Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
s.a arkadaşlar , öncelikle herkese hayırlı ramazanlar.. ufaktan bir arakdaşla yaptımığız çalışma![]()
o tbm bende olacak varya.
ya okadar tık hocam
---------- Mesaj saat 20:45:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:37:40 civarında gönderildi. ----------
arkadaşlar ben 2 ay önce bi konuda , benim yol ve yöntemlerimi ilk ödememi aldığım gün parayı ATM den çekip elimle saydığımda gelip konu açıp anlatıcam demiştim.. 8 tane adsensem banlandı , henüz hiç ödeme alamadım.. ama bu sefer alcaz gibi.. aldığımda anlatcam herşeyi.. selametle
ya okadar tık hocam
---------- Mesaj saat 20:45:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:37:40 civarında gönderildi. ----------
arkadaşlar ben 2 ay önce bi konuda , benim yol ve yöntemlerimi ilk ödememi aldığım gün parayı ATM den çekip elimle saydığımda gelip konu açıp anlatıcam demiştim.. 8 tane adsensem banlandı , henüz hiç ödeme alamadım.. ama bu sefer alcaz gibi.. aldığımda anlatcam herşeyi.. selametle
Hocam rica etsem pm den olayı anlatır mısın ? Ayrıca riski varsa riski yapan kişinin sen sonuçta kazanç yöntemi paylaşmışsın bunu uygulayıp uygulamamak onlara kalmış insanlar kolay kolay bu tür bilgileri paylaşmıyor !
arkadaşlar en iyisi herkes bildiği yoldan devam etsin , boşverin bnm ütopik yol ve yöntemlerimi
delinin teki kuyuya bir taş atmış 40 tane akıllı cıkartmaya calışıyor.
foruma böyle konu acıp nispet yapmaya calısanlara inat yapıcam bişiler gönlüm el vermiyor foto atmaktaki amac nedir?
varsa bilgin acar konu catır cutur anlatırsın öyle degilmi burda bu kadar insana bişeyler göstermenin anlamı yok.
yok yani adam bide bi mesajında demişki 8 tane adsensem banlandı .
to cok yüksek belliki kendi reklamlarına tıklıyor. o adsenseden para alamaz bu adam bigün parasını alsın o eft fotosunu buraya atsın aynı miktarı ben vericem kendisine. aha burayada imzamı atıyorum.
hakketten konu açılmış ama ya öğret ya gösterme kardeşim. konunun amacı ne anlamış değilim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.