''Ünlemden kurtulma''yı satın almak istiyorum!

Fırsatçılara taviz vermeyin derim. Yakında çıkar diye düşünüyorum bunun da çözümü. Neler çözülmedi ki sonuçta.

Bu durum tek bilgisayar üzerinden birden fazla hesap kullandığımızdan dolayı kara listeye alınma ile ilgili olabilir mi acaba? Çünki çok mantıksız geliyor. Kimisi %90 geçerken, kimisi hiç ünlem sorunu yaşamazken, kimiside ne atarsa atsın anında ünleme düşmesi bu soruyu getirdi aklıma... Bir bilgisayarda tek hesap çalışan varmı aramızda?

Bu durum tek bilgisayar üzerinden birden fazla hesap kullandığımızdan dolayı kara listeye alınma ile ilgili olabilir mi acaba? Çünki çok mantıksız geliyor. Kimisi %90 geçerken, kimisi hiç ünlem sorunu yaşamazken, kimiside ne atarsa atsın anında ünleme düşmesi bu soruyu getirdi aklıma... Bir bilgisayarda tek hesap çalışan varmı aramızda?

hesap tek / pc tek / yöntem kusursuz / ünlem % 25 / Gelir %88 / .
ünlem olayına gelirsem eger ünlem bildiğiniz eski soru şareti olayının paraya dönmesini beklemek yerine yt sana bu videoda şans tanımamasıdır. bunu geçmen zordur sınırlı seçenekler vardır ve atılan videolardan sonrasıda vardır. ve bunu farklı yollardan başardığımız arkadaşlarımız vardır...
http://www.ytpara.com/konu-disi/27662-gule-gule-harcamak-nasip-etsin.html

Son zamanlardaki baş belasını pek çok şey denememe rağmen aşmayı başaramadım.Madem ki buradan hesaplar ,botlar vs. satın alıyoruz çözümü de bilen arkadaşlardan satın almak istiyorum.

Bu konuda gayet ciddiyim ve %90 oranında geçmesine bile razıyım(hani bazıları yüzde yüz geçtiklerini söylüyorlar),makul bir fiyatta anlaşabileceğimizi düşünüyorum.İlgilenen arkadaşları bekliyorum...bu arada çözümü yaymama sözü de veriyorum.

Fiyatta anlasirsak ben verebilirim
Teknigin suan calistiginba garantide veririm

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu iş öyle kolay değil taktik şu diye satılacak bişey değilki inanın video formatı dahi fark ediyor. Ben test hesaplarında denemelerden sonra her türden videoyu ünleme yakalanmadan geçiyorum. İnanın anlatmak kolay olsa konu açarım ama her videoda olmuyorki hespine ayrı işlem uygulamak gerek. Gece 12 den beri bir anime ile uğraşıyorum. Ve şuan test hesapta işim bitti normal para kazanacagım bir kanala yüklemeye başladım. Haa illa satın almak istiyorsanız. Eşleşen dünya engeli felan vermiyorsa ücreti karşılığında bir hesaba yükler para kazanmasını açar teslim ederim. Kanalı ben açacam ve sadece dizi anime tarzı uzun videolar için iş alabilirim.

wjlAqD.png

wjlAqD

Aynı durumdaki bitik kanalı partnere geçirdim, şimdilik kafam rahat.

Temiz bir vps, vds, adsl, pc, mac her neyse anladınız siz onu. Her temiz bir cihazdan hesap açın youtube falan kanal oluşturun ayarlarını yapıp atın bir köşeye 15 20 gün sonra kafanız rahat başlayın spam kasmadan manuel video yüklemeye bütün simgeler $$$$$ (:

[MENTION=4871]Dooo[/MENTION] bu işte yenısın belli hocam partner olma ihtimali yok mu ? adamın şansı yok mu ? adamlar demıyor mu 100 video atıyorum 90 ı gecıyor ama her zaman degıl bu bir taktik değildir dizi çalısan biriside zaten adsense kullanmaz hocam
[MENTION=1126]CemaLi[/MENTION] zahmetli iş oldugunu bildiğinize göre biliyorsun yada k.bakmayın atıyorsunuz ?

Neden atayım ki ? En son dün yükledim .
Kanıtı ;

2gw6jj5.jpg

bu forumda varmı bilmiyorum ama
sorunu %100 çözenler var ,
adam hiç takılmadan takır takır HD 2 saatlik videoları yüklüyor

Geri dönüş yapacağım bazı arkadaşlar var ama şu An Okuldayım...

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fiyatta anlasirsak ben verebilirim
Teknigin suan calistiginba garantide veririm

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

YTPARA logosunun altında
destek ve yardımlaşma forumu yazıyor

bari bu durumu ranta çevirmeyin
yakında bu durumunda çözümü çıkacak ortaya

YTPARA logosunun altında
destek ve yardımlaşma forumu yazıyor

bari bu durumu ranta çevirmeyin
yakında bu durumunda çözümü çıkacak ortaya

Konunun basliginda teknik alcam yazdigi icin yorum yaptim konu gordugunuz uzere benim degil
almayin ustadim zorla satmiyoruz.

Konunun basliginda teknik alcam yazdigi icin yorum yaptim konu gordugunuz uzere benim degil
almayin ustadim zorla satmiyoruz.

ben genel konuşuyorum , zira bir lirayada satsan almam
bilgi satılır , zira bilim adamlarının doyması gerekir
ama ortada bir sorun varsa bunun çözümü satılmaz
forumda yazılarını okuyor ve takip ediyorum
doğrusu sana yakıştıramadım

zira herkez kendine yakışanı yapar

Ne güzel konuştun üstad. Paylaşmak güzeldir..

Hocam şahsen kendi fikrimi söylüyorum.Eğerki ben ünlemin taktiğini bulmuş olsaydım paylaşırdım.Ama başkalarıda taktiğini paylaşmak zorunda değildir.Emek vermiştir çalışmıştır bir teknik bulmuştur bunuda paraylada satmak isteyebilir.Buda o kişinin şahsi fikri kimsede bu yüzden o kişiyi yargılayamaz.Şöyle düşünün okulda çok önemli bir sınav vardır.Siz bu sınava deli gibi çalıştınız hırs yaptınız.Sınav günü geldiğindede yanınızda hiç çalışmayan bir arkadaşınız var.Şimdi siz bu kişiyle aynı notu almayı istermisiniz yoksa istemezmisiniz.(Kopya muhabbeti yani) ;)

Güzel kardeşim paylaşmak güzeldir, ünlem konusunda paylaşılan taktik ertesi gün botlara monte edilecektir. Buda gene spam olayına dönüşecek. Bu durumda paylaşılan taktik 1-2 gün içerisinde gene çöp olacaktır. Ben şahsen böyle bir olayın olmasını istemem neden mi ?
Çünkü bizim milletimize gerçekten faydalı olamıyorsun , ben yabancılardan çok Türk'lerden sahte telif yedim ve yemeye devam ediyorum buda beni gerçekten soğutuyor kendi insanlarımızdan, bu demek olmuyor tümünden ama işte kurunun yanında yaşta yanıyor.

Buda benim görüşürüm...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri