botun özellikleri çok iyi görünüyor.ilk günlerde bikaç eksik,bikaç sorun olur ve düzeltilir onlar.fiyatıda bence makul fakat sorun fiyatların 3 aylık olması.tamam,deneme süresi veriyorsunuz ama deneme süresi dediginiz 1 günlüktür.sadece özelliklere bakabiliriz,paneli tanırız 1 günde ancak.en azından ilk başlarda botun denenmesi için aylık satış yapılmalı.ben kendi adıma konuşayım,konuda yazan özellikleri yapabilen bi bot için en yüksek paket fiyatı uygun bence.250tl az bi para degil ama 3 aylık fiyat olarak düşünürsek sorun yok.işte tek sorun,satışa yeni çıkmış bi botu en az 3 aylık satmanız.mesela ben şimdi ödeme yapar,en üst paketi alırım.8-10 gün sonra bot yüzünden kapanmalar filan yaşarsam yada başka sorunlar,botu kullanmayı bırakırım mecburen.işin para yönü bi tarafa,ben bi iş için para ödüyorsam onu sonuna kadar kullanmak isterim.ama 3 aylık para verip,10 gün sonra botun bana göre olmadıgını anlarsam nolucak?olan benim 250tl ye olacak
bu arada şu dünya engelini deneyen,geçebilen arkadaşlar varsa örnek bi video görmek isterim mümkünse