Ulan İstanbul Yoluna İnternette Devam Ediyor

• Kullanıcı yenerk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Rayting almıyor.
Tv'de herşey Rayting.
Büyük ihtimal Onur Ünlü imzalı - Beş Kardeş - dizisi P.tesi günleri Kanal D'de başlar haftaya.

Bakalım bu netten izletme projesi tutacak mı?
Bölüm başı 1.99tl olcakmış.
Haftaya ilk netten verilecek 45dk'lık bölüm ise bedavaymış.

bu yapımcılar iştenmi anlamıyor yoksa riskmi seviyor anlamadım. youtubede bile ortalama 100k izlenecek diziyi 2tl verip izleyek kişi sayısı 5k olsa bölüm başı 10k para eder. 10k kime yetcek be :D

694.058 kez izlendi

hurriyetin haberinde de 1 milyonun üzerinde izlendi diyor.. ama kanaldnin sitesinde videonun izlenme istatistiği bu 694.058 kez izlendi

ama ücrestsiz izleniyor şu an anlamadım 2 tl değil miydi.. baya izleyen var yine de.. 1 günde bu rakam inanılmaz.. dizinin takipçisiydik ama internete düşünce daha izlemem ben interneti sadece keyfim ve yt için kullanıyorum :)

Valla eğer izlenirse daha çok para kazanabilirler. Ama youtube için özel eğitimli bir ekip felan tutmaları gerekiyor çünkü fena spamlanır dizi :D

694.058 kez izlendi

hurriyetin haberinde de 1 milyonun üzerinde izlendi diyor.. ama kanaldnin sitesinde videonun izlenme istatistiği bu 694.058 kez izlendi

ama ücrestsiz izleniyor şu an anlamadım 2 tl değil miydi.. baya izleyen var yine de.. 1 günde bu rakam inanılmaz.. dizinin takipçisiydik ama internete düşünce daha izlemem ben interneti sadece keyfim ve yt için kullanıyorum :)

ilk bölüm bedavaymış izlerse anca 300 bin kişi izler paralı

Bence öyle paralı yerine sponsor reklamcılar bulacaklar yine. Dizi arasına reklam girecek. Televizyondan farkı olmayacak yani. Türkiye'de toplam kaç televizyon var çok merak ettim ama şimdi.

Çoğu arkadaşın aklından kaydedip ytye atmak geçmiyor değil :D bu kadar izlenmesinin sebebi malum TV de izlenen bir dizi Türkiye çapında tanınmış e TV de yoksa izlemek isteyen netten izlicek yani alternatifi yok o yüzden sağlam izleniyor, telifi olucağını zannetmiyorum..

TR içerik hiç çalışmadım benimki yahudi hegomonyasını zarara uğratmak, benim kafama yatanda bu zaten, ülkemin insanına yapamam spamda..

en iyisi dizi içine ve yayınladıkları bölüm arasına reklam girmeleri olurdu, reklam izlemek zorunlu olurdu. reklam izlemek istemyen 2-3 tl verirdi daha iyi mantık olurdu. bu saçma olmuş.
benim dediğim de saçma da işte ne yapacan :D youtube dan yayacak olsalar bile daha fazla kazanırlar sanki :D

konu tutmuş buradan amcamlara selam yolluyorum :D

Denendi bu işler. tutmuyor bizde.

---------- Spam Engelliyici 21:04 ---------- Önceki Mesaj 21:03 ----------

694.058 kez izlendi

Player rakamlarını ciddiye alırsak güzel rakam.

Ama o rakamları değiştirmek iki inserte bakar :) yemezler yani 700 bin falan.

Demiştim demiyorum :)

biz bunları hep kitaplarımızda yazdık. okumuyorsunuz :D

Nette alan olmayınca patlamış.
Migros sponsorluğu çekince Güm.

internetten ilk yayınlandığı gün milyon izlendi diye haber yapılmıştı, ama internetten ilk yayınlandığı gün ücretsizdi, iş paraya gelince kimse izlemedi, doğal olarak.

internetten ilk yayınlandığı gün milyon izlendi diye haber yapılmıştı, ama internetten ilk yayınlandığı gün ücretsizdi, iş paraya gelince kimse izlemedi, doğal olarak.
Youtube' da yayınlasalardı kazanabilirlerdi diye düşünüyorum ginede Tivibu kadar kazandırmazdı, birde yapımcılar zaten işin içinden çıkamazken internetten dizi çekip yayınlamakda nedir, birde insanımızın dizi alışkanlığı internet odaklı değil TV odaklı, yapımcıların bunu düşünmüş olmalılar yanlız son çağre nette devam ettirmek olarak düşündüler sanırım.

B_NV_qJWkAE8puc.jpg

mantıklı yorum.. akıllı strateji yapmak lazım yoksa öyle parayla olacak iş değil..

bu internet projesini sunan carlos dut beyaz showda biraz da olsa bundan bahsetmişti. tahminim bunu carlos sundu ve hayata geçirdiler ama paralı yaptıkları için kaybettiler. youtube vb. platformlarda paylaşsalardı para kazanabilirlerdi yada kanal d sitesinde paylaşım özel reklam alabilirlerdi galiba bunu düşünemediler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri