Kusura bakma hocam mesajı yolladıktan sonra gördüm![]()
Valla şu an sırf senin için bile video yükledim denemek için para kazanması açık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kusura bakma hocam mesajı yolladıktan sonra gördüm![]()
Merhaba arkadaşlar. Kanallarımdan iki tanesi ünleme düşmüştü ve ben bugün yanlışlıkla botla video yükledim ünleme düşen kanallardan birine ve farkettimki ünlemi açılmış. Hiç bir karşı bildirimde itirazda bulunmadan sanırım bir buçuk hafta gibi bir sürede kendi kendine düzeldi. İki kanaldan diğeri ise hala daha ünlemde. Ünlemli kanallarınıza bir bakmanızı öneririm
Öncelikle teşekkür ederimSayenizde hocam bugün destekden bir çok arkadaş yazdı. Sizin konuyu görünce geride sadece kontrole bıraktığı kanallara yükleme yapmışlar ve ünlem açılmış. Yazan arkadaşlardan birisi 12 gün önce 100 video attım 100 üde ünlem almıştı. Bugün 100 video attım 96 tanesi para kazanma oldu yazmış. Galiba youtube belli bir süre video yükleme yapmayınca kanalı karalisteden kaldırıyor.
Sayenizde hocam bugün destekden bir çok arkadaş yazdı. Sizin konuyu görünce geride sadece kontrole bıraktığı kanallara yükleme yapmışlar ve ünlem açılmış. Yazan arkadaşlardan birisi 12 gün önce 100 video attım 100 üde ünlem almıştı. Bugün 100 video attım 96 tanesi para kazanma oldu yazmış. Galiba youtube belli bir süre video yükleme yapmayınca kanalı karalisteden kaldırıyor.
Dediğim yöntem gibi mi yaptınız ?Bir kanalımı sırf deneme amaçlı tutuyorum. 2 haftayı geçmesine rağmen düzelen pek bir şey yok. Dün denedim attığım videolar yine ünlem aldı ve bot tarafından silindi. İnşallah en kısa zaman da düzelir.
Dediğim yöntem gibi mi yaptınız ?
Mesele video yükleme değil. Sanırım siz olayı yanlış anlamışsınız. Lütfen konuyu bir okuyun bir yöntem anlattım videoyap botuyla ilgili onu bulun lütfen okuyun ve deneyinEvet 2 haftayı geçti ve video yükledim. Açılan eden yok.Sanırım siz biraz şanslısınız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.