Ünlem Sorununa Kendimce Çözüm Buldum sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar yt to yt taktiğiyle video yüklemesi yapıyordum malum ünleme takılıyordu. biraz meşakkatli ama dün bir yöntemle 2 videomu denedim ikisindede yeşil doları gördüm. bu bedava bilgiyi denemeniz için sizlerle paylaşacağım. fakat öncelikle yönetici arkadaşların bu konuyu Google yetkililerinin görmemesi için özel yapmasını rica ediyorum.
tabi herkes isterse ben denedim iyi kötü doları yaktım. amma akşam amma gündüz

nsl geçecez ünlemi hocam pm atar msn

hocam çözüm buldum diyorda bende buldum diyordum 2-3 özgün atıyom onlar yanıyor sonra spam yapayım olur diyorum bi bakıyorum ünlem düşüyor ben bu sorunun çözülcene inanmıyorum artık spamda yani günde 100 video atıyorsak anlıyor adamlarda

400 videodan 1 video bile yanmadı,iyice sıkıcı olmaya başladı bu ünlem işi

e hocam sen ve senin gibiler çöp ederse adamların sitesini adamlarda önlem alacak haliyle. 400 video diyorsun ya :D O devir eskidendi.:p

e hocam sen ve senin gibiler çöp ederse adamların sitesini adamlarda önlem alacak haliyle. 400 video diyorsun ya :D O devir eskidendi.:p

daha önce benim konumda yapıyordun, şimdi başkalarına yapıyorsun. işin gücün insanların huzurunu bozmak. report ettim.

daha önce benim konumda yapıyordun, şimdi başkalarına yapıyorsun. işin gücün insanların huzurunu bozmak. report ettim.

hayırdır ? Doğruları söyleyince ne oluyor böyle size ?

Bu ne pişkinlik sen neyi report ettiğini sanıyorsun ?

hayırdır ? Doğruları söyleyince ne oluyor böyle size ?

Bu ne pişkinlik sen neyi report ettiğini sanıyorsun ?

" sen ve senin gibiler " diyip arkadaşı ötekileştirmeye çalışıp kendince aşağılayarak küçük düşürme gayretinde bulunduğun için report ettim. çoluk çocuğun sokak ağzıyla sağa sola salyalarını akıtarak laf yetiştirdiği bi ortam değil burası. edebinle, adabınla, saygıyla yaz. devamı olursa yine report ederim. her gördüğüm an.

" sen ve senin gibiler " diyip arkadaşı ötekileştirmeye çalışıp kendince aşağılayarak küçük düşürme gayretinde bulunduğun için report ettim. çoluk çocuğun sokak ağzıyla sağa sola salyalarını akıtarak laf yetiştirdiği bi ortam değil burası. edebinle, adabınla, saygıyla yaz. devamı olursa yine report ederim. her gördüğüm an.

sen ve senin gibiler derken çöp edenlerden bahsettim. Vallahi burdan da aşağılama anlamı çıkartıyorsan ne diyim :)

Yorum yok....

sen ve senin gibiler derken çöp edenlerden bahsettim. Vallahi burdan da aşağılama anlamı çıkartıyorsan ne diyim :)

Yorum yok....

burada herkes para kazanmak için uğraşıyor. ekmeğini kazanmak için çaba gösteren birine çıkıp " siteyi çöp ediyorsun " dersen, reportu yersin. basit. herkesin bi çalışma şekli vardır ve saygı duyulması gerekir.

burada herkes para kazanmak için uğraşıyor. ekmeğini kazanmak için çaba gösteren birine çıkıp " siteyi çöp ediyorsun " dersen, reportu yersin. basit. herkesin bi çalışma şekli vardır ve saygı duyulması gerekir.

Özgün, kendi emeğiyle çalışıp kazanana her zaman saygım var.

Bu da son mesajımdır. Polemiğe girmeyecem.

pmden dağıtıldımı paylaşıldıda benmi kaçırdım?

ünlemi geçmek için Bende de bir yöntem var ama paylaşsam mı bilmiyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri