Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Siz ikinize zaten para sayma makinası alacam, duydum ki ortaklaşa google hissesi alacakmışsınız yakında![]()
hocam bu pcden upload yapma için aklında bi tarih var mı?onun ftp gibi sorun çıkaracagınıda düşünmüyorum ben.o konuda çünkü ftp port var,şifreler var filan ama pcden uploadda onların hiçbirisi yok.sana zahmet bian önce ekle şu pcden upload olayınıda bizde bi bakalım bota.bu özellik yok diye deneme hesabı alıp bot nasıl diye dahi bakmadım![]()
Bende bu özelliğin gelmesini bekliyorum ünlem geçmede gerçekten başarılı ..
Fatih botu kullandığında pc de pek render ihtiyacın olmayacak. Arşivin net üzerindeyse firefox eklenti ile renderlı oto yüklemede yaptırabilirsin. Aklında bulunsuninşallah bian önce eklenirde kullanırız![]()
Web mi ? YT to YT mi ?Bugün videoları çok yavaş yüklüyor
Web mi ? YT to YT mi ?
Ben görüştüm pc upload uygulaması için. Bir aksilik olmazsa Salı günü aktif olacakmış. Toplu upload olayı olmacak. Tek tek yükleme olacakmış.
Fatih botu kullandığında pc de pek render ihtiyacın olmayacak. Arşivin net üzerindeyse firefox eklenti ile renderlı oto yüklemede yaptırabilirsin. Aklında bulunsun![]()
Eşleşende sıkıntı olmaz gayet başarılı dünya engelide aynı şekilde memnunum. Bol kazançlar. Kolay gelsin.başlangıç için idare edebiliriz bi süre ama sürekli o şekilde kalıcaksa yine büyük sorun olur
arşiv nette ama torrent olarakttnetin upload hızı malum,evdeki pcde render hızım gayet süper ama upload yaptırmıyor ttnet.vdsye torrentten indirip render yapmak zorunda kalıyorum.çok güzel içerik var elimde,bu ay güzel para kazandırdı bana çok şükür.dünya engeli vermiyor ama görüntü eşleşeni veriyor.tektek renderlamak yoruyor biraz.dünya engelini geçen bot herhalde görüntü eşleşenide geçer
![]()
başlangıç için idare edebiliriz bi süre ama sürekli o şekilde kalıcaksa yine büyük sorun olur![]()
Aynen[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam gerçekten tebrik ediyorum botunuzu çok beğendim ancak en kısa sürede bu para kazan ve video ortası nasıl yapılıyor onun videosunun tekrar çekilmesi lazım kalite berbat çünkü.
toplu video yüklemede video editör seçeneği neden yok?
Editöre gerek yok eşleşen, dünya engeli için yeterli seçenek ve custom biçimlendirme kanal ayarlarında mevcut.toplu video yüklemede video editör seçeneği neden yok?
Editöre gerek yok eşleşen, dünya engeli için yeterli seçenek ve custom biçimlendirme kanal ayarlarında mevcut.
Sana özel geliyor demekki hocamHocam hangi eşleşenden bahsediyorsunuz acaba bana 3. taraf geliyor ama?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.