Ünlem konusunda yaptığım çalışmalar ve sonucu..

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
2.Filmi part part yükledim şu an.İşlenmesi bitsin bi onların para kazanmasını açayım sonra birleştirip tek part halinde açmayı deneyeceğim bakalım 2. denemede sonuç ne olacak.

---------- Mesaj saat 17:47:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:41:38 civarında gönderildi. ----------

2.Filmde part part yüklediğimde direk para kazanmaları açıldı :)

Başlık düzenleme etiket silme filan gibi hiçbirşey ile uğraşmadan direk açıldı..

Şimdide tek part haline getirelim bakalım yine para kazanma açılacakmı...

KPJLyQ.jpg

Cevap: Re: Cevap: Ünlem konusunda yaptığım çalışmalar ve sonucu..

Video yükle dedim,Sonra Yükleme penceresinin sagındaki Video Düzenleyicisi kısmından yaptım bütün işlemleri.Yani youtube üzerinden yaptım bütün işlemleri.

---------- Mesaj saat 17:31:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:27:48 civarında gönderildi. ----------

2.Film için deme çalışmama başladı.önce part part atıp sonra aynı şekilde birleştireceğim.

Serkan hocam bu yöntem işe yarasa bile spam yapanlar için yine sıkntı . Her videoya böyle tek tek ugraşmak gebertir bizi. uzun videoların işlenmesi zaten uzun sürüyor. 100 video attıgımızı düşünelim 100 videoya bunu yapmak çok uzn zamanımızı alır:S

Serkan hocam bu yöntem işe yarasa bile spam yapanlar için yine sıkntı . Her videoya böyle tek tek ugraşmak gebertir bizi. uzun videoların işlenmesi zaten uzun sürüyor. 100 video attıgımızı düşünelim 100 videoya bunu yapmak çok uzn zamanımızı alır:S

onu kısaltmanın yollarını da buluruz...yeter ki bir çözüm bulalım...

2.Filmi part part yükledim şu an.İşlenmesi bitsin bi onların para kazanmasını açayım sonra birleştirip tek part halinde açmayı deneyeceğim bakalım 2. denemede sonuç ne olacak.

---------- Mesaj saat 17:47:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:41:38 civarında gönderildi. ----------

2.Filmde part part yüklediğimde direk para kazanmaları açıldı :)

Başlık düzenleme etiket silme filan gibi hiçbirşey ile uğraşmadan direk açıldı..

Şimdide tek part haline getirelim bakalım yine para kazanma açılacakmı...

KPJLyQ.jpg

Serkan abi kanal yeni mi ? yeni ise eğer para kazanması açılıyor.
Dediğim gibi bir kere ünleme düşsün ondan sonra yüklenenlerin hepsi ünleme düşüyor .

O kanala abi at bi 200 tane video ünleme düşecek mi düşmeyecek mi ?

demek istediğimde bu hocam

Serkan abi kanal yeni mi ? yeni ise eğer para kazanması açılıyor.
Dediğim gibi bir kere ünleme düşsün ondan sonra yüklenenlerin hepsi ünleme düşüyor .

O kanala abi at bi 200 tane video ünleme düşecek mi düşmeyecek mi ?

Kanal yeni ama bir çok video ünleme düştü nu kanalda halende düşüyor ama aşıyorum yaptığım işlemle.Bence yeni eski kanaldanda fark etmiyor.Çok video da atarım sorun yok şu filmi birleştirip atayım yeniden sonuca bakayım sonrada çok video atıp kısa videolara bakarız.

Kanal yeni ama bir çok video ünleme düştü nu kanalda halende düşüyor ama aşıyorum yaptığım işlemle.Bence yeni eski kanaldanda fark etmiyor.Çok video da atarım sorun yok şu filmi birleştirip atayım yeniden sonuca bakayım sonrada çok video atıp kısa videolara bakarız.

abi dediğin olayı yaptım sürekli ünleme düşen kanalımda bir sonuç alamadım yalnız :S

Şu an 200 videoluk bir paket hazırlıyorum bakalım sonuç ne olacak.Ama önecinde telefon çekilişimizi yapalım o bi çıksın aradan akşam devam edelim bu işe... :)

Bence bu işte bir gariplik var.Yeni kanal açıp attığım 40 videodan 2dklık 1 videoya hemen ünlem geldi.Sonra hepsini sildim tek tek attım bu seferde o 2dklık videoda $ yandı kafam karıştı resmen neye göre ünlem geliyor belirsiz :confused:

Şu an 200 videoluk bir paket hazırlıyorum bakalım sonuç ne olacak.Ama önecinde telefon çekilişimizi yapalım o bi çıksın aradan akşam devam edelim bu işe... :)
tom ve jerry de denesene hocam
gerçi %30u dünya engeli yiyecektir ama %70i anında ünleme düşer...

en azından ben en tehlikesinde deneyeyim dedim ve 100 videodan elimde kalan sıfır:D

Abi bende kendi yöntemimi ( SPAM YÖNTEMİM ) yazıyorum, konuya eklersen arkadaşlar yararlansın. Öncelikle başarı oranımı söyleyeyim, az önce attığım 200 Videodan, 180 tanesi yandı, aynı şekilde dün 150 videodan 100 tanesini, ilk denemem de de 500 videodan 100 tanesini yaktım.
Yöntemim şu, spam yapan arkadaşlar, yükleyecekleri kanalı şöyle seçsinler, yüklenen videolar 1 - 2 günden önce yüklenmiş olmasın. Atıyorum X kategorisinde çalışıcam, kategoriye en uygun bir kelime yi seçin, arama yapın, 1 2 günlük kanalları seçin ve kopyalayın, tahminimce henüz atılmış ve para kazanması açık videoları kopyalayınca youtube yakalayamıyor. Yani şöyle örnek vereyim, A videomuz olsun, bu videoyu 2 yıl önce atılmış bir kanaldan çekerseniz ünlem gelir, o video yerleşmiştir, yt her haliyle takip eder o videoyu, ID olayı var demiştik, o şekilde muhtemelen, fakat bir şekilde başka bir kanalda 1 2 gün önce atılmışsa o video ve para kazanması açıksa, o kanaldan çekerseniz, muhtemelen sizdede dolar yanacaktır o videoda. Bu şekilde eskisi gibi spama devam !

Not: Arkadaşlar ve [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] abi, kendi yöntemimdir ve AŞIRI derecede olumlu sonuç aldığım için açıkladım. Belki şans eseri bende oldu, başkaları aynı şekilde yapamaz, bilmem, fakat ben yöntemimi açıklıyorum, üzerimize düşeni yapıyorum, sonrası Allah Kerim. :)

- Yeni konu açma gereği duymadım, buradan okur zaten herkes :)

Re: Cevap: Ünlem konusunda yaptığım çalışmalar ve sonucu..

Serkan ustam sonucu bizlede paylaşırsan sevinirim 200 videodan neler olduğunu kaç dolar kaç ünlem yandığını....

Serkan ustam sonucu bizlede paylaşırsan sevinirim 200 videodan neler olduğunu kaç dolar kaç ünlem yandığını....
Canlı yayından sonra yeniden bakacağım bu işe ve maçdan sonrada uğraşırım sonucları yazarım arkadaşlar.

Canlı yayından sonra yeniden bakacağım bu işe ve maçdan sonrada uğraşırım sonucları yazarım arkadaşlar.

Peki Bu Ünlem İşi Sana Göre Bu Kesinleşmeler İle Alakalı Olabilirmi ?

Yani Demem O Ki Youtube Bu İşi Her Ay Yapıyor Para Kazanmalar Kesinleşeceği Zaman Bi Pürüz Çıkarıyo ?

Bence eski ve yeni kanal farkediyor hocam. Şuan slayt çalışıyorum. 60 adet resim ile oluşturulmuş slayt çalışmasını dolara geçiremedim. Daha önce tek bir ünlem almamış kanalımda bile kendi çalışmamı ünlemden kurtaramadım.

Yeni kanal ile 5 çalışmamı yükledim. yükleme biter bitmez dolara çevirebildim. (10 dakika videolar)
Yeni kanallar adsenseye bağlı değil.
Kısa videolar paylaştığım sadece başlık değiştiğim videolar başka bir yeni kanalda 6 da 1 ünlem verdi.

Bence kombine bir tanımlama ile ünlem veriliyor. İp no, Pub no,mac no,kanal geçmişi gibisinden. Veya teknik bir sıkıntı yaşıyoruz ki, sanmıyorum.
Yarın Pc dahil herşeyi değişip yeni bir adsense ile denemeler yapıyorum.
Resim ekleme ve fl stüdio gibi yazılımlarla sesle oynayarak bir nebze ünlemi aştım ama yeni kanallarda başarılı oldum. Eski kanallarıma kendi kameramla çekilmiş özgün videomu bile yükleyemiyorum. :)

Kanala video atmaya devam ediyorum birazdan toplu 200-300 video atacam kısa şekilde bakalım ne olacak.

Arkadaşlar çok saçma bişe oldu akıl mantık iyice fıttırıcam... neden mi ??
Şimdi bu unlem olayında malum çalışma yapıyorum yenı adsense ve kanal aldım dedim ya sizlere... bakın kanala
eNRYLL.png
sebebini bilmiyorum ne yuklesem dolar yanıyor.. bir kaç ker eunlem çıktı sildim video formatı değiştirdim yukledim dolara döndu.. neyse işin saçmalığı bu kanalları deneme test için yapıyordum... şimdi adsense resmide eklicem işin saçmalıgı :D

adsensesşde burda :
e7r2dP.png
yahu deneme diye affedersiniz osuruktan bişe denedik... çok deil korka korka azar azar gurnde test amaçlı bir kaç bişe yukledim onada talip çıktılar reyting ve kazanca bakarmısınız ? :D güleyimmi ağlayayımmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri