Ünlem geçme taktiğimi satıyorum

• Kullanıcı GaaktuG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

GaaktuG

Yasaklanmış
Aşağıda ki uyarının yapılmasına rağmen, kişi kendi kafasına göre forum üyelerine illegal olarak satış yapmaya çalışması ve aynı işi yapan diğer forum üyelerinin müşterilerine özel mesaj yolu ile ulaşarak teklif vermesi, müteakiben haksız rekabete yol açmasından dolayı 1 hafta süreyle uzaklaştırılmıştır.

Edit : satış aktif edilmeden
YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Duyuru : Yeni Başlayanlar
okuyunuz. Gerekli düzenlemeler yapılır. Karar kılınılana kadar illegal yapılan satışlarda sorumluluk kabul etmiyoruz. Duyuruyu haftalar önce yaptık.

YTPARA.COM YÖNETİM

Moderatör tarafında düzenlendi:
kaça satıyorsa 10 lira aşşağısına satıyorum :D şaka bir yana daha önce ticaretimiz oldu güvenilir dürüst bi kardeşimdir güvenle alışveriş yapılabilir.

hocam fiyatı felam pm yada skype la konusuruz hocam tek tek video olarak ugrasırsan 30dk lık bi video icin bi 30dk kadar zamanını alır ama toplu olarak gecersen sıkıntı olmaz beyler yazmayı unutmusum pm de soruyorsunuz hep önceden yüksek izlenim almıs ünlemli videolarda sadece baska temiz bi kanalda dolar yakarım yada kanal kara listeye girmemişse yine dolar yakarım ama izlenim 0 dan baslar

ortalama fiyat yazın .satış konusu açıp da fiyat yazmamak mı olurmuş

aynen yahu satış var fiyat yok

darall hocam haklısınız satıs konusunda fiyat olmazsa sacma olur o zaman söyle belirtiyim acıkcası herkesin bu taktiği ögrenmesini istemiyorum herkes dizi film yüklemesin bu yüzden 5-6 kişie satmayı düşünüyorum bu arkadaslarıda en yüksek fiyat veren arkadaslardan secmek en mantıklısı skypeİ'ta ve pm lerde görüştügüm kadarıyla arkadaşlar 100tl ye dünden razı mesala alacak arkadaslar haklı olarak kanıt istiyor ondan sonra ciddi rakam konusuruz diyorlar bende kanıtlayınca ciddi olarak fiyat konusuldugunda burdan yazarım

Fiyat ekleyin ve satış öncesi adminlerden bırıne veya ref olucak bi kanıt belırleyin lütfen.

Not.daha öncede satıldı ve sorun yaşandı bu sebepten duyarlı olalım.

[MENTION=11392]Graphic Designer[/MENTION] o zaman siz ref olun hocam hem tarafsız olursunuz bana 15-20 videoluk bi kanal atarmısınız bende önce kendi boş kanalımın linkini atıyım sonrada dolar yaktıgım kanalın linkini atıyım

adminlikte güzel beleş ref :D hayırlı satışlar saygılar

aynen hocam öyle olsa herkes banada kanıtla der kendine yükletir bende bosa ugrasmıs olurum hocam isteyen herkese kanıtlarım istediğiniz diziyi filmi verin bana :D ben size daha yeni acılmıs bi kanalda dolar yandıgını kanıtlayım

hocam daha admin kanal linki atmadı ama işe yaramasa buraya konu acmazdım yani

[MENTION=11392]Graphic Designer[/MENTION] o zaman siz ref olun hocam hem tarafsız olursunuz bana 15-20 videoluk bi kanal atarmısınız bende önce kendi boş kanalımın linkini atıyım sonrada dolar yaktıgım kanalın linkini atıyım

Gördugunuz gbi admınlık bos beles ref dıyenler var bilıyoruz zaten bunları dıyeceklerını .ama yapmasak modlar gorevını yapmıyo derler yapsak badmıne ne guzel ucretsız dıyolar. O yuzden ben istemıyorum bşka. Bırı olsun ben snuca göre satın alırım tesekkur ederim

Son düzenleme:

hocam kesinlikle bi denetim mekanizması olmalı ben taktiğimin şartlarını yazdım ve kanıtlamak için 1 değil hatta bi kaç adminle görüsebilirim ama hocam takdir edersinizki söyle söyle yapıyorum felanda diyemem ama dediğim gibi mesela bi dizi kanalı bi çizgi film kanalı gibi 2 kategoride ünlemi geçtiğimi kanıtlarım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri