Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam kendini çek 1 dakika boyunca yüzün net görülsün sesinde öyle. Konuş saçmala sonra yükle ünlem gelecektir zaten. Ünleme tıkla orjinal içeriğimdir olanı seç bu videodaki kişi benim de videyouda ne ile çektiysen onu yaz gönder.
Sonra ''olası yorumlar için inceleniyor'' olcak video.
https://support.google.com/youtube/contact/revenue_share?v=videoidiniyapıştırburaya=tr-TR
Sonra bu yukarıdaki linkte video idini yapıştır olarak yazdıgım yere videonu izlemeye girdiğin zaman eşittirden sonra olan video idini kopyala ve linke git. Burasıda dosya göndermeli itiraz yeri. Burayada bilgilerini gir kanal ismini gir sonra itiraz yerine aynı şeyleri yaz videodaki kişi benim felan de. Sonra dosya gönder yeri var orayada kanıt videonu gönder. Kanıt videonuda 40 saniyelik çek deki : ''Merhaba youtube bu benim videomdur. Bu videodaki kişi benim. Videomun para kazanmaya açılmasısnı istiyorum de'' sonra dosya yerine bu kanıt videonu yükle ve gönder.
Bu dediklerimi doğru bir şekilde yaparsan 2 güne aktif olur para kazanman. İyice oku ve iyice anla.
kardeş spamı da aynı şekilde yapsakspam yaparken video çesek bu benim spamımdır desek
![]()
![]()
şaka bi yana bu dediğin özgün kanalı olanlar için spam yiine spama devam ettiği sürece ünleme düşecektir diyorum ben
Hocam kendini çek 1 dakika boyunca yüzün net görülsün sesinde öyle. Konuş saçmala sonra yükle ünlem gelecektir zaten. Ünleme tıkla orjinal içeriğimdir olanı seç bu videodaki kişi benim de videyouda ne ile çektiysen onu yaz gönder.
Sonra ''olası yorumlar için inceleniyor'' olcak video.
https://support.google.com/youtube/contact/revenue_share?v=videoidiniyapıştırburaya=tr-TR
Sonra bu yukarıdaki linkte video idini yapıştır olarak yazdıgım yere videonu izlemeye girdiğin zaman eşittirden sonra olan video idini kopyala ve linke git. Burasıda dosya göndermeli itiraz yeri. Burayada bilgilerini gir kanal ismini gir sonra itiraz yerine aynı şeyleri yaz videodaki kişi benim felan de. Sonra dosya gönder yeri var orayada kanıt videonu gönder. Kanıt videonuda 40 saniyelik çek deki : ''Merhaba youtube bu benim videomdur. Bu videodaki kişi benim. Videomun para kazanmaya açılmasısnı istiyorum de'' sonra dosya yerine bu kanıt videonu yükle ve gönder.
Bu dediklerimi doğru bir şekilde yaparsan 2 güne aktif olur para kazanman. İyice oku ve iyice anla.
O verdiğin linki bilmiyordum hocam. Çok teşekkürler. Dediklerini aynen yaptım bakalım cevap ne olacak. Kanalım özgün değil bu arada. Uzun videolar yer aldığı için kurtarmak istedim. Umarım işe yarar.
Bu şekilde yaklaşık 15 video felan kanıtlaman lazım yalnız haberin olsun. 2 yada 3 gününü sadece bu işe ayıracaksın. Hepsine aynı şeyleri yaz hepsinede aynı kanıt videosunu gönderirsin sorun olmaz. Sadece 15'e yakın farklı farklı saçmalamasyon videolar çekmen gerek.
Hocam senin kanaldaki diğer videolar sana mı aitti peki ? Adamlar şimdi kanal ismine, kanala falan da göz atmasın? Film falan var çünkü.
Bana aitti hocam kontrol edip etmedikleri hakkında kesin bir fikrim yok malesef.
bunun konusunu bekliyorum 50 tl ye tüm videolarınızda ünlem aşılır![]()
Arkadaşım ben şuanda %90 95 oranında ünlemi aşıyorum, neden gidip bunu paylaşayım? Bu forumda ve skype da o kadar çok insana yardımcı oldumki, yeri geldi sabahladım.Adam kazanamıyorum diyor, yardımcı oluyoruz çalıştığımız kategoriyi, direk kanalımızı paylaşıyoruz güvenip kendiside kazansın diye, adam videoları kendi kanalına çekip bana sahte telif atıyor.
Kimse kusura bakmasın da böyle bir ortamda böyle bilgiyi kimse kimseyle paylaşmaz.Emin olun bu yöntemi bilen forumda başka kişilerde var ama susuyolar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.