''Ünlemden kurtulma''yı satın almak istiyorum!

Manuel olarak editlenen Veya çerçevelenen videoların %100'ü de geçer iddia ediyorum :)
Videoyapa çerçeve eklenmiş şimdi de onu deniyorum bakalım sonucu yazarım :)

resimlerden slayt yapıp müzik ekledim botta bir kanalda ona bile ünlem dedi şok oldum :D

bence yt tum videolara kimlik atiyor, unlemi gecmenin tek yolu videoyu kesip bicmek asil mesele nasil seri ve videolarin goruntusunu bozmadan bu isi yapariz

Diziyi indirip editliyorlar ondan sonra ünlemi geçiyor. Yani tek tek yüklemede geçiyorlar ünlemi ama toplu yükleyipte hiç ünleme takılsın istemiyorsan zor bu. Her video üzerinde güzel çalışma yaparsan 400 video atsanda 350'si geçer ünlem olmadan. Ama buda oldukça zor bir iş zaten.

Yani o gördüğün adamlar tutacağını düşündüğü videoları editliyorlar ünleme takılmasın diye ve sonra atıyorlar.

neyini editliyolar hocam dizilerde olagan dışı bir şey göremedim ben :confused:

wbN6XG.jpg

Hiç bir sistem kullanılmadan videolar direk yüklenmiştir.

Manuel olarak editlenen Veya çerçevelenen videoların %100'ü de geçer iddia ediyorum :)

suan ben de deniyorum hocam.. bittiginde yazacagim..
gittim 10 adet nescafe temin ettim, bu gece bunu cozmeden uyumak yok.. :)

---------- Mesaj saat 00:08:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:08:21 civarında gönderildi. ----------

wbN6XG.jpg

Hiç bir sistem kullanılmadan videolar direk yüklenmiştir.

video kategorisi ve suresini de iletir misiniz ?

---------- Mesaj saat 00:08:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:08:21 civarında gönderildi. ----------

1-5dk da var 10dk + da var.

301 takılan video ünleme düşmüş beee..
hayrına izleteceğiz sanki,ne yüklense ünlem..

maalesef ben de yemedi...

---------- Mesaj saat 00:13:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:12:37 civarında gönderildi. ----------

301 takılan video ünleme düşmüş beee..
hayrına izleteceğiz sanki,ne yüklense ünlem..

cizgi film ve dizi disinda attiklarim unleme dusmuyor.. bu kategoriler de sorun yasiyorum.. siyirmamak elde degil..

denedim ben hocam malesef aşamadı dünya genelini
videoyu ortalayarak çerçeve ekliyor bu işe yaramıyor doğal olarak

Videoyu ya burdaki gibi köşeye yakın yüklemeli ya da siyah dışında bir renk çerçeve atamalı

denedim ben hocam malesef aşamadı dünya genelini
videoyu ortalayarak çerçeve ekliyor bu işe yaramıyor doğal olarak

Videoyu ya burdaki gibi köşeye yakın yüklemeli ya da siyah dışında bir renk çerçeve atamalı

dunya ggeneli bir yana unlemi de asmiyor hocam maalesef..

yüklediğim 13 dk videoya bile 15 dk editleme yapıyorum. Ünleme takılma gibi bir durum olmuyor.

Manuel çalışmak zahmetli işdir ama sağlam iştir ;)

Bence forum google destek forumu olarak değişsin youtube artık özgün olmadığız sürece bitti. En azından site işi sağlamdir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yaptiginiz islemler nedir ustad

kullandığım programlar.
*Camtasia Studio 8
*Wondershare Video Editor

Yaptığım işlemler
Camtasia Studio 8 programı ile;
*İntro ekleme, logo silme ve yeni logo ekleme,video zoom,videoyu %02 yana döndürme, Video arası tanıtımları ve reklamları kesme silme, çerçeveye alma.

*yukarıdaki işlemler bitti yükledim ünleme düştü.
Wondershare Video Editor programı işleme giriyor.
*Videolara efekler veriyorum (görüntüsünü fazla bozmucak şekilde) ve düzenlediğim videoyu kayıt ederken wmv,mkv,avi gibi farklı formatlarda kayıt ediyorum öyle yüklüyorum.

şimdiye kadar aşamadığım engel yok şükür :)

partner kanala geçersek ünlem yermiyiz yine arkadaşlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri