X
xcode
Guest
gercekten unlemi cözmüs bir arkadas yazarsa sevinirim , ünlemin spam calısanlar icin %100 cozumu var mı ? bu yontemi bulup unlemsiz video atabilen war mı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 gündür video atıyorum halen ünleme denk gelmedim. sadece soru işareti onuda zaten title yöntemiyle hallediyorum.
bu yontemi denedim ben ama unlemden kurtulamadm belki de kategori degistirmek gerekiyor..
ünleme düşen örnek bir video söyleyebilirmisiniz spam çalışıyorsanız ben bir deneyeyim.
Videolarınızı güzelce editleyin, biraz emek verin, yeni kanallar açın, bakın bakalım ünlem geliyor mu?
Sabırsızlıkla olmaz bu iş, 3 gündür video atmıyorum sadece editliyorum. 2 gün sonraya anca atabilirim heralde.
İşin sırrı kanal açıp bekletmekte falan değil bence,
kanalı açıcaksın,
hızlı bir şekilde videoları atıp para kazanmasını açıcaksın,
1 gün sonra da bağla adsense ye gitsin.
hocam bi günde 600 video yüklemek kanalın başını belaya sokmuyo mu? 600 video yükleyip öylece bırakıyo musunuz yoksa daha sonra yine aynı kanala yükleme yapıyo musunuz600 video attım videoyap ile 10 dakka ile yükleme yaptım , ertesi gün kanalı para kazanmaya actım 600 unlem.. unlemi gec sistemi kullanmadım ama..
eskiden gunde 1000 atiyordum bela falan yoktu .. ayrıca gunde 5k yukleyenlerde mevcut..
5k nedir abi ya? O kadar videoyu nerede buluyorlar
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ünlemi aşmanın tek yolu yeni kanal açmak (eh bunu bilmeyen kalmadı nerdeyse)
Yeni kanal açmak çözüm mü? Hayır.. Ben dahil bir çok arkadaşımız video atıyor günlük artık minimum 20-30 diyelim.. Kanalın video oluyor 150-200. sonra para kazanmayı bi açıyoruz sonuç 20-25 ünlem gerisi dolar seviniyoruz ohh diyoruz anında siliyoruz ünlemleri.. Biraz daha video yüklüyoruz ünlemleri siliyoruz. Youtubeden mail geliyor şu şu şu videolar doğrulanmadı doğrularsanız para kazanırsınız diye.. Bu kanalı adenseye bağlıyoruz (bağlayıp bağlamamak farketmiyor) Yaklaşık 48 saat içinde 30-50 arası ünlem alan kanalı youtube botu kara listeye alıveriyor. Sonuç? Artık özgün videoda yükleseniz o kanala anında ünleme dönüşüyor. Bir kanal kara listedeyse en kolay anlama yolu bu kanala kendi özgün kısa videonuzu deneyin ünlem oluyorsa o kanalı rafa kaldırın..
Gelelim benim bulduğum çözüme.. Uzun video çalışanlar için sıkıntılı ama kısa video çalışanlar bir deneme kanalı açın adenseye bağlamayın para kazanmayı açın. Video yükleyin dolar olanları yeni ve temiz adenseye bağlı kanalınıza atın. Deneme kanalı kara listeye mi alındı anladınız yeni deneme kanalı açın.. Bir nevi çürükler ayrılacak sağlamlar gerçek kanala..
Şöyle bir durum var youtube bir çok kanalın videolarını listesine kaydetti. O kanalda ve bir çok kanalda o video var diye siz kendi kanalınıza alamıyorsunuz. Anında ünlem oluyor.
Şu an tek çare deneme kanalı.. 2 gündür başarılı mı bu yöntem evet!
Uzun video çalışan arkadaşlar videoyu youtubeye yutturmak için görüntü ile oynamanız şart.. Kesmek biçmek yetmiyor. Görüntü eşleşenini ve ünlemi geçmek için çerçeve oluşturmanız gerekiyor. Tepki alıyormusunuz biraz evet ama izliyorlar mı ehh yanii..
Artık biraz emek etmek daha dikkatli olmak gerekiyor. Herkes kendince bir şeyler deniyor. Ünlem alan kanalı çok zorlarsanız spam sebebi ile kapatılıyor. Dediğim gibi rafa kaldırın deneme kanalı açın çürükleri bilin sağlamları alın yeni kanalınıza kara listeye aldırmayın.. İlk ve son kez yazıyorum bunları![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.