@Lastwisher
Ünlemi en başarılı geçen video edit kombinasyonu nedir hocam, onu uygulayalım.
Sadece ışık 5 ve ışık 6 uyguladım, geçmedi ünlemi, ekstra ne ekleyeyim ?
Hangi kombineler ünlemde en başarılı ?
Aynen hocam bende aylık bekliyorum bakalım
Ayvayı yedik kanallarımızı kopyalayan sayısı artcakşaka bir yana botun özellikleri iyi hayırlı satışlar
ünlemi nasıl geçiyoruz
hocam paketlerde düzenleme yapılacakmı acaba? bronze ve silver boş paketler ünlemi geçmeyen bot kullanılmaz.
Şu paketleri bir aylık olarak düzenlesenizde bizde yolumuza baksak
veya şu gold paketin takipçi sayısını arttırsanız 5 çok az
demo hesapta 50 videomu sade yükleniyor
Botun gelişimi için;
YT Kanal çekerken, listelenen videolar 1 sayfadan az ise, tümünü seç seçeneği çıkmıyor.
Videolara açıklama girmiyor, özgünleştirmiyor.
Paket 1 ve 2 sadece indir yükle için var.10 kanal ekleniyor onada.
Botun kendini ayıran özellikler 2 ve 3. pakette.Bence 3 aylık periyot uzun.1 günlük denemeyle her şey anlaşılmaz 3 aylık alanda memnun kalmazsa ne olacak?
Bot sizin tabi paketleri belirlersiniz ama bence aylık paket biraz daha kanal eklense daha iyi olur.
Hasan hocam konuya bir açıklık getirirmisin platinum paket almak istiyorum. Aylık açacakmısınız. Bu yöndeki talebimiz karşılanacak mı ? Aydınlatmanızı rica ederim bizde ona göre yolumuza bakalım.
paketler aylık olursa gold paket alırım bot hoşuma gitti ama 3 ay çok bağlayıcı. ayrıca mb sınırı olmadan video düzenlemesi çook iyi çatır çatır film yüklüyor![]()
Hayırlı olsun hocam videonuzu izledim çok beğendim. Ancak anlamadığım yerler var video havuzu sistemini anlamadım. Benim video havuzu limitim 100 diyelim ben 20 kanala da aynı anda 100er video yükleme talimatı veremiyor muyum?
Arkadaşlar toplu cevaplıyım;
1) Ünlem geçmek için ışık 5 ve %115 hız benim denemelerimde en başarılı olandır.
2) Aylık konusunda inanılmaz talep var, bizim altyapımız şu anda aylık bir sistem ile uyumlu değil fakat sanıyorum bu kadar isteğe sırt çevirmek mantıklı değil. Üzerine çalışıp bir çözüm üreteceğim.
Yeni özellik olarak çok sorulan "Para kazanmayı açma" özelliğini ekledik, video ortası reklamda yakında eklenecektir.
Kolay gelsin.