Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

hocam kanal silme yok sanırım. 20 kanal eklediğimi varsayarsak silip farklı 20 kanal ekliyemiyormuyum ?

acaba koymayımı unuttun yoksa gerçekten yokmu şaşırdım :D

Son düzenleme:
Şu an için yok, ama bunu değerlendireceğim.

Hakverirsiniz ki yeni yazılım 20 gün kadar testerlar ile denedik ama tabiki 100 lerce kişi ile denenmesi farklı oluyor. Şimdi talepleri topluyorum hepsini değerlendireceğim.

Şu an için yok, ama bunu değerlendireceğim.

Hakverirsiniz ki yeni yazılım 20 gün kadar testerlar ile denedik ama tabiki 100 lerce kişi ile denenmesi farklı oluyor. Şimdi talepleri topluyorum hepsini değerlendireceğim.

Nasıl yani;

100 TL ye 3 ayda 20 kanal yapma hakkımı satın alınıyor sadece?

Kanal ile işimiz bitince yerine yenisini ekleme yok mu?

Hocam böyleyse hiç olmaz bu iş.

hocam botlar bölümünde olmayan sitelerden video indiremiyormuyuz denemdim 2 3 tane başaramadım indirmedi

Nasıl yani;

100 TL ye 3 ayda 20 kanal yapma hakkımı satın alınıyor sadece?

Kanal ile işimiz bitince yerine yenisini ekleme yok mu?

Hocam böyleyse hiç olmaz bu iş.

Yok üstadım, kastım o değildi. Biz test yaparken herkese 100er kanal hakkı verdiğimiz için kimsenin buna ihtiyacı olmamıştı. Düzenler gerekeni yaparız demek istedim.

---------- Spam Engelliyici 18:02 ---------- Önceki Mesaj 18:01 ----------

deneme alabilirmiyim. K. Adı: Nuke
Tabi ekledim.
hocam botlar bölümünde olmayan sitelerden video indiremiyormuyuz denemdim 2 3 tane başaramadım indirmedi
Linklerini bana pm atın inceleyeyim üstadım.

Yok üstadım, kastım o değildi. Biz test yaparken herkese 100er kanal hakkı verdiğimiz için kimsenin buna ihtiyacı olmamıştı. Düzenler gerekeni yaparız demek istedim.

Hocam ben en üst paketi aldım ve bunu duyunca şok oldum resmen.

Onu acilen eklemen gerekiyor.

1 kanal eklediğimizde kanala attık videoları işimiz bitti, silip yerine yeni kanal nasıl ekleyemeyiz.

Böyle harika bir sistemde bu basit ve önemli özelliği nasıl unuttun şaşırdım :)

Aslında fiyatları 1 aylığa çekerseniz daha mantıklı olur ilerde olabilecek sorunda youtube bunu engeller mi sanmıyorum ama kapanmalar vs olursa bu işten kullanıcılar zarar görebilir veya sizin bile elinizde olmayan durumlar olabilir önerimi bu yüzden yanlış anlamanızı istemem.Çünkü para iadesi olmayacağını söylemişsiniz.

Ek olarak vize dönemi geçtiğinde bende mutlaka almayı düşünüyorum.Hayırlı Olsun

hocam videoları sırada demeden direk indirme sansımız yokmu sırada diyor bekletiyor direk video çeker çekmez yükleme başlamıyormu

Üstadım siz baya sıkıntı yaşıyorsunuz size şimdi pm ile skype adresimi gönderiyorum 1-1 çalışalım.
Mesajim bulunsun deneyebilirim
Herzaman bekleriz.
Deneme hesabı alabilirmiyim
Tabi üye olup kullanıcı adınızı yazarsanız hemen yollayayım.
Deneme Alabilirmiyim ? K.A:earthquake
Hesabınız açılmıştır.
Botextra da size mi ait?
Evet bizim ekibimizin diğer projesidir.
Aslında fiyatları 1 aylığa çekerseniz daha mantıklı olur ilerde olabilecek sorunda youtube bunu engeller mi sanmıyorum ama kapanmalar vs olursa bu işten kullanıcılar zarar görebilir veya sizin bile elinizde olmayan durumlar olabilir önerimi bu yüzden yanlış anlamanızı istemem.Çünkü para iadesi olmayacağını söylemişsiniz.

Ek olarak vize dönemi geçtiğinde bende mutlaka almayı düşünüyorum.Hayırlı Olsun
Her zaman bekleriz.

---------- Spam Engelliyici 18:23 ---------- Önceki Mesaj 18:23 ----------

hocam videoları sırada demeden direk indirme sansımız yokmu sırada diyor bekletiyor direk video çeker çekmez yükleme başlamıyormu
Direk başlar üstadım, belki sıralamaya alıyordur bi 10 sn gibi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri