiyor video yuklendi diyor ama yuklenmemiiş oluyor baktım

önceki mesajımda belirttim php den anlıyan arkadaşlar için sunduğumu hatalar konusunda malesef yardım edemem verdiğim link üzerindeki yükleme sorunlarını bana bildirirseniz yardımcı olurum

önceki mesajımda belirttim php den anlıyan arkadaşlar için sunduğumu hatalar konusunda malesef yardım edemem verdiğim link üzerindeki yükleme sorunlarını bana bildirirseniz yardımcı olurum

oyle diyorsunuzda sımdı o botu kac kısı kullanıyordur. spama dusme olayi cok yuksek tek ip den kac tane video atılıyor

hocam ben botu kurdum youtube linki atıyorum bilgileri cekiyor ama yukleye basınca hata veriyor video vps ye inmiyor video yuklendi diyor ama yuklenmemiiş oluyor baktım

oyle diyorsunuzda sımdı o botu kac kısı kullanıyordur. spama dusme olayi cok yuksek tek ip den kac tane video atılıyor

bu botu kullanan çok peki ücretli botları kullananlar az mı onlarda spama düşme olayı yok mu ? neyse dediğim gibi kendi kurulumunuzdaki hatalara yardımcı olamam anlamanız gerekiyor php den

onlarda tek ip yok 10 15 tane ip var ipler sureklii değişiyor buda spam olayını dusuruyor

hocam ben bu şekile dönüşüceğini tahmin etmedim açıkcası çünkü yazımda da belirttim sunma amacımı olay amacından çıkıyor bana kurulumla ilgili pmler geliyor burda mesajlar geliyor ben zaten bu şekilde olması için sunmadım dediğim gibi kendiniz çözmeniz gerekiyor

arkadaşlar VDS alıp bot kurcam vs mesajlar görüyorum da bot işini çok yanlış anlayan arkadaşlar var. Madem vds alıyorsun bota ne gerek var? indir videoları çatır çatır yükle toplu bir şekilde :)

Yada botu kurdum şu bu gibi hata alıyorum diyen arkadaş, güzel yoldasın kendi bilgisayarına apache kurup PHP yorumlayabilir hale getirmişsin. şu hatayı alıyorum bu hatayı alıyorum'a takılmak yerine. Google php başlangıç dersleri yaz, Hakkı öcal ın e-kitabını al baştan bir başla.

Kurmaya çalıştığın botun içinde sıfır bilgiyle çözemeyeceğin fonksiyonlar birde PHP'nin zor diye bilinen Zend kütüphanesi var.

kolay gelsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri