Ucuz Kaliteli VPS

M00nsp3ll

Kayıtlı Üye
Web sitesi
sms.yerinial.net
merhaba arkadaşlar,

Video upload için VPS yada VDS alacağım. Nelere dikkat etmeliyim. bildiğiniz Kaliteli ve ucuz sağlayıcı varmı. araştırdığım kadarı ile en düşük fiyata http://rosebilisim.com/ adresinde satılıyor.

512 Mhz Cpu
25 GB Disk Alanı
512 MB Ram Bellek
Limitsiz Trafik
1 Adet İp (Arttırılabilir)
Windows Server 2008 İşletim Sistemi
İngiltere / Redstation Lokasyon

15 Tl

1500 Mhz Cpu
50 GB Disk Alanı
1024 MB Ram Bellek
Limitsiz Trafik
1 Adet İp (Arttırılabilir)
Windows Server 2008 İşletim Sistemi
İngiltere / Redstation Lokasyon
20TL

Sizce iş görürmü, alınır derseniz aradaki 5 tl fark 20 tl olanı almayı gerektirirmi?

Teşekkürler.

2048 MB Ram'den asagi vps almamaya calisin.(Tek kistas bu degil,rahat calisabilmeniz icin) Yukaridakilerden hangisini seceyim der iseniz tabiki 20Tl'lik olani tercih edin.

25tl lik olan isini gorecektir ama sanki youtube kisser daha mantikli gibi, ben de dusunuyorum cunku, programdan cekincem sifre yonunden ve limitli kanal ekleme olmasi, bireysel istiyorum ama biraz arastirmak gerek

25Tl lik vps isini gorur.Alacaksanda Hollanda,Fransa,Almanya lokasyon al hizli oluyorlar.Ayrica Abd lokasyonlu alirsan ,daha iyi kaynaklar icin de bir avantajin olur.Cunki Cogu sitede Abd ip leri haric giris yapilmadigi icin kaynaklari somuremiyoruz,bu yuzden faydasi olur.

Bana gore bu is icin,yani Youtube download upload icin,1 yada 2 gb ram,25-50 gb hdd yeterlidir.

merhaba firmanın fiyatları gayet uygun. kendileriyle görüştüm hizmet bakımından ve destek olarak gayet iyi hizmet vermektedirler. şiddetle öneririm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri