Ünlem oranı %85'lere çıktı

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
videolar tarafından güzelce düzenlendiyse ve kendi bilgisayarından atıyorsan emin ol ünlüm vermez. sende farklı bir durum var bence.
çünkü benim bir kanal var süreleri 20 dakika ile 2 saat aralıklarında değişen tam 340 video var. hepsini kendim düzenledim ve kendi bilgisayar ve internetimden yükledim. bir tane bile ünlem almadım. çok şükür daha telifte gelmedi ama eli kulağında hergün telif bekliyoruz malum :D

ben de sorun ne tam anlamadım. sesi kısıyorum hız ile oynuyorum görüntüyü eğip uzatıyorum yine de bir miktar videodan sonra hep ünlem oluyor

bırakın arkadaşlar bu işi bu işte para yok

ünlem sorunundan daha büyük tedbirler gelmese 85 ten %100 leri bulmıyalım. Bir yazı okumuştum her fani bir gün özgünü tadacaktır.

ÜNLEM GECMEK ICIN
Küçük AMA etkılı
alternatif tıp uygulaması unlem ıcın
Şimdi vereceğim tarifi uygulayın; Yaban Armudunu ezme yapıyosunuz vıdeoların hiçbiyeri cercevesız kalmayacak şekilde sarıyosun armut ezmesi ile.Sonra kanalları hafiften tepki amacıyla daha çok telıf ve taraf eslesmesı gldıgını gözlemleyeceksin ama korkma :D
İkinci olarak;
unlmlere sonra Aleo Vera özüyle iyice masaj yapacaksın;(kı bı daha glmesın) Güzelleşecek Eski halini almaya başlayacak kanallar ve vıdeolar
Son oalrak ise Ebegümeci ile kanaldakı unlemlere ve telıflere son vereceksiniz, kanalların metabolizmasında sarsıntılar olacak ama kanallarda aşırı tlıf ve unlem sorunu ortadan kalkacak
Uygularsanız sevınırım :D

o kanallar spam saldırında gidicek alex sakın adsenseye baglama kanal kapanması spamdan değil ünlemden geliyor.

bu adamın dediklerine kulak verin :)
Artık ünlemin çok geldiği kanallar kapanıyor. Sırf denemek için farklı bir ip ve pc'den direk attım videoaları %90 ünlem geldi ve kanal kapandı.
Ancak kendi orjinal turkıye ıp'si ile yaptığım çalışmalarda zaten unleme takılmıyorum ve hergun 1 kanal 1 kanal arttırıyorum. 2 ay oldu tekrardan youtube'a geri döndüm ve herşeyi artık kuralınıa göre oynuyorum ve sıfır kapanma. Videolara bi zaman sonra dünya engelide geldi, eşleşende geldi ancak kabul ettim kanal banamısın demedi. Hala o kanalda 50 ye yakın dolar yanan video var. maşallah. 2 aydırda takır takır kesinleşiyor.

bide bu çıktı başımıza :) laaa editliyoruz videoyu youtubee

Video, Kullanım Şartları veya telif hakkı ihlali nedeniyle reddedilmiş olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen Kullanım Şartları'mızı ve telif hakkıyla ilgili temel bilgileri inceleyin.

ya ünlem fln değilde 2 kere dünya engeli gelince 15+ dk gidiyo daha yeni kanal açtım 5 video attım 2 si dünyan engeli geldi kanal çöp oldu resmen yaa. bunun yolu da yok

bide bu çıktı başımıza :) laaa editliyoruz videoyu youtubee

Video, Kullanım Şartları veya telif hakkı ihlali nedeniyle reddedilmiş olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen Kullanım Şartları'mızı ve telif hakkıyla ilgili temel bilgileri inceleyin.

Bu aralar herşeyi çıldırttı youtube artık şaşırmıyorum.Ünlemi geçtim video index almadı onu geçtim kanal kapandı yeni kanal açtım dünya engeli verdi onuda geçtim tbm tık çok düşük görüntüleme yüksek :D

ya ünlem fln değilde 2 kere dünya engeli gelince 15+ dk gidiyo daha yeni kanal açtım 5 video attım 2 si dünyan engeli geldi kanal çöp oldu resmen yaa. bunun yolu da yok
alt kanal aç orda dene geçdimi ana kanala at oda olmadı plus kes bagla isim değiştir yada ana mail kanalanıa geçir videoyu

işte belli olmuyorki başka kanalda dünya engeli gelen diğer kanalda gelmiyo

dostum bende neden olmuyorda millet te böle oluyor anlamış değilim ben herhangi bir videonun dünya genelini geçerim o kanala videomu atarım 10 gün bişe yapmam ondan sonra 3 sınıf adsensede bekletirim , 5 gün sonra tutarsa eger 1 sınıf adsenseye aktarımını yaparım. ondan sonraki 10 gün içinde de orta reklamını açarım yada açmam. başkada bişe yapmam eşleşen yada dünya genelide gelirse bir yöntemle dogrulama yaparım.

dostum bende neden olmuyorda millet te böle oluyor anlamış değilim ben herhangi bir videonun dünya genelini geçerim o kanala videomu atarım 10 gün bişe yapmam ondan sonra 3 sınıf adsensede bekletirim , 5 gün sonra tutarsa eger 1 sınıf adsenseye aktarımını yaparım. ondan sonraki 10 gün içinde de orta reklamını açarım yada açmam. başkada bişe yapmam eşleşen yada dünya genelide gelirse bir yöntemle dogrulama yaparım.

hocam siz tecrübelisiniz 10 gün bekle adsense değiş fln ohoo ben daha o kadar iyi değilim zaten 3 5 anca kazanıyoz bide o kadar zaman beklersem biterim bütün :D

hocam siz tecrübelisiniz 10 gün bekle adsense değiş fln ohoo ben daha o kadar iyi değilim zaten 3 5 anca kazanıyoz bide o kadar zaman beklersem biterim bütün :D

tecrübe anlık değişir dostum. sabır yoksa para da yok. günlük 50 kanal açıp 500 video atanlar şimdi atari oynuyor :) . 6 kanal 134 video 8k para kazancı 1 adsense de. bu yazılarımı okuyan arkadaşlar kızmasın hava atmak değil maksat bişede ispatlamak değil. ne işimi nede karnımı sizden doyurmuyorum ama en azından yazdıgım kişiler yada görenler benden hırs ve mantıklı birşey çıkarır.

tecrübe anlık değişir dostum. sabır yoksa para da yok. günlük 50 kanal açıp 500 video atanlar şimdi atari oynuyor :) . 6 kanal 134 video 8k para kazancı 1 adsense de. bu yazılarımı okuyan arkadaşlar kızmasın hava atmak değil maksat bişede ispatlamak değil. ne işimi nede karnımı sizden doyurmuyorum ama en azından yazdıgım kişiler yada görenler benden hırs ve mantıklı birşey çıkarır.

sadece 134 videoyla 8 k :(:( valla ben anlamıyorum ne yüklediğniizi aklım basmıyor :confused:

sadece 134 videoyla 8 k :(:( valla ben anlamıyorum ne yüklediğniizi aklım basmıyor :confused:

dostum videoda değl kermet . sabırda kanal 5 ayını doldurdugunda bulundugu kategoride zaten başa çıkar. 1 videodan 1000 tane var yt de işin aslı kanalı ayakta tutmak zaten sen istesende istemesende o kanal alır gider. yapman gerek videolarını muntazam atıcaksın bekliceksin bekleme esnasında teker teker besliceksin ondan sonra bir bakmışsınki 2 videon hit almış ondan sonra gelen aboneden beğenenden mesaj atandan önü arkası kesilmez.

dostum videoda değl kermet . sabırda kanal 5 ayını doldurdugunda bulundugu kategoride zaten başa çıkar. 1 videodan 1000 tane var yt de işin aslı kanalı ayakta tutmak zaten sen istesende istemesende o kanal alır gider. yapman gerek videolarını muntazam atıcaksın bekliceksin bekleme esnasında teker teker besliceksin ondan sonra bir bakmışsınki 2 videon hit almış ondan sonra gelen aboneden beğenenden mesaj atandan önü arkası kesilmez.

haklısınız evet de işte sabır olsa ah

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri