! (Ünlem) Hakkında Benim Görüşüm.

• Kullanıcı akmaster_91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Sonumuz hayır olsun.düzelecek diye umut ediyoruz...

mobil mesaj

Bende bundan 1 ay önce kanal açıp 18 video atmıştım şuan adsenseye bağlayıp para kazanmaya açmak istedim bir videoyu soru işareti sonra ünlem oldu. Sildim direk videoyu. Bıraktım kanalı öyle.

Bence youtube un bakım çalışmalarıyla alakalı geçiçi bir durum. Mesela canlı yayınları aktif etmeye çalışın verdiği uyarıda bir çalışma faaliyeti oldugu belli. O yüzden beklemekten başka çaremiz yok.

Canlı yayını aktif etmeye çalışınca böyle uyarı veriyor:
YouTube Canlı 10 Mart 2014 10:00 ile yaklaşık 10 Mart 2014 10:45 arasında bakım yapmayı planlıyor. Bu süre boyunca etkinlik oluşturulamaz, başlatılamaz veya durdurulamaz. Zaten başlatılmış etkinliklerin akışı kesintisiz olarak gerçekleşmeye devam eder.

hocam geçici bir durum olmasıyla ilgili tahmininize bende katılıyorum ancak canlı yayın uyarısının bence bununla hiçbir alakası yok çünkü sadece 10 marttaki 45 dakikalık bakım için şimdiden uyarı yazısı koymuşlar.Bunu çoğu web sitesi bakım yapmadan önce yapar.

Bencede geçici bir durum yoksa youtube çok zararlı çıkar.Atılan her videonun ünleme düşmesi demek artık youtube para kazandırmayacak demek buda demek oluyorki youtube kazanç kapısını kapattı.Özgün videoyada ünlem geliyor geçici bir sorun umarım düzelir.

:D walla ben unlemı cozdfum aga attıklarım hep dolar oluyor :D cok sukur

Rep i kaptın o zmn :D

wallamı :D benı koyun muhtarı secersenız hepınıze unlemsız vıdeo yukluycem kesınlesme paralarına 20 dolar dahe eklıycem :D

---------- Mesaj saat 11:28:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:21:51 civarında gönderildi. ----------

arkadaslar konu acacagım saka bı tarafa bekleyın

wallamı :D benı koyun muhtarı secersenız hepınıze unlemsız vıdeo yukluycem kesınlesme paralarına 20 dolar dahe eklıycem :D

---------- Mesaj saat 11:28:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:21:51 civarında gönderildi. ----------

arkadaslar konu acacagım saka bı tarafa bekleyın

hadi bakalım beklıyoruz dostum:)

Yt'yin soyle bir dusuncesi olamaz mi - gunde yuklenen yuzbinlerce spam video yerine 10k-100k video atilsin ama hepsi ozgun olsun, kaliteli bir sitem olsun. Boylece reklam tbm leri 0.05-0.10tl yerine 0.50-1.00tl olsun...
Bu durumda yt daha temiz kalir ve daha fazla reklam geliri olamaz mi ?
Bu bizi cok zor duruma sokar ama adamlarin nasil bir taktik uygulayacaklarini bilmiyoruz ama burada devreye partnerlik giriyor. O yuzden ben bu gunlerde baglaya bildigim kadar kanallarimi partnere baglayacagim (awe olsa bile) cunku ilerde partnere girmek de zorlasabilir.
Insallah yanilirim ve bu gecici bir durumdur...

15 marta kadar daha bi dünya gün var, valla benim şahsen okadar beklemeye tahammülüm yok :))
gene eskiden olduğu gibi full spama devam ediyorum ben
ve ben artık nasip kısmet diyorum, kaçtane kalırsa artık

spam ne demek ?

Gece 268 video attım + 15 dakikalık bunların 250 tanesi dolar ışığı yandı 18 ünlem ve soru işareti oldu

Yok artık ya, 2-3 gündür ünlem yüzünden video atamadım. böyle birşey görmedim ben.
VDS den atarken pek ünlem gelmiyor ama Bot la atınca hepsi Ünlem

Yok artık ya, 2-3 gündür ünlem yüzünden video atamadım. böyle birşey görmedim ben.
VDS den atarken pek ünlem gelmiyor ama Bot la atınca hepsi Ünlem

ben nerden ne atsam ünleme düşüyor kafayı yicem windows azure kullanıyorum server sildim yeni bişey oluşturdum mac değişti ip değişti yeni kanal oluşturdum. Kendi telefonumdam video çektim yine ünlem millet çatır çatır video yüklüyor. Birileri çözümü bulmuş ama söylemiyorlar. Yada sorun bizde...

ben nerden ne atsam ünleme düşüyor kafayı yicem windows azure kullanıyorum server sildim yeni bişey oluşturdum mac değişti ip değişti yeni kanal oluşturdum. Kendi telefonumdam video çektim yine ünlem millet çatır çatır video yüklüyor. Birileri çözümü bulmuş ama söylemiyorlar. Yada sorun bizde...

Hocam, bendede aynı. Bunun çözümünü bekliyorum, birisi elbet yazar :), bu arada denemede yapıyorum ben bulursam ben yazarım

Düzelince haber edin beyler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri