Ünlem Konusunda Çalışmalar |Grup Oluşturuyoruz|

• Kullanıcı WeyliPreci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ünlem konusunda baya bir gelişme kaydettim şu an her türlü videoyu %90 oranında geçirebiliyorum.Uyguladığım tekniğin kesin çözüm olup olmadığını anlamam için 4-5 kişilik bir ekibe ihtiyacım var 1 günlük bir çalışma sonucunda işe yarayıp yaramadığını %'lik olarak ne kadar başarı sağladığını görmüş olacağız.Ünlem konusunda deneme fikri olan veya sadece benim uyguladığım yöntemin başarı oranını test etmemize yardımcı olacak arkadaşlar lütfen bu konuyu boş geçmeyin.

Katılacak arkadaşlardan istediğim 2 şey var.

1) 2 adet eski kanal daha önce ünlem alıp almaması önemli değil (Adsense bağlı olmaması önemle rica olunur veya çöp Adsenseye bağlı olması para kazanma kapanma durumu yaşanmaması için çok önemli) ve 1 adet kanal oluşturulmamış gmail.

2) Hızı önemli değil ama bir gün içinde denemelerimizi tamamlayabilmemiz için gruptaki herkesin 1 adet VDS'ye sahip olması yeterlidir.

NOT:Nasıl yaptığımı şu an açıklayamayacağım daha önce Serkan Abi'nin dediği gibi eğer yöntem işe yararsa hem yöntemin önünün kapatılmasını önlemek hem de hızlı yayılmasını engellemek istiyorum.Tabi eğer yöntem gerçekten kalıcı bir çözüm ise Serkan Abi'ye uyguladığım yöntemi anlatıp yöntemin Serkan Abi tarafından dağıtılmasını sağlayacağız.

çöp adsense mevcut vdsyi de bugün satın aldım gün içerisinde açılır yardımcı olmak isterim büyük bir zevkle

çöp adsense mevcut vdsyi de bugün satın aldım gün içerisinde açılır yardımcı olmak isterim büyük bir zevkle

Sağolun hocam 4 kişi daha bulduğumuz an çalışmalara başlarız.Başlayacağımız zaman PM atarım Skype'dan grup oluşturup kısa sürede bitiririz inşallah

Normalde kaçırmam ancak misafirlikteyim maalesef rahat giremiyorum internete size iyi çalışmalar umarım kısa sürede aşarsınız şu ünlemi

öğlen 12 gibi ben de yardımcı olmaya çalışırım. argümanların hepsi mevcut.

Hocam benimde herşey tamam, vds yerine bot var bende yardımcı olmak isterim

Hocam benimde herşey tamam, vds yerine bot var bende yardımcı olmak isterim

Hocam bot ile yapılabilir mi pek emin değilim ama başladığımız zaman size de PM atayım eğer yapılabiliyorsa sizde bot üzerinden denemiş olursunuz

Yolculuktayım evde olsam mutlaka katılırdım kolay gelsin hocam ıns gecırırsınız

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

videoyapla olursa yardım etmek isterim. yeni, eski, dolu, boş, ümlem yiyen yemeyen çeşitli adsense kanallarım mevcut.

Umarim cozersiniz hocam vaktim olsa gerekirse 10 saatte olsa ugrasirdim allah kolaylik versin :)

Umarim cozersiniz hocam vaktim olsa gerekirse 10 saatte olsa ugrasirdim allah kolaylik versin :)

Yolculuktayım evde olsam mutlaka katılırdım kolay gelsin hocam ıns gecırırsınız

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Sağolun arkadaşlar düşünmeniz yeterli,inşallah istediğimiz sonucu alırız.

videoyapla olursa yardım etmek isterim. yeni, eski, dolu, boş, ümlem yiyen yemeyen çeşitli adsense kanallarım mevcut.

Hocam videoyap tüm işlemleri aynı şekilde yapabilir mi bilmiyorum ama sizi de ekleyeyim ben başlayacağımız zaman PM'den bilgilendirme yaparım siz olabilirliğini söylersiniz

benide yazın hocam

Tamamdır hocam sağolun ekliyorum sizi de

Bende de bot mevcut yardıma hazırım ve kullanmadigim bir adet botu verebilirim ekibe kolay gelsin

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yardımcı olabilirim hocam

Tamamdır hocam akşam 16:00 17:00 arasında çalışmalara başlayacağız.PM'den ulaşacağım size

Bende de bot mevcut yardıma hazırım ve kullanmadigim bir adet botu verebilirim ekibe kolay gelsin

Çok sağolun hocam düşünceniz için şu an VDS üzerinden manuel olarak %'lik oranını hesaplayalım.Zaten botu olan arkadaşlar da sağolsun yardım etmek istediler başarı oranı yüksek olursa bir de bot sahibi arkadaşların denemelerini isteriz tabi

Tamamdır hocam akşam 16:00 17:00 arasında çalışmalara başlayacağız.PM'den ulaşacağım size

Çok sağolun hocam düşünceniz için şu an VDS üzerinden manuel olarak %'lik oranını hesaplayalım.Zaten botu olan arkadaşlar da sağolsun yardım etmek istediler başarı oranı yüksek olursa bir de bot sahibi arkadaşların denemelerini isteriz tabi

Elimden ne gelirse paylaşmaya hazırım umarım bir an önce çözüme kavusursunuz....kolay gelsin ;)

Dediklerinizi karsilayamiyorum onun icin takipteyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri