Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

@Lastwisher

Ünlemi en başarılı geçen video edit kombinasyonu nedir hocam, onu uygulayalım.

Sadece ışık 5 ve ışık 6 uyguladım, geçmedi ünlemi, ekstra ne ekleyeyim ?

Hangi kombineler ünlemde en başarılı ?

Aynen hocam bende aylık bekliyorum bakalım

Ayvayı yedik kanallarımızı kopyalayan sayısı artcak :) şaka bir yana botun özellikleri iyi hayırlı satışlar

ünlemi nasıl geçiyoruz

hocam paketlerde düzenleme yapılacakmı acaba? bronze ve silver boş paketler ünlemi geçmeyen bot kullanılmaz.
Şu paketleri bir aylık olarak düzenlesenizde bizde yolumuza baksak :)
veya şu gold paketin takipçi sayısını arttırsanız 5 çok az

demo hesapta 50 videomu sade yükleniyor

Botun gelişimi için;

YT Kanal çekerken, listelenen videolar 1 sayfadan az ise, tümünü seç seçeneği çıkmıyor.
Videolara açıklama girmiyor, özgünleştirmiyor.

Paket 1 ve 2 sadece indir yükle için var.10 kanal ekleniyor onada.
Botun kendini ayıran özellikler 2 ve 3. pakette.Bence 3 aylık periyot uzun.1 günlük denemeyle her şey anlaşılmaz 3 aylık alanda memnun kalmazsa ne olacak?
Bot sizin tabi paketleri belirlersiniz ama bence aylık paket biraz daha kanal eklense daha iyi olur.

Hasan hocam konuya bir açıklık getirirmisin platinum paket almak istiyorum. Aylık açacakmısınız. Bu yöndeki talebimiz karşılanacak mı ? Aydınlatmanızı rica ederim bizde ona göre yolumuza bakalım.

paketler aylık olursa gold paket alırım bot hoşuma gitti ama 3 ay çok bağlayıcı. ayrıca mb sınırı olmadan video düzenlemesi çook iyi çatır çatır film yüklüyor :)

Hayırlı olsun hocam videonuzu izledim çok beğendim. Ancak anlamadığım yerler var video havuzu sistemini anlamadım. Benim video havuzu limitim 100 diyelim ben 20 kanala da aynı anda 100er video yükleme talimatı veremiyor muyum?

Arkadaşlar toplu cevaplıyım;
1) Ünlem geçmek için ışık 5 ve %115 hız benim denemelerimde en başarılı olandır.
2) Aylık konusunda inanılmaz talep var, bizim altyapımız şu anda aylık bir sistem ile uyumlu değil fakat sanıyorum bu kadar isteğe sırt çevirmek mantıklı değil. Üzerine çalışıp bir çözüm üreteceğim.

Yeni özellik olarak çok sorulan "Para kazanmayı açma" özelliğini ekledik, video ortası reklamda yakında eklenecektir.

Kolay gelsin.

1) Ünlem geçmek için ışık 5 ve %115 hız benim denemelerimde en başarılı olandır.
2) Aylık konusunda inanılmaz talep var, bizim altyapımız şu anda aylık bir sistem ile uyumlu değil fakat sanıyorum bu kadar isteğe sırt çevirmek mantıklı değil. Üzerine çalışıp bir çözüm üreteceğim.

Yeni özellik olarak çok sorulan "Para kazanmayı açma" özelliğini ekledik, video ortası reklamda yakında eklenecektir.

Kolay gelsin.

Video ortası reklamdan sonra bot muhteşem bir hal alacak.
Dediğim gibi fiyatları indirin demiyorum paketleri düzenleyin yeterli :) gold paketin aylığı 30 tlye felan geliyor bu çok bir miktar değil sadece izleyici sayısını biraz arttırsanız ve ünlemsiz paketlerin bir yararı yok :)

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]
Hocam aylık sisteme geçmeniz mantıklı olanıdır zaten inşallah kısa sürede geçersiniz biz de faydalanırız :).Video ortası da beklediğim özelliklerden bir tanesiydi aylık sisteme geçilene kadar sanırım video ortası da aktif olacaktır.Ayrıca hocam tavsiyem ünlem geçmesiz pakete rağbet olmayacağı düşüncesindeyim.Kolay gelsin.

Kolay gelsin.

Merhaba aylık konusunda size şöyle bir öneri yapabilirim kullanıcılar alt hesap oluşturabilsinler yani mesela ben 250 liralık paketten aldım bunu başka hesaplarla paylaşabiliyim bir nevi hak devri gibi.

yada opsiyonel paketler oluşturma gelirse de iyi olur mesela ben sadece video editör kullanacağım özgünleştirme vs kullanmak istemiyorum botu alırken bunları seçip ona göre bir fiyat vrir sistem bu sayede kullanmayacağım şeylerepara vermişte olmam.

Son düzenleme:
Hocam hızlı atıyor herşey süperde yt den yt ye kanal çekerken açıklama ve keyleri gösteriyor ama otomatik girmiyor.Yani kanal kopyalandığında videolarda açıklama ve keyword girilmemiş oluyor.

hayırlı olsun 1 aya indir de hocam kullanalım fakirim ben mesela :) 50 tl nası verem :D

Hocam merhaba sistem yenı bence ilk olarak 20 30 kişiye 1aylık15 veya 20tlden verın

yeni bir bot için 3 ay şartı koymak ne derece mantıklı ?
ttnet gibi bağlıyosunuz belki beğenmeyecez

aylık 50 yerine bize 20 den ver 3 aylık 60 kağıt 150 çok gel anlaşalım hadi.Çaktırma kimseye hocam :D Bi seferlik istiyoz bi defacık

Bende istiyom bende bende :D

Aynen hocam kampanya yap bize uçur bizi :D Kopalım gidelim, bari böyle yorum yazan ilk 10 kişiye kaptır hocam 150 yerine 60 yapak gel anlaşalım, hadi tamam anlaştık hocam ver pp hesap kitap ödeme gönderek :D

Bot çok özellikli olsada çok pahali 50tllik pakette neredeyse bisi yok. sadece upload için neden o kadar.para verelim ?
Ciddi derecede paket değişikligine gitmeniz gerek

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tam tembeller için yapılmış bot = Alex :D :D

şaka şaka iyi bot ama 3 aylık olması saçma

Fiyatlarda ayarlama yapmanız gerekiyor. Bu fiyatlar çok fazla. Botunuz güzel ama fiyat fazla. Ben denemek için alayım dedim özelliklerin çoğunu kapatmışsınız. Özelliklerin hepsini açarsanız ben az kazanayım derseniz bu siteden size rahat 1000 müşteri her ay gelir.

Gayet güzel gözüküyor göze de çok hoş geliyor. Fakat bence 1 aylık paketlerde olmalı.

1 aylik olsada alsak :D
hocam gercekten guzel bir sistem fakat fiyat 3 aylik oldugu icin alamiuorum :(

Öncelikle hayırlı olsun merak ettiğim para kazanma telif vs. bunları nerden yapacağız.
bide tüm özellikleri kullanacağımız 1 aylık paket olsa süper olur. Allah utandırmasın.

Aslında fiyatları 1 aylığa çekerseniz daha mantıklı olur ilerde olabilecek sorunda youtube bunu engeller mi sanmıyorum ama kapanmalar vs olursa bu işten kullanıcılar zarar görebilir veya sizin bile elinizde olmayan durumlar olabilir önerimi bu yüzden yanlış anlamanızı istemem.Çünkü para iadesi olmayacağını söylemişsiniz.

Ek olarak vize dönemi geçtiğinde bende mutlaka almayı düşünüyorum.Hayırlı Olsun

1 aylık satış olursa almayı düşünüyorum.

Gerek tasarım gerek işlevsellik açısından forumdaki en başarılı web tabanlı bot olmuş.
Fiyatıda uygun olsaydı tadından yenmezdi hani :)

bot yeni olduğu için 1 AYLIK üyelik olmalı... Bir gün deneme ile hiçbir şey anlaşılmaz.. Video Edit limiti olmadığı için fiyatlar uygun gibi

botun özellikleri çok iyi görünüyor.ilk günlerde bikaç eksik,bikaç sorun olur ve düzeltilir onlar.fiyatıda bence makul fakat sorun fiyatların 3 aylık olması.tamam,deneme süresi veriyorsunuz ama deneme süresi dediginiz 1 günlüktür.sadece özelliklere bakabiliriz,paneli tanırız 1 günde ancak.en azından ilk başlarda botun denenmesi için aylık satış yapılmalı.ben kendi adıma konuşayım,konuda yazan özellikleri yapabilen bi bot için en yüksek paket fiyatı uygun bence.250tl az bi para degil ama 3 aylık fiyat olarak düşünürsek sorun yok.işte tek sorun,satışa yeni çıkmış bi botu en az 3 aylık satmanız.mesela ben şimdi ödeme yapar,en üst paketi alırım.8-10 gün sonra bot yüzünden kapanmalar filan yaşarsam yada başka sorunlar,botu kullanmayı bırakırım mecburen.işin para yönü bi tarafa,ben bi iş için para ödüyorsam onu sonuna kadar kullanmak isterim.ama 3 aylık para verip,10 gün sonra botun bana göre olmadıgını anlarsam nolucak?olan benim 250tl ye olacak :)

bu arada şu dünya engelini deneyen,geçebilen arkadaşlar varsa örnek bi video görmek isterim mümkünse :)

Hasan hocam paketlerde aylık düzenleme yapacakmısınız. Bot için 3 ay gerçekten uzun bir süre devam etmek isteyen olur istemeyen olur. Bugün aylık paketleri bekliyorum :)

Aynen hocam bende aylık bekliyorum bakalım

hocam paketlerde düzenleme yapılacakmı acaba? bronze ve silver boş paketler ünlemi geçmeyen bot kullanılmaz.
Şu paketleri bir aylık olarak düzenlesenizde bizde yolumuza baksak :)
veya şu gold paketin takipçi sayısını arttırsanız 5 çok az

Hasan hocam konuya bir açıklık getirirmisin platinum paket almak istiyorum. Aylık açacakmısınız. Bu yöndeki talebimiz karşılanacak mı ? Aydınlatmanızı rica ederim bizde ona göre yolumuza bakalım.

Paket 1 ve 2 sadece indir yükle için var.10 kanal ekleniyor onada.
Botun kendini ayıran özellikler 2 ve 3. pakette.Bence 3 aylık periyot uzun.1 günlük denemeyle her şey anlaşılmaz 3 aylık alanda memnun kalmazsa ne olacak?
Bot sizin tabi paketleri belirlersiniz ama bence aylık paket biraz daha kanal eklense daha iyi olur.

paketler aylık olursa gold paket alırım bot hoşuma gitti ama 3 ay çok bağlayıcı. ayrıca mb sınırı olmadan video düzenlemesi çook iyi çatır çatır film yüklüyor :)

Hayırlı olsun hocam videonuzu izledim çok beğendim. Ancak anlamadığım yerler var video havuzu sistemini anlamadım. Benim video havuzu limitim 100 diyelim ben 20 kanala da aynı anda 100er video yükleme talimatı veremiyor muyum?

@Lastwisher
Hocam aylık sisteme geçmeniz mantıklı olanıdır zaten inşallah kısa sürede geçersiniz biz de faydalanırız :).Video ortası da beklediğim özelliklerden bir tanesiydi aylık sisteme geçilene kadar sanırım video ortası da aktif olacaktır.Ayrıca hocam tavsiyem ünlem geçmesiz pakete rağbet olmayacağı düşüncesindeyim.Kolay gelsin.

Merhaba aylık konusunda size şöyle bir öneri yapabilirim kullanıcılar alt hesap oluşturabilsinler yani mesela ben 250 liralık paketten aldım bunu başka hesaplarla paylaşabiliyim bir nevi hak devri gibi.

yada opsiyonel paketler oluşturma gelirse de iyi olur mesela ben sadece video editör kullanacağım özgünleştirme vs kullanmak istemiyorum botu alırken bunları seçip ona göre bir fiyat vrir sistem bu sayede kullanmayacağım şeylerepara vermişte olmam.

Arkadaşlar bu kadar talebe sessiz kalmak imkansızdı, sizler için tüm paketleri 1 aylık şekilde düzenledik.

Paketler 25 tl den 100 tlye kadar uzanıyor, herkes botumuzu tanısın herkes bizimle kazanmaya devam etsin istiyorum.

Haydi bakalım biz üstümüze düşeni yaptık, bol bol kullanın :)

Arkadaşlar bu kadar talebe sessiz kalmak imkansızdı, sizler için tüm paketleri 1 aylık şekilde düzenledik.

Paketler 25 tl den 100 tlye kadar uzanıyor, herkes botumuzu tanısın herkes bizimle kazanmaya devam etsin istiyorum.

Haydi bakalım biz üstümüze düşeni yaptık, bol bol kullanın :)

Hocam talebe kulak vermeniz güzel, amacım baltalamakta değil ama bişey sormak istiyorum.
25 Tl lik pakette sadece up/down var ve 10 kanal limitli. Forumdaki diğer botlardan ytkazan veya videoyap full hali 25 tl. 20-25 kanal eklemeli ve içinde özgünletirmeleri, ünlem geçmesi vb. hepsi dahil.
Sizin botun ayrılan özelliği nedir?

Üstadım size belki 100 sebep sayabilrim, diğer arkadaşlar hakkında yorum yapmak da istemiyorum fakat normal bir kullanıcı olarak bizim sistemimize bir bakın arasındaki farkı kendiniz inceleyin.

Bizim en ucuz olmak gibi bir iddamız yok bizim iddamız en iyisini yapmak. Biz 10 liraya bot yapıp sonra kanallarınızı banlatacak bir sistem geliştirmek gayesinde değiliz.

Bizim sistemimiz 1-1 kullanıcıya para kazandırma odaklıdır, bizim sistemimizde 10 günde 1200 tl gelir yapıyor insanlar, dolayısı ile 10 tl az verip kanallarını Allaha emanet etmek istemeyen profesyonelleri hedef alıyoruz.

Eğer bu fiyatlardan da memnun olmayan varsa lütfen bizim yazılımımızdan uzak dursun.

Saygılar.

---------- Spam Engelliyici 13:29 ---------- Önceki Mesaj 13:26 ----------

Hemen paketimi seçip sipariş veriyorum.
Şimdiden hoşgeldiniz.
Deneme üyeliği veriyor musunuz ?
Tabi üye olup buraya kullanıcı adınızı yazın açalım demo hesabınızı.

1 adet gold paket alındı. Teşekkürler Hasan hocam.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam 5 kullanıcıy 1 ıp olması sıkıntı yaratmaz mı?

teşekkürler 1 aylık olarak güncellediğiniz için.Ayrıca Gold paket almak en ideali gözüküyor yaptıklarına karşılık fiyat makul geldi bana h.olsun tekrardan

Merhaba,

Video atarken oturum kapatmanıza gerek yok.

Ayarlar / kanal ayarları bölümünde video özgünleştirme bölümünde görebilirsiniz ünlem geçme özelliklerini.

Merhaba,

Video atarken oturum kapatmanıza gerek yok.

Ayarlar / kanal ayarları bölümünde video özgünleştirme bölümünde görebilirsiniz ünlem geçme özelliklerini.

hocam bir sorum olucak 50kanal eklenen paketi aldım, 50 tane kanalı ekledim ve bu 50 kanala, kanal başı 50 video atıcak şekilde ayarladım günlük 2500 video oluyo toplamda, video havuzu açısından sıkıntı olurmu ? çünkü video havuzu max100 yazıyo bu konuda bilgilendirirmisiniz ayrıca kapanmayı engellemek için günlük kanal başı kaç video önerirsiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri