Ellerinize saglık. deneme hesabı alabilirmiyim. kullanıcı adı futli
m.stanley deneme bekliyorum teşekkürler..
Nikim jumana deneme hesabı alabilirmiyim ?
Açıldı hesabınız
demo hesabını inceliyorum hocam, düny engeli geçmek için nasıl bir ayar yapmak gerekiyor botta. dunya engeli veren bir videoyu denemek istiyorumda
Herşey güzelde tasarım çok hoşuma gitti
Beğenmenize sevindim.
100'er videoluk 5 kanal talimatı ancak verebiliyorsun yani.
Yeni talimat için beklemek gerekiyor.
Bence havuzların paketlerdeki kanal ekleme sayısı ile orantılı genişletilmesi gerek.
100 kanal ekleme hakkım var ama sadece 5 ine aynı anda talimat verebiliyoruz.
Üstadım bir kanalınız dolduğunda diğerini verin ? 500 videoyu sıraya alıyorsunuz bir yandan işlenip bir yandan diğerlerini ekliyor, daha nasıl bir sistem yapılabilir..
malesef hem video yüklemeleri yavaş hemde aynı anda 500 den fazla video yükleyemiyoruz inşallah bu sorunlar düzelirse botu kullanmak için yeteri kadar sebebim olmuş olacak
Yükleme yavaş mı ? 120tbit hat üzerine kurulu bir server ağında çalışıyorsunuz, 1 gb dosyayı indirip işleyip yüklemesi 1 dk bile sürmüyor. Lütfen 1 gb bir videoyu elle indirip işleyip geri yükleyin yükleme sürenizi bizimle paylaşın.
500 den fazla video yükleyemiyoruz derken ? 500 video alıyorsunuz sıraya onlar işlendikçe ekliyorsunuz ki bizdeki ekleme hızı sanırım bu işte son noktadır.
PS : bu arada sunucuların bir kısmını şu anda aktif ediyorum.
Yapıcı eleştirilere evet fakat yanlış bilgilendirmelere müsade etmem mümkün değil.
---------- Spam Engelliyici 19:36 ---------- Önceki Mesaj 19:32 ----------
Bir ince detay vermek istiyorum sanıyorum havuz sistemini tam olarak anlatamadık;
Havuzunuza diyelim 100 içerik attınız bunları eklemeye başlar bekletmeden, bu sırada sizde yeni videoları ekleyebilirsiniz.
Biz şunu yapmıyoruz, sıraya alalım 2 günde ekleriz demiyoruz, siz bir iş emri veridğinizde bütün sunucular o emirleri yerine getimek için focus oluyor.
1 kanala 500 içerik eklemek istiyorsanız atın 500 içeriği 1 saat sonra gelip tekrar ekleyin.
Yani oradaki havuz bandı inanılmaz geniştir. Yeterki doğru kullanılabilsin.