Ünlem konusunda yaptığım çalışmalar ve sonucu..

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
yeni kanal açıp 1000 video atalımda,geçen kanala attığım 460 videodan 400 ü ünlem yedi ve ertesi gün para kazanması kapatıldı,çok ünlem yiyen kanal direk RİSK oluşturuyor bilginize..

Hocam videoları attıktan sonra videoyap botu ile ilk etapta menüel ünlem temizliği yaptığı zaman ve her ünlem kontrolünü otomatiğe bağladığımız zaman o sıkıntı kalmıyor

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] üstad ellerine sağlık yine döktürmüşsün.. Benim sana bahsettiğim yöntem [MENTION=2753]karadeli[/MENTION] nickli arkadaşın dediği yöntemle biraz bağdaşıyor.. Mantık olarak aynı aslında bu bağlamda id olayı daha önemli gözüküyor benim gözümde..

arkadaşlar biraz önce yeni kanalıma 110 video attım 78 tanesi yeşil dolar yandı 32 tanesi anında ünleme düştü.

5 gün önce açtığım kanala 14 video atmıştım . Biraz önce para kazanmasını açtım ve hepsinde dolar yandı . Bu youtube ne yapmaya çalışıyor anlamadım .

5 gün önce açtığım kanala 14 video atmıştım . Biraz önce para kazanmasını açtım ve hepsinde dolar yandı . Bu youtube ne yapmaya çalışıyor anlamadım .

ben gündüz attım 1 tane bile yanmadı abi, demin attım 110taneden 78 i yandı.gelde mantık kur şimdi bu olaya hadi ? :(

adsense baglı olmayan kanal ölümüne spam kategori 200 vıdeo attım 174 dolar 26 unlem :S

Serkan abi bu hamster programı ile parçalamak yerine, yine aynı programla sadece video formatını youtube olarak girip render yapsak sonuç alamazmıyız ? Denedin mi bilmiyorum ama bana mantıklı geldi. Belki olay tamamen format ile alakalıdır. Ben uzun video işine girmiyorum o yüzden denemedim ama deneyip sonuç alabilen olur belki.

Serkan abi bu hamster programı ile parçalamak yerine, yine aynı programla sadece video formatını youtube olarak girip render yapsak sonuç alamazmıyız ? Denedin mi bilmiyorum ama bana mantıklı geldi. Belki olay tamamen format ile alakalıdır. Ben uzun video işine girmiyorum o yüzden denemedim ama deneyip sonuç alabilen olur belki.

Youtube formatını denedim.
Eşleşen, ünlem geçmesinde katkısı olmuyor.

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] abi geçen gün gönderdiğin geçmeyen videoları profil mesajı olarak göndermişsin. Ben PM attın sandım o yüzden geç görebildim.Sonuca gelirsek ben o videoların para kazanmasını yaktım.Eğer işe yarayacağını düşünüyosan PM veya farklı bir yerden anlatayım sana üstüne düşelim anime,dizi gibi uzun videolarda da işe yaradı çünkü

Bne sorunu hala aşamadım. Dünkü Trabzon Fener maçıyla alakalı adamlar görüntü koymuşlar reklam açık ben yorum koydum ses kaydı ama ünlem işareti. Tam saçmalık

Lütfen arkadaşlar soruma cevap verin, kanalda özgün videolarımın birkaçına kanıt sağlarsam yeterli olurmu ondan sonra yüklediklerim ünleme girermi? yoksa hep kanıt sağlamak zorundamı kalacağız???

Arkdaslar hiç kullanmadıgım 5 kanalım vardı 4ünde deneme yaptım hiçvirinden Vine dışında bişi yükliyemiyorum vine sadece 7 saniyelik olanlar atmama iz<in veriyor digerleri ünleme düşüyor not videoyap sayesindede denedim gene sonuc alamadım

Lütfen arkadaşlar soruma cevap verin, kanalda özgün videolarımın birkaçına kanıt sağlarsam yeterli olurmu ondan sonra yüklediklerim ünleme girermi? yoksa hep kanıt sağlamak zorundamı kalacağız???

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/25332-flas-unlem-sorunu-90-cozuldu.html

Hocam denemeden görmeden sorunuza kimse cevap veremez , sen kanıt gönderir 2 ay spam yaparsın ben gönderirim belki 3 gün yaparım kanala göre değişir bu.

Kalın yazmak yasak bu arada bilginiz olsun

Ben iki videyu bu şekilde yükledim ama ünlem hala devam ediyor. Faha fazla dneyeceğim

şimdiye kadar forumda ve videoyapta verilen her çözümü farklı kanallarımda defalarca denedim bir kez olsun çözüme kavuşamadım. delirmek üzereyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri