Ünlüme Düşen Kanalım Düzeldi

• Kullanıcı TheChaCha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
baska deneyenler oldu mu acaba ? ona gore videoyap botu alalim :)

Elinde olanlar deneyip buraya belirtsin o zaman. Bende düzeldi arkadaş sorun çekiyor hala daha

20 gündür ünlemden dolayı video yüklemediğim kanala şimdi videoyaptan 1 adet özgün video
2 adette yt-yt yaptım
yemedi yine ünlem...

videoyap özgün denemesi ünleme takıldı..resimlere lisansla işaretlenmemiş yazacağım ama [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] nin müziklerine ne savunması yapacağız .bilen var mı?

bir de kanal çakma yabancı adına olunca ingilizce mi yazmak zorundayız..

şuan yeni açtığım kanal dahi ünleme düştü
2 haftadır video yüklemediğime video yükledim ünleme düştü
videoyu kırpınca bazen düşmüyor

moral sıfır , önümüzdeki ay standart gelirimin yarısını alabilirim bu yüzden
ünleme sağlam bi çare gerek , bu forumda çare tükenmez
ustaların fikirleri gerek :)

Tam youtube başladım $ işaretleri yeşil fln. Dedim tamam artık kendime iyi kötü bi lamborghini bakayım küt ! işareti çıktı . Nası yapacağız bilmiyorum.

Merhaba arkadaşlar. Kanallarımdan iki tanesi ünleme düşmüştü ve ben bugün yanlışlıkla botla video yükledim ünleme düşen kanallardan birine ve farkettimki ünlemi açılmış. Hiç bir karşı bildirimde itirazda bulunmadan sanırım bir buçuk hafta gibi bir sürede kendi kendine düzeldi. İki kanaldan diğeri ise hala daha ünlemde. Ünlemli kanallarınıza bir bakmanızı öneririm

Sayenizde hocam bugün destekden bir çok arkadaş yazdı. Sizin konuyu görünce geride sadece kontrole bıraktığı kanallara yükleme yapmışlar ve ünlem açılmış. Yazan arkadaşlardan birisi 12 gün önce 100 video attım 100 üde ünlem almıştı. Bugün 100 video attım 96 tanesi para kazanma oldu yazmış. Galiba youtube belli bir süre video yükleme yapmayınca kanalı karalisteden kaldırıyor.

youtube her geçen gün yeni bir şeyler deniyor. bu denemeler sırasında da sanırım olan bize oluyor. sıfır kanala 30 video atıp denedim hiç biri youtube da olmayan videolar tamamı ünlem oldu. sanırım kara liste yada spam video ile alakalı bir durum değil.

Sayenizde hocam bugün destekden bir çok arkadaş yazdı. Sizin konuyu görünce geride sadece kontrole bıraktığı kanallara yükleme yapmışlar ve ünlem açılmış. Yazan arkadaşlardan birisi 12 gün önce 100 video attım 100 üde ünlem almıştı. Bugün 100 video attım 96 tanesi para kazanma oldu yazmış. Galiba youtube belli bir süre video yükleme yapmayınca kanalı karalisteden kaldırıyor.
Öncelikle teşekkür ederim :) Görüldüğü üzere tespit ettiğim sistem sanırım bir tek bende çalışan bir şey değil diğer arkadaşlarda da olmuş. Herkesin denemesini öneririm. Ayrıca ilgilendiğiniz içinde teşekkür ederim :)

Bir kanalımı sırf deneme amaçlı tutuyorum. 2 haftayı geçmesine rağmen düzelen pek bir şey yok. Dün denedim attığım videolar yine ünlem aldı ve bot tarafından silindi. İnşallah en kısa zaman da düzelir.

Hocam bu şekilde kanala sürekli güncel video atma olayını zayıflatıyor ve otomatik botla attığımız kanallar özellikle ünlem oluyor.Video atıp bırakmak lazım kategori değiştirmek lazım

Bir kanalımı sırf deneme amaçlı tutuyorum. 2 haftayı geçmesine rağmen düzelen pek bir şey yok. Dün denedim attığım videolar yine ünlem aldı ve bot tarafından silindi. İnşallah en kısa zaman da düzelir.
Dediğim yöntem gibi mi yaptınız ?

Evet 2 haftayı geçti ve video yükledim. Açılan eden yok. :) Sanırım siz biraz şanslısınız.
Mesele video yükleme değil. Sanırım siz olayı yanlış anlamışsınız. Lütfen konuyu bir okuyun bir yöntem anlattım videoyap botuyla ilgili onu bulun lütfen okuyun ve deneyin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri