fatihbaz
Süper Moderatör
Müdürüm seni aramızda görmek bize huzur verir![]()
eyv hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Müdürüm seni aramızda görmek bize huzur verir![]()
Pcden yükleme bi aksilik olmazsa Salı gününe hazır olacak demişlerdi.
Teşekkürler bugünden alayım o zaman gold paket![]()
Yalnız toplu yükleme olmayacağını belirtmişti Lastwisher. Tek tek upload olacakmış. Tam kesin bir şey değil ama o şekilde planladıklarını söylediler.
buna bi orta yol bulunması gerekçne bileyim mesela biz toplu halde ekleyelim o sırayla işleme koysun mümkünse.hem bizim işimizi görücek,hem sistemi yormayacak şekilde bi ayarlanması gerekiyor bunun yoksa tektek yüklemekle ugraşılmaz hocam.
Ne japonyasını bıraktınız ne kore pembe dizisini, bitirdiniz interneti bitirdinizHoca kategori sıkıntısı başladı valla sorma. Atmadığımız kalmadı. Marjinal bişeyler bulmak şart oldu.
Gözden kaçmış sanırım ekledim demo lisansıne deneme hesabıymış be iste iste yoruldum artık arkadaş konuya girip kendi ile ilgili olan şeylere bakıyor galiba sadece destek den yazdım pm attım burdan yazdım.
bu son yazışım artık..
Ekledim demo, umarım beğenirsin üstadım.bi denemede ben alabilirmiyim,isim fatihbaz.
Teşekkür ediyorum, biz kanal kapattırmayızbaktığım kadarıyla mükemmel bir alt yapı var.Kanal kapanması vesaire o konularda konuşmak istemem fakat özellikler çok hoşuma gitti
Sınırımız yok sınırsız ekliyebilirsiniz.bu botta video edit sınırı nedir
Ayrıca bu botu kullanan arkadaşlar verdiğiniz parayı hak eden bir botmudur. Biraz fiyatlar yüksek gibi geldi bana o nedenle soruyorum.
Sanıyorum yarına gelecek@different46 ede pcden yükleme gelince haber et![]()
Aynen üzerinde çalışıyorum.Pcden yükleme bi aksilik olmazsa Salı gününe hazır olacak demişlerdi.
Tabi bi bakın üstadım beğenirsiniz umarım.eyv hocampcden yükleme olmadan pek kullanabilecegimi sanmıyorum ama bu arada bi deneme hesabı alıp diger özelliklerine bakayım dedim
![]()
Hayırlı olsun şimdiden.Teşekkürler bugünden alayım o zaman gold paket![]()
Yalnız toplu yükleme olmayacağını belirtmişti Lastwisher. Tek tek upload olacakmış. Tam kesin bir şey değil ama o şekilde planladıklarını söylediler.
buna bi orta yol bulunması gerekçne bileyim mesela biz toplu halde ekleyelim o sırayla işleme koysun mümkünse.hem bizim işimizi görücek,hem sistemi yormayacak şekilde bi ayarlanması gerekiyor bunun yoksa tektek yüklemekle ugraşılmaz hocam.
Buradaki sorun yer sorunu sanıyorum herkese 10gb gibi bi alan vereceğiz öyle çözeceğiz. Aynı anda herkez 100-200 gb atarsa onu saklamamız sorun olur. Bir ufak deneme yapalım önce 10 gb ile sonrasında yükseltiriz. Şu anda yaklaşık 700-800 aktif hesap var, 10gb alan veriğimizde bile 7-8tb alan lazım dolayısı ile sunucularda biraz güncelleme lazım. Bi kaç test yapalım ona göre bakalım duruma.Hocam ben de sordum bunları. Bizim upload ettiğimiz dosyalar sunucuda depolanacağından o kadar dosyayı saklayamazlarmış ama bende bir orta yol bulunacağından eminim.
[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] harbiden bot olayında devrim oldu uploadextra herkes nasiplensin ekmeğini yesin. Aylardır bekleyen kategoriler içeriklerim hepsini erittim şimdi pc den upload başladığı anda çok farklı bir çalışma içerisine gireceğim bot motoru yeni açılmış mercedes gibi verdikçe istiyo verdikçe istiyor![]()
Fatih valla bir kaç gün daha bota girmessen ciddi baskı yapacaktım sana mesajın yerinde oldusenin gibi müşteri her satıcıya gerek hocamzorla deneme filan yapmadan aldıracaksın yani botu şimdi bana
![]()
Fatih valla bir kaç gün daha bota girmessen ciddi baskı yapacaktım sana mesajın yerinde olduGelde artık beraber parselleyelim boş arsaları damla damla göl olur.
Kanalları gözlemliyorum güzel ekmek bırakacağını düşündüğüm ve risk az olan kategori ve içeriği direk adsense gerisini bekletip ağırlıklı quiz bazen life şeklinde çalışıyorum.Hocam baya kuruttun demekBi kanala kaç video atıyorsun bot da ünlem sorunu yok ama adsense çalışmaya korkar olduk adsens çalışıyosun heralde hocam ?
Kanalları gözlemliyorum güzel ekmek bırakacağını düşündüğüm ve risk az olan kategori ve içeriği direk adsense gerisini bekletip ağırlıklı quiz bazen life şeklinde çalışıyorum.
Boş kanallarınızı bekletmeyin basın içeriklerinizi allah ne verdiyse partnere bağlayın. Bir kanala 300 attığımda var 2 attığımda var ama ortalama günlük 50 yi geçmemeye çalışıyorum çok kanal sürümden getiriside iyi oluyor.
kategoride aramayın her kategori kazandırır kimisi 2 günde patlar kimisi 2 ayda veya çöp olur. Önemli olan kanal açmaya devam etmek günün sonunda hepsini 3-5 topladığınızda cebiniz doluyor.
Elimizde güzel bir bot var bu bizim için iyi bir kaynak up/down olsun render olsun diğer extra özellikler vs.artık vds eziytine ve yavaş çalışma problemime son verdi firefox eklentisi benim için ayrı bir kazanç kapısı oldu çok bildiğim içerikler vardı ama indir renderla yükle derken günde max açacağın kanal 2-3 oda dünya engeli eşleşen verdimi haydaaa sil baştan tekrar aynı eziyetler başlıyordu. Şimdi bu botla durmadan kanal açma zamanı aç bırak aç bırak kapanan kapansın telif gelen gelsin hiç dert değil.Aynen bende o gözle bakıyorum son 2 haftadır sürümden gelir diye her gün dolduruyorum kategori farketmiyo valla yeni içerikler de buluyor insan baktıkça youtube ne derya deniz olduğunu tekrar hatırlıyorum![]()
Hep kanal açık çalışıyorum bundan dolayı kapanma yaşamadım hatta kanalla işim bittiğinde yine kanalı kanallarım menüsünden silmiyorum partnere ekleyene kadar istatistikleri takip ediyorum iyi oluyor. Ama şuna dikkat et aynı anda birden çok kanal yükleme yapma. Zaten bot yeterince hızlı bir kanal bitsin sonra ip değiş çerez sil diğerine başla.@ITPRO , hocam bikaç tane videoyu atmaya başladım kanala ama aynı zamanda benim pcde oturum açtım o kanalda.kanalı bota eklerken mecburen giriş yapıyoruzya,girdim ve çıkmadım şimdi videoları atıyor.daha önce çok yaşadım diger botlarda bunu,bu şekilde yaptıgım her kanal 2-3 günü çıkaramadı hemen kapandı.bu botta video yüklenirken giriş yaptın mı kanala sen?kanallar uçmasın sonra![]()
Hep kanal açık çalışıyorum bundan dolayı kapanma yaşamadım hatta kanalla işim bittiğinde yine kanalı kanallarım menüsünden silmiyorum partnere ekleyene kadar istatistikleri takip ediyorum iyi oluyor. Ama şuna dikkat et aynı anda birden çok kanal yükleme yapma. Zaten bot yeterince hızlı bir kanal bitsin sonra ip değiş çerez sil diğerine başla.
Bu arada hayırlı olsun![]()
ışık6 opaklık %100 izleniyor üstten ve yandan kırpma 35- 50 ye kadar denediğim var illaki geçiyor ses için 110-120 arası geçiyor bu kombinleri kategori ve içeriğe göre deniyorum yakaladığım anda videoları basıyorum.aynı anda 2 kanala yükleme yapmam,zaten pcde oturum açıp kontrol ediceksem bi kanalda işim bittikten en az 30-40dk sonra diger kanala girerim ben o konuda sorun yokta işte bot yüklerken oturum açık olunca çok kanalım gitti daha önce,ondan yana korkum var.bu arada teşekkür ederim ama botu almadım henüz,önce bi eşleşenden kurtulmam gerek.5 video attım,3 tanesi yakalandı eşleşene.ışık 5 ve opaklık %95 yapmıştım.bunla geçemezsen ışık 6yı dene demişti konu sahibi arkadaş önceki sayfalarda.bide ışık 6yı deneyeyim bakalım![]()
Hep kanal açık çalışıyorum bundan dolayı kapanma yaşamadım hatta kanalla işim bittiğinde yine kanalı kanallarım menüsünden silmiyorum partnere ekleyene kadar istatistikleri takip ediyorum iyi oluyor. Ama şuna dikkat et aynı anda birden çok kanal yükleme yapma. Zaten bot yeterince hızlı bir kanal bitsin sonra ip değiş çerez sil diğerine başla.
Bu arada hayırlı olsun![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.