Upload olarak bir iş buldum ama

memo-e

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
bir sitede film upload ede bileceğim bir iş buldum
site sahibi benden isteği filmlere site ismini gömüp 2 siteye yüklemem,
bunun karşılığında baha film başı 1TL verecek.
daha önce hiç böle bi iş yapmadığım için fiyatları blmem ama bana çok az geldi sizce nasıl.
bu konu ile hiç bir fikrim olmadığı için soruyorum.

fiyatları bilmem ama çok az geldi ki film izlenirken bir dünya reklam çıkıyor o tarz sitelerde günde kaç film yükleceyeceksinde tatmin edici para kazanacaksın angarya :D

upload ettiğin filmlerden sorumlu olacağın gerçeğini görmezden gelirsek güzel teklif

Merhaba arkadaşlar,
bir sitede film upload ede bileceğim bir iş buldum
site sahibi benden isteği filmlere site ismini gömüp 2 siteye yüklemem,
bunun karşılığında baha film başı 1TL verecek.
daha önce hiç böle bi iş yapmadığım için fiyatları blmem ama bana çok az geldi sizce nasıl.
bu konu ile hiç bir fikrim olmadığı için soruyorum.

Olayı tam olarak anlamadım desem yeridir. Şimdi site sahibi senden filmlere site ismini gömerek upload etmeni istiyor doğrumu anladım ?. Bu isimleri altyazı olarak istiyorsa çok basit günde onlarca filme altyazı gömebilirsin. Eğer logo diyorsa bu iş uzun iş ve sistemin sağlam olmalı yani yeniden film riplemek demektir bu. Şu site sahibinin filmlere site ismini gömme işini nasıl istediğini tam olarak yazarsan yardımcı olmaya çalışayım sana.

Olayı tam olarak anlamadım desem yeridir. Şimdi site sahibi senden filmlere site ismini gömerek upload etmeni istiyor doğrumu anladım ?. Bu isimleri altyazı olarak istiyorsa çok basit günde onlarca filme altyazı gömebilirsin. Eğer logo diyorsa bu iş uzun iş ve sistemin sağlam olmalı yani yeniden film riplemek demektir bu. Şu site sahibinin filmlere site ismini gömme işini nasıl istediğini tam olarak yazarsan yardımcı olmaya çalışayım sana.

evet hocam dogru anlamısın filmin başına site ismini ve filmin sonuna göm ve upload et dedi.
bana önerdigi program Camtasia.
ama bu programla baya zaman alıyor başka önerecegin proğram var mı

Camtasia ile site ismini gömek uzun oluyor günde anca 3 film
site ismini gömek için başka pro öneriniz var mı
Zamaninda benimde yaptigim bir isdi.internetde ilk kazancim uploaderlik filan gibi islerden gelmeye baslamisti.

Zaten interneti seven birisi iseniz herhangi bir yerinden bir ise baslayin.Az cok demeyin.Bazen kendinizi fazla derde sokmayacak sekilde maddi anlamda alim satim yapin,ne yapabilriim deyip bir fikir cikartin konu acin satin ama altindan kalkabileceginiz bir seyi yapin.Belki 2 yil gececek bir gelir goremeyeceksiniz.Belki internete doktugunuz paranin yarisini bile kazanamayacaksiniz ama gun gelecek 1 iste prof olacaksiniz,ve bu sektor icinde geze geze okuya okuya bu sektorde herhangi bri dalindan para kazanmaya baslayacaksiniz.

Benim hikayemde boyle basladi.Cok harcadim ama kazanamadim.Pesde etmedim tabi devam ettim.Sonra iste uploaderlikdir filan derken yurudu gitti.En sonunda bu iste buldum kendimi.

Senin yapacagin ise gelince.Bana gore fiyat iyi.Yani bizim zamanlarimizdaki gibi fiyat iyi dgeil ama o zamanda uploaderdi,post'cuydu filan pek yokdu,fiyatlar yuksekdi.Simdi herkes bunu meslek haline getirdigi icin fiyatlar dusuk ama dedigim gibi iyi fiyat yani.

Ben ayni senin gibi filmlere altyazi eklerdim,reklam eklerdim,upload edip embedle siteye postunu ozgun sekilde acardim.Haftalik yada aylik calisirdim.Sen film basi anlasmissin oda iyi.

Benim kullandigim tam hatirlamiyorum ama hem altyazi gommekde hemde site ismi filan gommekde en hizlisi Ultra video converter yada Total video converter mi neydi o yapiyordu.Bunlari bi dene bence ikisinden biri kesin.Bu programlarinda versiyonlari var.Versiyona gorede hiz farki olabiliyor bunu dikkate al.

Eger boyle isler yapacaksan daha iyi kazanmak icin is anlasmasi yaptigin kisi ile konus,ozgun olarak sitene ekleme filanda yaparim de film basi alacagin miktar artar.

Hayirli isler bol kazanclar.Takildigin filan birsey olursa bana ozelden yaz yardimci olurum.

evet hocam dogru anlamısın filmin başına site ismini ve filmin sonuna göm ve upload et dedi.
bana önerdigi program Camtasia.
ama bu programla baya zaman alıyor başka önerecegin proğram var mı

Camtasia önermesini bi türlü anlayamadım :D zira camtasia ekran yakalama programıdır. Herneyse önemli olan videoların formatıdır zira .avi için faklı .mp4 için farklı .mkv için faklı .flv için faklı sistemler kullanmak gereksede bunların tamamının toplandığı megui programı içindeki mux lar ile altyazı gömmek kolaydır yada virtualdubmod kullanarakta yapabilirsin.

Örnek .mkv olan bir videoya alt yazı gömmek saniyeler sürer :D alırsın .mkv filmi açarsın mkvmerge programını altyazıyı akler mux larsın dakka sürmez :D

Hey gidi rip by sinanalemi olduğumuz zamanlar hey :D az ripper yetiştirmedik vaktiyle ama yaşlandık artık.

Son düzenleme:
Camtasia önermesini bi türlü anlayamadım :D zira camtasia ekran yakalama programıdır. Herneyse önemli olan videoların formatıdır zira .avi için faklı .mp4 için farklı .mkv için faklı .flv için faklı sistemler kullanmak gereksede bunların tamamının toplandığı megui programı içindeki mux lar ile altyazı gömmek kolaydır yada virtualdubmod kullanarakta yapabilirsin.
Aynen evet megui ve virtual dub da baya hizlidir.Bunlari unutmusum.

Örnek .mkv olan bir videoya alt yazı gömmek saniyeler sürer :D alırsın .mkv filmi açarsın mkvmerge programını altyazıyı akler mux larsın dakka sürmez :D

Hey gidi rip by sinanalemi olduğumuz zamanlar hey :D az ripper yetiştirmedik vaktiyle ama yaşlandık artık.

Aynen evet megui ve virtual dub da baya hizlidir.Bunlari unutmusum.

genelde mkv yapıcam mkvmerge programı var filmlerden birini denemek için yaptım vlc playterde olldu ama ma.ru ve ok.ru upload etim görünmedi bi türlü

2gb ramli bir vds alın içine arkadaşların dediği programları kurun ultra video converter da çoklu video ekleme var tüm filmleri ekleyin yazını atın başlatın o yapsın sonrada upload edersiniz vds en iyisi hocam. Bu iş için kesinlikle bir vds gerekir.

2gb ramli bir vds alın içine arkadaşların dediği programları kurun ultra video converter da çoklu video ekleme var tüm filmleri ekleyin yazını atın başlatın o yapsın sonrada upload edersiniz vds en iyisi hocam. Bu iş için kesinlikle bir vds gerekir.

şuan vds yazıyom 8gb ram var ama camtasia tam bi zulüm yt için çerçeveelii bir dizi yapim dedim 3 saat sonra %40 oldu

Akıllı render teknolojisi kullan sadece alt yazı olan kısmını renderler gerisini orjinal olarak render gerekmeden atlar.Ben 10 saatlik 720p birleşik videoyu 3-8 dk arası render alıyorum

[MENTION=22439]maestaso[/MENTION] "akıllı render teknolojisi" ilk defa duyuyorum hocam hangi programla yapılıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri