Ünlemi %100 aşmayı bilenler mevcut !

• Kullanıcı Sinan.T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Bu ünlem olayı sadece bizim ülkeye mi yapıldı , bir kanal buldum yabancı 1500 tane video atmış 1 günde ?

Hocam kendini çek 1 dakika boyunca yüzün net görülsün sesinde öyle. Konuş saçmala sonra yükle ünlem gelecektir zaten. Ünleme tıkla orjinal içeriğimdir olanı seç bu videodaki kişi benim de videyouda ne ile çektiysen onu yaz gönder.
Sonra ''olası yorumlar için inceleniyor'' olcak video.

https://support.google.com/youtube/contact/revenue_share?v=videoidiniyapıştırburaya=tr-TR

Sonra bu yukarıdaki linkte video idini yapıştır olarak yazdıgım yere videonu izlemeye girdiğin zaman eşittirden sonra olan video idini kopyala ve linke git. Burasıda dosya göndermeli itiraz yeri. Burayada bilgilerini gir kanal ismini gir sonra itiraz yerine aynı şeyleri yaz videodaki kişi benim felan de. Sonra dosya gönder yeri var orayada kanıt videonu gönder. Kanıt videonuda 40 saniyelik çek deki : ''Merhaba youtube bu benim videomdur. Bu videodaki kişi benim. Videomun para kazanmaya açılmasısnı istiyorum de'' sonra dosya yerine bu kanıt videonu yükle ve gönder.

Bu dediklerimi doğru bir şekilde yaparsan 2 güne aktif olur para kazanman. İyice oku ve iyice anla.

kardeş spamı da aynı şekilde yapsak :D spam yaparken video çesek bu benim spamımdır desek :D :D :D şaka bi yana bu dediğin özgün kanalı olanlar için spam yiine spama devam ettiği sürece ünleme düşecektir diyorum ben

kardeş spamı da aynı şekilde yapsak :D spam yaparken video çesek bu benim spamımdır desek :D :D :D şaka bi yana bu dediğin özgün kanalı olanlar için spam yiine spama devam ettiği sürece ünleme düşecektir diyorum ben

Espri güzeldi :D Evet ögzün kanallar için bu. Adam gene yükleyecek başkalarının videolarını takılacak ünleme gene girecek kanal kara listeye. Kanallarında abonesi yüksek olanlar en azından kurtarsınlar böyle. Spam çalışan arkadaşlar gitsinler yeni kanal açsınlar uğraşmasınlar tabikide bununla.

Hocam kendini çek 1 dakika boyunca yüzün net görülsün sesinde öyle. Konuş saçmala sonra yükle ünlem gelecektir zaten. Ünleme tıkla orjinal içeriğimdir olanı seç bu videodaki kişi benim de videyouda ne ile çektiysen onu yaz gönder.
Sonra ''olası yorumlar için inceleniyor'' olcak video.

https://support.google.com/youtube/contact/revenue_share?v=videoidiniyapıştırburaya=tr-TR

Sonra bu yukarıdaki linkte video idini yapıştır olarak yazdıgım yere videonu izlemeye girdiğin zaman eşittirden sonra olan video idini kopyala ve linke git. Burasıda dosya göndermeli itiraz yeri. Burayada bilgilerini gir kanal ismini gir sonra itiraz yerine aynı şeyleri yaz videodaki kişi benim felan de. Sonra dosya gönder yeri var orayada kanıt videonu gönder. Kanıt videonuda 40 saniyelik çek deki : ''Merhaba youtube bu benim videomdur. Bu videodaki kişi benim. Videomun para kazanmaya açılmasısnı istiyorum de'' sonra dosya yerine bu kanıt videonu yükle ve gönder.

Bu dediklerimi doğru bir şekilde yaparsan 2 güne aktif olur para kazanman. İyice oku ve iyice anla.

O verdiğin linki bilmiyordum hocam. Çok teşekkürler. Dediklerini aynen yaptım bakalım cevap ne olacak. Kanalım özgün değil bu arada. Uzun videolar yer aldığı için kurtarmak istedim. Umarım işe yarar.

O verdiğin linki bilmiyordum hocam. Çok teşekkürler. Dediklerini aynen yaptım bakalım cevap ne olacak. Kanalım özgün değil bu arada. Uzun videolar yer aldığı için kurtarmak istedim. Umarım işe yarar.

Bu şekilde yaklaşık 15 video felan kanıtlaman lazım yalnız haberin olsun. 2 yada 3 gününü sadece bu işe ayıracaksın. Hepsine aynı şeyleri yaz hepsinede aynı kanıt videosunu gönderirsin sorun olmaz. Sadece 15'e yakın farklı farklı saçmalamasyon videolar çekmen gerek.

Bu şekilde yaklaşık 15 video felan kanıtlaman lazım yalnız haberin olsun. 2 yada 3 gününü sadece bu işe ayıracaksın. Hepsine aynı şeyleri yaz hepsinede aynı kanıt videosunu gönderirsin sorun olmaz. Sadece 15'e yakın farklı farklı saçmalamasyon videolar çekmen gerek.

Hocam senin kanaldaki diğer videolar sana mı aitti peki ? Adamlar şimdi kanal ismine, kanala falan da göz atmasın? Film falan var çünkü.

Arkadaşım ben şuanda %90 95 oranında ünlemi aşıyorum, neden gidip bunu paylaşayım? Bu forumda ve skype da o kadar çok insana yardımcı oldumki, yeri geldi sabahladım.Adam kazanamıyorum diyor, yardımcı oluyoruz çalıştığımız kategoriyi, direk kanalımızı paylaşıyoruz güvenip kendiside kazansın diye, adam videoları kendi kanalına çekip bana sahte telif atıyor.

Kimse kusura bakmasın da böyle bir ortamda böyle bilgiyi kimse kimseyle paylaşmaz.Emin olun bu yöntemi bilen forumda başka kişilerde var ama susuyolar.

Sesini değiştirdim ,boyutunu değiştirdim,dört tarafından kırptım,formatını değiştirdim hatta eski fılm görüntüsü bile verdım ,videoyu özel yaptım videoyu gizli yaptım elımden gelen herşeyi yaptım ama eskı kanallarda ünlem sorununu bir türlü çözemedim .Artık pes ettım Ama Allah rızası için bir arkadaşımız akıl verırse şöle yap böle yap diye çok memnun olurum

Arkadaşım ben şuanda %90 95 oranında ünlemi aşıyorum, neden gidip bunu paylaşayım? Bu forumda ve skype da o kadar çok insana yardımcı oldumki, yeri geldi sabahladım.Adam kazanamıyorum diyor, yardımcı oluyoruz çalıştığımız kategoriyi, direk kanalımızı paylaşıyoruz güvenip kendiside kazansın diye, adam videoları kendi kanalına çekip bana sahte telif atıyor.

Kimse kusura bakmasın da böyle bir ortamda böyle bilgiyi kimse kimseyle paylaşmaz.Emin olun bu yöntemi bilen forumda başka kişilerde var ama susuyolar.

kurunun yanında bizim gibi yaşlarda yanıyor :)
haklısınız hocam bizim insanlar biraz değişik :)
milletin ekmeğiyle onayıp ne buluyorlarki ne güzel herkez kazansın ben youtuba başladım daha telif atma flaglama felen hiç bilmiyorum daha doğrusu hiç ilgilenmedm gerekte yok bu işten evine bakan var sonuçta :)

Yöntem basit arkadaşlar daha önce forumda paylaşıldı.

uzun videolarda aktif olarak ünlem sorununu aşanlar mevcut
bier çok kanalda gördüm
ama burda onlardan varmı bilemem
zira sorunu tamamen aşan birinin yazısı yok :)

Arkadaşlar yok mu hala bir gelişme, fikri olan, çözüm yolu ? :confused: Çok sıkıntılı bir durum. Acaba kurtulabilecek miyiz ?

1 saattir uğraşıyorum. İsmi doğrulanmış bir kanaldan vidyolar çektim. kısa vidyo dolar yandı sonra bir tane uzun vidyo 21 dk lık dolar yandı ama diğerleri yanmadı. Sonra uzun vidyonun etiket açıklamasını silmişim, dolayısıyla para kazanmayı açarken de sadece vidyonun ismi varken açmış bulundum. Sonra başka vidyoyu da para kazanmaya açmadan önce etiket açıklama sildim ve açınca yine ünleme düştü. Acaba diyorum bu para kazanmasını açabildiğim 20 dk den uzun vidyonun feedler gönderilirken mi etiket açıklama sildim, şimdi onu deneyeceğim. Olmazsa sadece o dolar işareti yanan vidyonun ismi ile yüklemeyi deneyeceğim etiket açıklama olmadan. :mad: yazarım buraya.

varsa çözümünü bilen yazsın 1 tane kanalımda full ünlem alıyorum neyseki öbürlerinde sorun yok.

r10 da cözebilen biri vardı ama o da para istiyordu

Kaç video yüklersem yükleyeyim ünlemle karşılaşıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri