Ufaktan Bişeyler İşte ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağlam proxyler. Niche videolar. Niche etiket ve açıklamalar. Düzenli olarak da abartmadan girmiş tıklamış.

o tbm bende olacak varya.

ya okadar tık hocam ;)

---------- Mesaj saat 20:45:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:37:40 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar ben 2 ay önce bi konuda , benim yol ve yöntemlerimi ilk ödememi aldığım gün parayı ATM den çekip elimle saydığımda gelip konu açıp anlatıcam demiştim.. 8 tane adsensem banlandı , henüz hiç ödeme alamadım.. ama bu sefer alcaz gibi.. aldığımda anlatcam herşeyi.. selametle

TO ve TBM genel ortalamanın biraz üzerinde.
Nacizane tavsiyemdir bu rakamlara dikkat etmek gerek...

Tamam asparagas haberlere inanmayın fakat yinede dikkat edilmeli!

ya okadar tık hocam ;)

---------- Mesaj saat 20:45:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:37:40 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar ben 2 ay önce bi konuda , benim yol ve yöntemlerimi ilk ödememi aldığım gün parayı ATM den çekip elimle saydığımda gelip konu açıp anlatıcam demiştim.. 8 tane adsensem banlandı , henüz hiç ödeme alamadım.. ama bu sefer alcaz gibi.. aldığımda anlatcam herşeyi.. selametle

tık sorun değil önemli olan tbmnin yüksek olması ve düşmemesi :) bende bi ara 500 e yakın tık geliyordu günde ama tbm 0,02 hatta 0,01 sen yine iyisin tık artar merak etme :)

Tıklar organik değil sanırım ve riskte bu olsa gerek.

ya okadar tık hocam ;)

Hocam rica etsem pm den olayı anlatır mısın ? Ayrıca riski varsa riski yapan kişinin sen sonuçta kazanç yöntemi paylaşmışsın bunu uygulayıp uygulamamak onlara kalmış insanlar kolay kolay bu tür bilgileri paylaşmıyor !

Hocam rica etsem pm den olayı anlatır mısın ? Ayrıca riski varsa riski yapan kişinin sen sonuçta kazanç yöntemi paylaşmışsın bunu uygulayıp uygulamamak onlara kalmış insanlar kolay kolay bu tür bilgileri paylaşmıyor !

bu tur bi bilgi paylasılırsa zaten cok kişinin canı yanar ... basta tbm arttırma diye actıqı konu da zaten bu gerekcce ile kapatılmıstı kimsenin bilmesine de gerek yok böyle bir yöntemi

arkadaşlar en iyisi herkes bildiği yoldan devam etsin , boşverin bnm ütopik yol ve yöntemlerimi

ilk kazancım 600 dolar olsa botlardan fazla çalışırım.

Bol kazançlar.

Yaptığın işi merak ettim. Sen uyarılarını vs. koyarsın onlara uyan uyar uymayan da sonuçlarına katlanır bence paylaş ama sen bilirsin yinede.

bizde öğrenmek istios bizde 10 günde 1300 tl kazanmak istiyorus :( lütfen öğreeet nolaaaar :/

delinin teki kuyuya bir taş atmış 40 tane akıllı cıkartmaya calışıyor.:):)

foruma böyle konu acıp nispet yapmaya calısanlara inat yapıcam bişiler gönlüm el vermiyor foto atmaktaki amac nedir?

varsa bilgin acar konu catır cutur anlatırsın öyle degilmi burda bu kadar insana bişeyler göstermenin anlamı yok.

yok yani adam bide bi mesajında demişki 8 tane adsensem banlandı .

to cok yüksek belliki kendi reklamlarına tıklıyor. o adsenseden para alamaz bu adam bigün parasını alsın o eft fotosunu buraya atsın aynı miktarı ben vericem kendisine. aha burayada imzamı atıyorum.

Millet göster-kaç taktiğini uyguluyo beylerrr.:D

delinin teki kuyuya bir taş atmış 40 tane akıllı cıkartmaya calışıyor.:):)

foruma böyle konu acıp nispet yapmaya calısanlara inat yapıcam bişiler gönlüm el vermiyor foto atmaktaki amac nedir?

varsa bilgin acar konu catır cutur anlatırsın öyle degilmi burda bu kadar insana bişeyler göstermenin anlamı yok.

yok yani adam bide bi mesajında demişki 8 tane adsensem banlandı .

to cok yüksek belliki kendi reklamlarına tıklıyor. o adsenseden para alamaz bu adam bigün parasını alsın o eft fotosunu buraya atsın aynı miktarı ben vericem kendisine. aha burayada imzamı atıyorum.

hakketten konu açılmış ama ya öğret ya gösterme kardeşim. konunun amacı ne anlamış değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri