umudumu yitirdim neredeyse

Kardeşim özgün çalışmak sabır ister. Devam et emin ol kazanıyorsun. Bende ilk ayrlarda öyleydim. Zamanla videolar oturdukça aylık azar azar kazanıyorsun. Tek yapman gereken açıklama kısmına video ile alakalı çok aratılan kelimelerden oluşan sorular şekilde makale yazmak. Bu süper oluyor. Ayrıca özgün çalışıyorsan video imleme önemlidir. Reddit tarzı sitelere imleme yap. Madem emek veriyorsun tam emek verki çabuk sonuç alasın.

Ben şuan yeni bir özgün kanal açsam çok fazla sürmez kazanmaya başlamam. Çünkü zaman geçtikçe öğreniyorsun sistemi..

Bak arkadasim ozgun calismak cok guzel ve saglam is.Ancak cok afedersiniz biraz yirtik degilsen,catlak degilsen yani bundan kastim su,bir anda yuksek izlenim iyi kazanc elde etmek istiyorsan bu dediklerim senin karekterinde yoksa bu ozgun iside zor.

Ornek bu yirtik catlakdan kastim insanlara kapanik,utangac cekingen karekterden bahsediyorum,cikip sokaga elinde kamera ile birsey yapacak cesaretin varsa bu isi goturursun.Yani hizli goturursun ama siradan basit cok ilgi gormeyen seylerle kazanmaya calisirsan bu cok uzun bir surec olur.

Ve sunu yine soylemek istiyorum,Sacmalarsaniz kazanirsiniz youtubeda.Cunki Youtube'da kazananlarin kendi videolari ile kaznaanlarin 100/70'i sacmaliklari ile kazaniyor izleniyor.Simdi hemen bak bu normal duzgun kanalla guzel sacmalamadan video cekip kazaniyor demeyin bizde biliyoruz guzel seylerinde oldugunu ama Youtube genelinde sacmalayan kazanir,deli gorunen kazanir,yirtik olan kazanir.

Ve sunu yine soylemek istiyorum,Sacmalarsaniz kazanirsiniz youtubeda.Cunki Youtube'da kazananlarin kendi videolari ile kaznaanlarin 100/70'i sacmaliklari ile kazaniyor izleniyor.Simdi hemen bak bu bak bu normal duzgun kanalla guzel sacmalamadan video cekip kazaniyor demeyin bizde biliyoruz guzel seylerinde oldugunu ama Youtube genelinde sacmalayan kazanir,deli gorunen kazanir,yirtik olan kazanir.

bkz.
HowToBasic - YouTube

Bak arkadasim ozgun calismak cok guzel ve saglam is.Ancak cok afedersiniz biraz yirtik degilsen,catlak degilsen yani bundan kastim su,bir anda yuksek izlenim iyi kazanc elde etmek istiyorsan bu dediklerim senin karekterinde yoksa bu ozgun iside zor.

Ornek bu yirtik catlakdan kastim insanlara kapanik,utangac cekingen karekterden bahsediyorum,cikip sokaga elinde kamera ile birsey yapacak cesaretin varsa bu isi goturursun.Yani hizli goturursun ama siradan basit cok ilgi gormeyen seylerle kazanmaya calisirsan bu cok uzun bir surec olur.

Ve sunu yine soylemek istiyorum,Sacmalarsaniz kazanirsiniz youtubeda.Cunki Youtube'da kazananlarin kendi videolari ile kaznaanlarin 100/70'i sacmaliklari ile kazaniyor izleniyor.Simdi hemen bak bu bak bu normal duzgun kanalla guzel sacmalamadan video cekip kazaniyor demeyin bizde biliyoruz guzel seylerinde oldugunu ama Youtube genelinde sacmalayan kazanir,deli gorunen kazanir,yirtik olan kazanir.

Ornek : How To Make Pepsi - YouTube

ama hakikaten öyle oluyor saçmalayan kazanıyor :D demekki saçmalığın orjinalide varmış :D Biraz derin düşünmek gerekirse bana kalırsa saçma videoları saçma insanlar izliyor böylelikle reklamlara daha çok tıklıyorlar . Nasıl oyun sitelerinde çocuklar reklamlara oldukça çok tıklıyorsa ve buna bağlı olarak reklam dönüşümleri oldukça iyiyse buda öyle gibi !

---------- Mesaj saat 23:24:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:14:10 civarında gönderildi. ----------

Dinle bunu üstad :) Kıraç-Zaman Akıp gidiyor http://www.facebook.com/SafiSevgIlerimle" - YouTube

Umudu Kaybedip Pes etmek olmaz !

" videolarımı hergün kontrol ediyor eğer kopyalanmışsa uyarıp veya telif göndererek kaldırtrıyorum "

hocam, videonuzu başkasının kullandığını nasıl anlıyorsunuz? Videonuzu nasıl korumaya çalışıyorsunuz?

teşekkürler

TurkEngineer benim videom binlerce değil maximum 200 video vardır. Örneğin Kızkulesi videosunu alsalar erkek kulesi diye yayınlamayacaklar eklediğim videoları tek tek arıyorum. Zaten videoda logo ve intro koyuyorum o nedenle çok vaktimi almıyor kontrol etmek.

TurkEngineer benim videom binlerce değil maximum 200 video vardır. Örneğin Kızkulesi videosunu alsalar erkek kulesi diye yayınlamayacaklar eklediğim videoları tek tek arıyorum. Zaten videoda logo ve intro koyuyorum o nedenle çok vaktimi almıyor kontrol etmek.

https://support.google.com/youtube/answer/2797370?hl=tr

hocam bu content ID sistemi nasıl bilgin var mı?

Mesela, yt de

1. sınıf kanallar : VitalyvdzTV , Pewdie, Rihanna, vevo vb. varya
2. sınıf kanallar; mesela bir kız müzik aleti çalıyor. Bu müzik aleti çalan, işte kanalda tasarımlar falan yapmış. Oynamış. Logo vb. hepsini eklemiş.
3. sınıf kanallar: işte logosu yok, avatarı yok, efektleri yok, kanal yeni kurulmuş gibi, ismi nkc1512 gibi saçma birşey falan.İlginç bir video.

3. sınıftan video çekmek kolay.

Bu 2. sınıf kanal sahibi adamın, videosunu indirdim. Logo üzerine, logomu koydum.İşte, geçişlere efekt falan koydum. Tekrar yükleyince, Google; üstte verdiğim linkteki gibi, o animasyonda lazer yukarıdan aşağıya iniyordu ya.Tıpkı onun gibi köküne kadar inceliyor mu?

Yoksa, bu sistemi sadece 1. sınıf için mi yapmış?

Yani 2. sınıf ta olanlar, Content ID sistemini kullanabiliyor mu?

https://support.google.com/youtube/answer/2797370?hl=tr

hocam bu content ID sistemi nasıl bilgin var mı?

Mesela, yt de

1. sınıf kanallar : VitalyvdzTV , Pewdie, Rihanna, vevo vb. varya
2. sınıf kanallar; mesela bir kız müzik aleti çalıyor. Bu müzik aleti çalan, işte kanalda tasarımlar falan yapmış. Oynamış. Logo vb. hepsini eklemiş.
3. sınıf kanallar: işte logosu yok, avatarı yok, efektleri yok, kanal yeni kurulmuş gibi, ismi nkc1512 gibi saçma birşey falan.İlginç bir video.

3. sınıftan video çekmek kolay.

Bu 2. sınıf kanal sahibi adamın, videosunu indirdim. Logo üzerine, logomu koydum.İşte, geçişlere efekt falan koydum. Tekrar yükleyince, Google; üstte verdiğim linkteki gibi, o animasyonda lazer yukarıdan aşağıya iniyordu ya.Tıpkı onun gibi köküne kadar inceliyor mu?

Yoksa, bu sistemi sadece 1. sınıf için mi yapmış?

Yani 2. sınıf ta olanlar, Content ID sistemini kullanabiliyor mu?

Yanlış bilgi vermek istemem çünkü bilgim yok. ama bilenler cevap yazacaktır.

bence sen türkçe içerik ile yüklüyorsun ondan videolar yabancı ise dogru kategoride değilsin mngrft oyunu ile çalışda gör bak nasıl izleniyorsun ..

Bence özgün olmuyorsa zorlamanın bi anlamı yok spamdada gayet güzel kazançlar var :) Bu işi yapanların %90 ı spamcı :) Maddi anlamda yapıyorsanız spama yönelebilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri