Ünlem Konusunda Çalışmalar |Grup Oluşturuyoruz|

• Kullanıcı WeyliPreci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Hocam hiç bir şey yapamazsınız ünleme karşı. Youtube çalışanları senden de zeki hiç merak etme :D

Önemli olan geçirebilmek değil. Ünlem yememesi o videonun 1 gün sonra :)

Kanalın ünlemlenmemesi.

Yoksa bende %100 geçiriyorum biraz uğraşla o problem değil.

Yeni açtığım kanalda ünlem sorunu ile karşılaşmadım. Yeni kanallarda sorun yok sanırım.

Hocam hiç bir şey yapamazsınız ünleme karşı. Youtube çalışanları senden de zeki hiç merak etme :D

Kanalın ünlemlenmemesi.

Merak etme aşılır ünlem

Kanalın ünlemlenmemesi.

Hocam size kanıt olarak çok güzel kanallar sunardım ama ne yazık ki spama kurban gitmek istemiyorum. Youtube mühendisleri belki benden daha zekidir doğrudur ama onların da unuttukları bir iki şey varmış demek ki :)

Tum ekipmanlar bendede var aksama musaitim 18 gibi skypemden ekleyin yardimci olmak isterim bu konuda :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Öncelikle umarım bir gelişme elde edersiniz...

Birde Berkan'ı unutmayın onsuz ünlem grubu olmaz :)

3 günlük bi bekleyiş ve sonrası hüsran...

umarım sizde de aynısı olmaz hocam...

350 videonun 350'si de ünlem. BIKTIM Dinime!.. :(

Hocam size kanıt olarak çok güzel kanallar sunardım ama ne yazık ki spama kurban gitmek istemiyorum. Youtube mühendisleri belki benden daha zekidir doğrudur ama onların da unuttukları bir iki şey varmış demek ki :)

Hocam sana şunu söyleyim de ben tekrar aktif olarak video atılması ve para kazanılması taraftarı değilim. İşler çok zorlaşsın millet tek tük işe yarayan videolar yüklesin. Çöp etmesin youtube u. Ki bunu yabancılar bizden daha da az yapsa da başlık saçma sapan içerikli alakası yok sırf para kazanmak için atılmış bir ton video var ve sinir bozucu bir şey aradığınız zaman youtube da. Ve her önüne gelen bu işe girebilemesin ve para kazanamasın. Böylece sahte telif falan azalır. Çol çocuk bu işe girmemiş olur. İşi bilenler bu işi yapar sadece. Ola ki ünlemin bi açığı bulunursa ki ben %100 sonuç alınacağını asla düşünmüyorum. Bende çok uğraştım ama adamlar çok farklı bir algoritma ortaya koymuşlar ve zekice düşünülmüş şeyler bunlar.

Tekrar aktif olarak sorunsuz şekilde video atılmasını istemem çünkü yine aynı şeyler olacak ve youtube bu sefer çok daha farklı bir şey geliştirir ki ararsın açık bulamazsın :rolleyes:

hocam youtubedeki mühendislerin derdi bence spam bitsin değil kalitesiz spam bitsin sizin gibi ugrasan deneyen sonuc bulan arkadasların bir şekilde kazanması onların daha çok işine gelir diye düşünüyorum

hocam youtubedeki mühendislerin derdi bence spam bitsin değil kalitesiz spam bitsin sizin gibi ugrasan deneyen sonuc bulan arkadasların bir şekilde kazanması onların daha çok işine gelir diye düşünüyorum

Kardeşim neden işine gelsin zaten milyonluk kanallar var onlar tek tük videolar atsan yeterli zaten. Nasıl spamı bitirmek değil kaliteli spam nedir ya :D Tutturmuş gidiyorsunuz. Kendi kendini kandırma. Adamlar spamı tamamen bitirmeye uğraşıyor. Bir video bi daha neden olsun youtube da farklı kılıklarda :D

Her videodan bi tane olsun bilemedin 3-5 tane en üstte olsun bu kadar basit adamlar bunun için uğraşıyorlar ve başaracaklar...

Kardeşim neden işine gelsin zaten milyonluk kanallar var onlar tek tük videolar atsan yeterli zaten. Nasıl spamı bitirmek değil kaliteli spam nedir ya :D Tutturmuş gidiyorsunuz. Kendi kendini kandırma. Adamlar spamı tamamen bitirmeye uğraşıyor. Bir video bi daha neden olsun youtube da farklı kılıklarda :D

Her videodan bi tane olsun bilemedin 3-5 tane en üstte olsun bu kadar basit adamlar bunun için uğraşıyorlar ve başaracaklar...

bu denilen sistemle hiç bir şey yürümez:D hocam XXxx Kategoride 30 yıllık videolar atılıyor bu videoların telifli gerçek sahipleri yok ama çok çok izlenim alan videolar youtube bunun altından kalkamaz he youtube bunun altından kalkıp spamı bitircek olsalardı aynı ünlem sorunu PArtner firmalarındada yaasanırdı partnerlerde böle bişi yok bildigim kadarrıyla Taşeronda sorun yok ana firmada sorun var Bunun Ticarette Tek açıklaması vardır ben ödemeyle onla bunla ugrasamam :D Git Taseronla çalış

son problemden sonra ünleme düşmeyen tek videom yok.
özgün videodan başka şansımız yok.

Hocam sonuçlarını bekliyoruz :) Yer warsa bende katılabilirim.

Allah yardımcınız olsun ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri