Manuel olarak editlenen Veya çerçevelenen videoların %100'ü de geçer iddia ediyorum 
Videoyapa çerçeve eklenmiş şimdi de onu deniyorum bakalım sonucu yazarım
Videoyapa çerçeve eklenmiş şimdi de onu deniyorum bakalım sonucu yazarım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
20-30 dakikalik videolari elle tek tek atiyorum, tek tek aciyorum ama unleme dusuyor maalesef..
uzun videoları tek tek manuel atıyorum ben kardeşim, yeşil dolar yanma oranı % 60
resimlerden slayt yapıp müzik ekledim botta bir kanalda ona bile ünlem dedi şok oldum![]()
bot ile attım . oran çok kötü bencesiz yanlış anladınız galiba 300 taneden 3 tane $ yandı
![]()
Diziyi indirip editliyorlar ondan sonra ünlemi geçiyor. Yani tek tek yüklemede geçiyorlar ünlemi ama toplu yükleyipte hiç ünleme takılsın istemiyorsan zor bu. Her video üzerinde güzel çalışma yaparsan 400 video atsanda 350'si geçer ünlem olmadan. Ama buda oldukça zor bir iş zaten.
Yani o gördüğün adamlar tutacağını düşündüğü videoları editliyorlar ünleme takılmasın diye ve sonra atıyorlar.
Manuel olarak editlenen Veya çerçevelenen videoların %100'ü de geçer iddia ediyorum
Videoyapa çerçeve eklenmiş şimdi de onu deniyorum bakalım sonucu yazarım![]()
![]()
Hiç bir sistem kullanılmadan videolar direk yüklenmiştir.
suan ben de deniyorum hocam.. bittiginde yazacagim..
gittim 10 adet nescafe temin ettim, bu gece bunu cozmeden uyumak yok..
---------- Mesaj saat 00:08:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:08:21 civarında gönderildi. ----------
video kategorisi ve suresini de iletir misiniz ?
Videoyapa çerçeve eklenmiş şimdi de onu deniyorum bakalım sonucu yazarım![]()
301 takılan video ünleme düşmüş beee..
hayrına izleteceğiz sanki,ne yüklense ünlem..
suan ben de deniyorum hocam.. bittiginde yazacagim..
gittim 10 adet nescafe temin ettim, bu gece bunu cozmeden uyumak yok..
---------- Mesaj saat 00:08:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:08:21 civarında gönderildi. ----------
video kategorisi ve suresini de iletir misiniz ?
burdaki gibi köşeye yakın yüklemeli ya da siyah dışında bir renk çerçeve atamalıyüklediğim 13 dk videoya bile 15 dk editleme yapıyorum. Ünleme takılma gibi bir durum olmuyor.
Manuel çalışmak zahmetli işdir ama sağlam iştir![]()
yaptiginiz islemler nedir ustad
partner kanala geçersek ünlem yermiyiz yine arkadaşlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.