Ünlüme Düşen Kanalım Düzeldi

• Kullanıcı TheChaCha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Mesele video yükleme değil. Sanırım siz olayı yanlış anlamışsınız. Lütfen konuyu bir okuyun bir yöntem anlattım videoyap botuyla ilgili onu bulun lütfen okuyun ve deneyin

Ben konuları okumdan genelde işe kalkışmam dostum. Okudum aynen dediğin gibi denedim olmadı. Syra işin espirisi. Burada bir durum var. Sana olan bize olmuyor demekki. Yinede teşekkürler..

Merhaba arkadaşlar. Kanallarımdan iki tanesi ünleme düşmüştü ve ben bugün yanlışlıkla botla video yükledim ünleme düşen kanallardan birine ve farkettimki ünlemi açılmış. Hiç bir karşı bildirimde itirazda bulunmadan sanırım bir buçuk hafta gibi bir sürede kendi kendine düzeldi. İki kanaldan diğeri ise hala daha ünlemde. Ünlemli kanallarınıza bir bakmanızı öneririm

dünden buyana 8-10 adet kanalda denedim 1 tanesinin ünlem olayı çözülmüş,bu kanala ne atsam ünleme düşüyordu 2 gündür video atıyorum sıkıntı yok inşallah diğer kanallarda düzelir.

Arkadaşlar bu unlemlerin çoğu videodaki müzikten kaynaklanıyor. Ses düzenlemesi ya da alt yapıya farkli bir muzik eklenince unlem ortadan kalkıyor.

Ben konuları okumdan genelde işe kalkışmam dostum. Okudum aynen dediğin gibi denedim olmadı. Syra işin espirisi. Burada bir durum var. Sana olan bize olmuyor demekki. Yinede teşekkürler..
Syria bir şans denemesi oldu benim için o an. Sadece belirtmek istediğim özgün video yarat bölümünden video yükleyince düzeliyor aslında. Videoyap desteğinlede iletişime geçtim konuyu gördükten sonra deneyen olmuş orada da düzelen olmuş. Ayrıca geliştiricisi konuya mesajda attı deneyip düzelten var diye. Tavsiyem bir kaç gün sonra tekrar denemen olacaktır.

dünden buyana 8-10 adet kanalda denedim 1 tanesinin ünlem olayı çözülmüş,bu kanala ne atsam ünleme düşüyordu 2 gündür video atıyorum sıkıntı yok inşallah diğer kanallarda düzelir.
Videoyap botundan mı deniyorsun acaba ?

Arkadaşlar bu unlemlerin çoğu videodaki müzikten kaynaklanıyor. Ses düzenlemesi ya da alt yapıya farkli bir muzik eklenince unlem ortadan kalkıyor.
Farklı bir bakış açısı

Güzel bir paylaşım belkide işin rast gitmiştir şansın el vermiştir bilemem ama bazı etkenleri belirtmek ve hep birlikte çözüm arayışı sunmak için yazmak isterim;

1- Ünleme düşen kanal ne zamandan beri böyleydi?
2- Ünleme düşen kanala bir kaç gün veya hafta video yüklemeden mi bu yöntemi denediniz?
3- Ünleme düşen kanalda ünlem sorunu olan videoları silmişmiydiniz? Yoksa hepsi duruyor ve ünlemlimiydi? Veya Ünlem çıktıktan sonra videolar hit alıyor veya alacak diye para kazanmayı her video için düzelt bölümünden para kazanmayı kapattınız mı?
4- Aklıma geldikçe editleyeceğim :)
5- Bu yöntemi denemeden önce yüklediğiniz videolar atıyorum Eğlence kategorisindeydi, Bu yöntemi denerken kategori değiştiniz mi ?
6- Resimlerden özgün video yaparken video geçiş süresi olarak kaç sn seçildi.

Güzel bir paylaşım belkide işin rast gitmiştir şansın el vermiştir bilemem ama bazı etkenleri belirtmek ve hep birlikte çözüm arayışı sunmak için yazmak isterim;

1- Ünleme düşen kanal ne zamandan beri böyleydi?
2- Ünleme düşen kanala bir kaç gün veya hafta video yüklemeden mi bu yöntemi denediniz?
3- Ünleme düşen kanalda ünlem sorunu olan videoları silmişmiydiniz? Yoksa hepsi duruyor ve ünlemlimiydi? Veya Ünlem çıktıktan sonra videolar hit alıyor veya alacak diye para kazanmayı her video için düzelt bölümünden para kazanmayı kapattınız mı?
4- Aklıma geldikçe editleyeceğim :)
5- Bu yöntemi denemeden önce yüklediğiniz videolar atıyorum Eğlence kategorisindeydi, Bu yöntemi denerken kategori değiştiniz mi ?

1- Bu yöntemle iki kanal düzelttim biri bir buçuk hafta civarı diğeri 2-3 günlük
2- Ünleme düşünce belki 4-5 günde bir video yükleyip test ediyordum.
3- Evet, bot olduğundan dolayı sorunlu videoları otomatik siliyordu. Para kazanması açık olan videolarımın hepsi duruyordu ve kanal ünleme düştükten sonra bir videom patladı 18k izlenmeye geldi. Hiç bir videonunda para kazanmasını kapatmadım.
4- Aklına gelmesini bekliyorum :D
5- Hayır kategori değişimi yapmadım ama bu dediğin yöntemde denenebilir.
6- Oraları ellemedim kendisi ne diyorsa onu yaptım. Sanırım kendisi 7 sn veriyor hatırlamıyorum

Ayrıca bu yöntem ile tek ben düzeltmemişim, ben buraya yazdıktan sonra deneyip düzeltenler olmuş. Videoyap botunun geliştiriciside konuya yazdı. Destek bölümünden kendisine bu konuda haber vermiştim

1- Bu yöntemle iki kanal düzelttim biri bir buçuk hafta civarı diğeri 2-3 günlük
2- Ünleme düşünce belki 4-5 günde bir video yükleyip test ediyordum.
3- Evet, bot olduğundan dolayı sorunlu videoları otomatik siliyordu. Para kazanması açık olan videolarımın hepsi duruyordu ve kanal ünleme düştükten sonra bir videom patladı 18k izlenmeye geldi. Hiç bir videonunda para kazanmasını kapatmadım.
4- Aklına gelmesini bekliyorum :D
5- Hayır kategori değişimi yapmadım ama bu dediğin yöntemde denenebilir.
6- Oraları ellemedim kendisi ne diyorsa onu yaptım. Sanırım kendisi 7 sn veriyor hatırlamıyorum

Ayrıca bu yöntem ile tek ben düzeltmemişim, ben buraya yazdıktan sonra deneyip düzeltenler olmuş. Videoyap botunun geliştiriciside konuya yazdı. Destek bölümünden kendisine bu konuda haber vermiştim

Ellerin dert görmesin cevaplarından dolayı teşekkür ediyorum. Yanlış anlama ve kusura bakma ben sana sorarak deneme yanılma yapıyorum. Kesin sonucu bulana kadar da devam edeceğim bu yüzden senden de destek bekliyorum :)

7- İlgili ünlem sorunu yaşayan kanalın, kanal ayarları bölümünde kanalla alakalı etiketlerin girildiği ve hemen üstünde ülke bölümünün olduğu yerde kanalla alakalı etiket girildi mi ? Yoksa boş mudu? ve Ülke olarak neresi seçiliydi? Atıyorum Amerika Birleşik Devletleri (United States), Almanya, Fransa vs.vs.

Ellerin dert görmesin cevaplarından dolayı teşekkür ediyorum. Yanlış anlama ve kusura bakma ben sana sorarak deneme yanılma yapıyorum. Kesin sonucu bulana kadar da devam edeceğim bu yüzden senden de destek bekliyorum :)

7- İlgili ünlem sorunu yaşayan kanalın, kanal ayarları bölümünde kanalla alakalı etiketlerin girildiği ve hemen üstünde ülke bölümünün olduğu yerde kanalla alakalı etiket girildi mi ? Yoksa boş mudu? ve Ülke olarak neresi seçiliydi? Atıyorum Amerika Birleşik Devletleri (United States), Almanya, Fransa vs.vs.

Yok neden yanlış anliyim ki, birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz böylelikle bu sorunu atlatacaz :) Kanalla alakalı hiç bir etiket açıklama filan girmedim. Bir tek kategori eğlence yaptıp para kazanmasını açtım. Ülke iki kanalımda Fransa ayarlı

videoyap botu temin ederek ben de islemleri deneyecegim, gelismeleri aktaracagim arkadaslar..

videoyap alarak deneme yaptim, yukledigim orjinal video da dolar isareti yandi fakat sonradan yukledigim videolarin unlemi maalesef devam etti.. denemelerimi devam ettirecegim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri