Ucuz Stres Çarkı Hakkında

grcn37

Kayıtlı Üye
Merhabalar, 20-30 adet ucuz stres çarkları alıp çalıştığım dükkanda ek olarak satmayı planlıyorum.Fakat ucuz olanlarda arıza çıkma gibi durumlar oluyormuş fazla anlamadığım için ytpara üyelerine bu konu hakkında sormak istedim.Neye bağlı çabuk bozulması ve hemen bozuluyor mu ?

Merhabalar, 20-30 adet ucuz stres çarkları alıp çalıştığım dükkanda ek olarak satmayı planlıyorum.Fakat ucuz olanlarda arıza çıkma gibi durumlar oluyormuş fazla anlamadığım için ytpara üyelerine bu konu hakkında sormak istedim.Neye bağlı çabuk bozulması ve hemen bozuluyor mu ?

iş yeriniz ne üzerine

Üsküdarda parfüm satan çocuklar parfümü bırakıp ellerine stres çarkı alıp satmaya çalışıyor :)

Ucuz olanlarda arıza çıkma gibi bir durum olmazda çark 3 tur atarsa ne ala,orjinalleri 3 dk aralıksız dönüyor. Elinizde 1 adet çakma çark olsun siz orjinalle aradaki farkı gösterin 7-8 tl çakmaya veren 20 tl verip orjinalini alır.

Bı anda her yerde satılmaya başlandı sanırım en büyük etken YouTube videoları

Hocam arıza değil de ucuzluklarda biraz kötü rulman oluyor kısa süre dönüyor,normal fiyatlı olanlarda ise iyi rulman var uzun süre dönüyor.Ben olsam bi denerdim en ucuzluklardan stres çarkı alırdım bir de ona uygun parçacıdan iyi dönen bi rulman alırdım ortasındakini değiştirirdim.Sonuç olarak büyük ihtimal pahallı olan stres çarklarıyla aynı dönüş hızına sahip olacaktır :D Tamamen ortadaki rulman ile alakalı.

Arkadaşlar bu stres çarkı işi içimde kanayan yara oldu resmen. 2 ay kadar önce kalıbını yapmayı düşünmüştüm.Mesleğim zaten Talaşlı imalat. Satılır satılmaz diye düşünene kadar patladı gitti 😂 ucuzunun da pahalısının da maliyetinde kuruşlar oynuyor. (Max 3 tl maliyet) göbekteki rulman yüksek hız rulmanı olmalı. Tahtakalede 5-6 tl civarlarına kadar düştü bu ürünlerin toptan fiyatı. Perakendede tabiki 15-20 tl civarlarında satılabilir. Kardeşiminde rizede telefon aksesuar ve tamir üzerine dükkanı var. Satılıyor. Değişik şeyler ciddi ek gelir sağlar. Bi ara emoji yastık bile satmıştı.

Ucuz olanlarda arıza çıkma gibi bir durum olmazda çark 3 tur atarsa ne ala,orjinalleri 3 dk aralıksız dönüyor. Elinizde 1 adet çakma çark olsun siz orjinalle aradaki farkı gösterin 7-8 tl çakmaya veren 20 tl verip orjinalini alır.

Mantıklı hocam teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 17:36 ---------- Önceki Mesaj 17:35 ----------

Hocam arıza değil de ucuzluklarda biraz kötü rulman oluyor kısa süre dönüyor,normal fiyatlı olanlarda ise iyi rulman var uzun süre dönüyor.Ben olsam bi denerdim en ucuzluklardan stres çarkı alırdım bir de ona uygun parçacıdan iyi dönen bi rulman alırdım ortasındakini değiştirirdim.Sonuç olarak büyük ihtimal pahallı olan stres çarklarıyla aynı dönüş hızına sahip olacaktır :D Tamamen ortadaki rulman ile alakalı.

İşte güzel dönmediği takdirde sanayi yolunu alıcaz 😄

Çakmalar 3 tur dönüyor malesef, sonra müşterilerle uğraşman gerekebilir

Bence ikisindende indirin bulunsun su gibi satılıyor gider elde kalmaz

rulman farkı var ucuzlar 1 rulman oluyor bu sayede internette gördüğün gibi okadar hızlı dönmüyor ve kolay bozuluyor 6 rulman olanlar çok hızlı dönüyor fiyatı da ona göre artıyor ve 1 rulman olana göre daha zor bozuluyor tabi bide genel anlamda üretilen malın kalitesi de farklılık gösterebiliyor

rulman farkı var ucuzlar 1 rulman oluyor bu sayede internette gördüğün gibi okadar hızlı dönmüyor ve kolay bozuluyor 6 rulman olanlar çok hızlı dönüyor fiyatı da ona göre artıyor ve 1 rulman olana göre daha zor bozuluyor tabi bide genel anlamda üretilen malın kalitesi de farklılık gösterebiliyor

peki ucuz ve dediğiniz rulman şeklinde kaliteli stres çarkı nerde bulabilirim bilginiz var mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri