Yönetici olarak çalştır ben de serverde çalıştırıyorum sorun yok.
cahilliğin gözü kör olsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yönetici olarak çalştır ben de serverde çalıştırıyorum sorun yok.
Video yükle dedim,Sonra Yükleme penceresinin sagındaki Video Düzenleyicisi kısmından yaptım bütün işlemleri.Yani youtube üzerinden yaptım bütün işlemleri.
---------- Mesaj saat 17:31:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:27:48 civarında gönderildi. ----------
2.Film için deme çalışmama başladı.önce part part atıp sonra aynı şekilde birleştireceğim.
Serkan hocam bu yöntem işe yarasa bile spam yapanlar için yine sıkntı . Her videoya böyle tek tek ugraşmak gebertir bizi. uzun videoların işlenmesi zaten uzun sürüyor. 100 video attıgımızı düşünelim 100 videoya bunu yapmak çok uzn zamanımızı alır:S
2.Filmi part part yükledim şu an.İşlenmesi bitsin bi onların para kazanmasını açayım sonra birleştirip tek part halinde açmayı deneyeceğim bakalım 2. denemede sonuç ne olacak.
---------- Mesaj saat 17:47:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:41:38 civarında gönderildi. ----------
2.Filmde part part yüklediğimde direk para kazanmaları açıldı
Başlık düzenleme etiket silme filan gibi hiçbirşey ile uğraşmadan direk açıldı..
Şimdide tek part haline getirelim bakalım yine para kazanma açılacakmı...
![]()
Serkan hocam bu yöntem işe yarasa bile spam yapanlar için yine sıkntı . Her videoya böyle tek tek ugraşmak gebertir bizi. uzun videoların işlenmesi zaten uzun sürüyor. 100 video attıgımızı düşünelim 100 videoya bunu yapmak çok uzn zamanımızı alır:S
Serkan abi kanal yeni mi ? yeni ise eğer para kazanması açılıyor.
Dediğim gibi bir kere ünleme düşsün ondan sonra yüklenenlerin hepsi ünleme düşüyor .
O kanala abi at bi 200 tane video ünleme düşecek mi düşmeyecek mi ?
Kanal yeni ama bir çok video ünleme düştü nu kanalda halende düşüyor ama aşıyorum yaptığım işlemle.Bence yeni eski kanaldanda fark etmiyor.Çok video da atarım sorun yok şu filmi birleştirip atayım yeniden sonuca bakayım sonrada çok video atıp kısa videolara bakarız.
tom ve jerry de denesene hocamŞu an 200 videoluk bir paket hazırlıyorum bakalım sonuç ne olacak.Ama önecinde telefon çekilişimizi yapalım o bi çıksın aradan akşam devam edelim bu işe...![]()
Şu an 200 videoluk bir paket hazırlıyorum bakalım sonuç ne olacak.Ama önecinde telefon çekilişimizi yapalım o bi çıksın aradan akşam devam edelim bu işe...![]()
Canlı yayından sonra yeniden bakacağım bu işe ve maçdan sonrada uğraşırım sonucları yazarım arkadaşlar.Serkan ustam sonucu bizlede paylaşırsan sevinirim 200 videodan neler olduğunu kaç dolar kaç ünlem yandığını....
Canlı yayından sonra yeniden bakacağım bu işe ve maçdan sonrada uğraşırım sonucları yazarım arkadaşlar.
Kanal yeni ama bir çok video ünleme düştü nu kanalda halende düşüyor ama aşıyorum yaptığım işlemle.Bence yeni eski kanaldanda fark etmiyor.Çok video da atarım sorun yok şu filmi birleştirip atayım yeniden sonuca bakayım sonrada çok video atıp kısa videolara bakarız.
Kanala video atmaya devam ediyorum birazdan toplu 200-300 video atacam kısa şekilde bakalım ne olacak.
Ben server kullanıyorum üstad.Vds değil.eğer kullanıyorsan önerdiğin vds var mı hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.