Sonumuz hayır olsun.düzelecek diye umut ediyoruz...
mobil mesaj
mobil mesaj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence youtube un bakım çalışmalarıyla alakalı geçiçi bir durum. Mesela canlı yayınları aktif etmeye çalışın verdiği uyarıda bir çalışma faaliyeti oldugu belli. O yüzden beklemekten başka çaremiz yok.
Canlı yayını aktif etmeye çalışınca böyle uyarı veriyor:
YouTube Canlı 10 Mart 2014 10:00 ile yaklaşık 10 Mart 2014 10:45 arasında bakım yapmayı planlıyor. Bu süre boyunca etkinlik oluşturulamaz, başlatılamaz veya durdurulamaz. Zaten başlatılmış etkinliklerin akışı kesintisiz olarak gerçekleşmeye devam eder.
walla ben unlemı cozdfum aga attıklarım hep dolar oluyor
cok sukur
partnerlik derse şaşırmam![]()
Rep i kaptın o zmn![]()
wallamıbenı koyun muhtarı secersenız hepınıze unlemsız vıdeo yukluycem kesınlesme paralarına 20 dolar dahe eklıycem
---------- Mesaj saat 11:28:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:21:51 civarında gönderildi. ----------
arkadaslar konu acacagım saka bı tarafa bekleyın
15 marta kadar daha bi dünya gün var, valla benim şahsen okadar beklemeye tahammülüm yok)
gene eskiden olduğu gibi full spama devam ediyorum ben
ve ben artık nasip kısmet diyorum, kaçtane kalırsa artık
alakası yokkonu acıcam bekleyın
Yok artık ya, 2-3 gündür ünlem yüzünden video atamadım. böyle birşey görmedim ben.
VDS den atarken pek ünlem gelmiyor ama Bot la atınca hepsi Ünlem
ben nerden ne atsam ünleme düşüyor kafayı yicem windows azure kullanıyorum server sildim yeni bişey oluşturdum mac değişti ip değişti yeni kanal oluşturdum. Kendi telefonumdam video çektim yine ünlem millet çatır çatır video yüklüyor. Birileri çözümü bulmuş ama söylemiyorlar. Yada sorun bizde...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.