Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sana özel geliyor demekki hocambenim eşleşen dünya engeli derdim yok. Custom da oynayacaksın tabi hepsini bir kalıpla geçmek mmkün değil öyle bir sistem tabiki yok.
6 adet hazır şablon var istersen custom düzenlemelerde yapabilirsin. Genel anlamda başarılı demo hesabı isteyip kendinde tecrübe edebilirsin.Arkadaşlar bot da tam olarak ünlem geçme nasıl
Ses eşleşeni için hızlandırma yeterli oluyor. Sorun yaşamadım.Arkadaşlar bu botta ses eşleşenini geçmek için ne yapıyorsunuz. Rahatlıkla geçiyor mu
Hoca kategori sıkıntısı başladı valla sorma. Atmadığımız kalmadı. Marjinal bişeyler bulmak şart oldu.Bu botdan sıkıldım artık usandım para kazanma açmaktan @ITPRO
Hocam pazar günü çalışmıyor arkadaşlar pazar günü herhangi bir şekilde cevap alamazsınız. Yarın aktif edeceklerdir.ne deneme hesabıymış be iste iste yoruldum artık arkadaş konuya girip kendi ile ilgili olan şeylere bakıyor galiba sadece destek den yazdım pm attım burdan yazdım.
bu son yazışım artık..
bi denemede ben alabilirmiyim,isim fatihbaz.
bu botta video edit sınırı nedir
Ayrıca bu botu kullanan arkadaşlar verdiğiniz parayı hak eden bir botmudur. Biraz fiyatlar yüksek gibi geldi bana o nedenle soruyorum.
baktığım kadarıyla mükemmel bir alt yapı var.Kanal kapanması vesaire o konularda konuşmak istemem fakat özellikler çok hoşuma gitti
[MENTION=13772]different46[/MENTION] ede pcden yükleme gelince haber et![]()
[MENTION=13772]different46[/MENTION] ede pcden yükleme gelince haber et![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.