Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

Havuz geniş olsa, en az 2k olmalı bence, havuz geniş olduğunda yükleme sorun değil yavaş yavaş eritir onları.

Ama havuz dar olunca yüklemesini beklemek uzun sürer yeni kanal basabilmek için.
aynen benim gibi 1 kanala 500 den fazla video atanlar da kullanamaz

Havuz geniş olsa, en az 2k olmalı bence, havuz geniş olduğunda yükleme sorun değil yavaş yavaş eritir onları.

Ama havuz dar olunca yüklemesini beklemek uzun sürer yeni kanal basabilmek için.

aynen hocam sınırsız yükleme , işleme falan ama havuz geniş olmayınca bekletir sizin gibi video basan birine 500 nedir ki :) ama tasarım hoşuma gitti dünya engeli ünlem yükleme hızı hakkında bilgi verir misin hocam ?

Ellerinize saglık. deneme hesabı alabilirmiyim. kullanıcı adı futli

m.stanley deneme bekliyorum teşekkürler.. :)

Nikim jumana deneme hesabı alabilirmiyim ?
Açıldı hesabınız
demo hesabını inceliyorum hocam, düny engeli geçmek için nasıl bir ayar yapmak gerekiyor botta. dunya engeli veren bir videoyu denemek istiyorumda

Herşey güzelde tasarım çok hoşuma gitti :)
Beğenmenize sevindim.
100'er videoluk 5 kanal talimatı ancak verebiliyorsun yani.

Yeni talimat için beklemek gerekiyor.

Bence havuzların paketlerdeki kanal ekleme sayısı ile orantılı genişletilmesi gerek.

100 kanal ekleme hakkım var ama sadece 5 ine aynı anda talimat verebiliyoruz.
Üstadım bir kanalınız dolduğunda diğerini verin ? 500 videoyu sıraya alıyorsunuz bir yandan işlenip bir yandan diğerlerini ekliyor, daha nasıl bir sistem yapılabilir..

malesef hem video yüklemeleri yavaş hemde aynı anda 500 den fazla video yükleyemiyoruz inşallah bu sorunlar düzelirse botu kullanmak için yeteri kadar sebebim olmuş olacak

Yükleme yavaş mı ? 120tbit hat üzerine kurulu bir server ağında çalışıyorsunuz, 1 gb dosyayı indirip işleyip yüklemesi 1 dk bile sürmüyor. Lütfen 1 gb bir videoyu elle indirip işleyip geri yükleyin yükleme sürenizi bizimle paylaşın.

500 den fazla video yükleyemiyoruz derken ? 500 video alıyorsunuz sıraya onlar işlendikçe ekliyorsunuz ki bizdeki ekleme hızı sanırım bu işte son noktadır.

PS : bu arada sunucuların bir kısmını şu anda aktif ediyorum.

Yapıcı eleştirilere evet fakat yanlış bilgilendirmelere müsade etmem mümkün değil.

---------- Spam Engelliyici 19:36 ---------- Önceki Mesaj 19:32 ----------

Bir ince detay vermek istiyorum sanıyorum havuz sistemini tam olarak anlatamadık;

Havuzunuza diyelim 100 içerik attınız bunları eklemeye başlar bekletmeden, bu sırada sizde yeni videoları ekleyebilirsiniz.

Biz şunu yapmıyoruz, sıraya alalım 2 günde ekleriz demiyoruz, siz bir iş emri veridğinizde bütün sunucular o emirleri yerine getimek için focus oluyor.

1 kanala 500 içerik eklemek istiyorsanız atın 500 içeriği 1 saat sonra gelip tekrar ekleyin.

Yani oradaki havuz bandı inanılmaz geniştir. Yeterki doğru kullanılabilsin.

Yükleme yavaş mı ? 120tbit hat üzerine kurulu bir server ağında çalışıyorsunuz, 1 gb dosyayı indirip işleyip yüklemesi 1 dk bile sürmüyor. Lütfen 1 gb bir videoyu elle indirip işleyip geri yükleyin yükleme sürenizi bizimle paylaşın.

500 den fazla video yükleyemiyoruz derken ? 500 video alıyorsunuz sıraya onlar işlendikçe ekliyorsunuz ki bizdeki ekleme hızı sanırım bu işte son noktadır.

PS : bu arada sunucuların bir kısmını şu anda aktif ediyorum.

Yapıcı eleştirilere evet fakat yanlış bilgilendirmelere müsade etmem mümkün değil.

hocam amacım botu kötülemek değildi ama ister istemez insan diğer botlarla kıyaslıyor işin tekniğinden anlamam ben 120tbit hat var diyorsunuz,videoyap botunda 1 kanala 1k videoyu yarım saatte attığımı bilirim ama sizin botunuzda 1.5 saatten fazla oldu daha kanala 44 yüklemiş,teoride dediğiniz gibi olabilir fakat iş denendiğinde durum bu,denemeden yazmıyorum, isterseniz kullanıcı adımı vereyim loglarıma bakın

Çok iyi bot hazırlamışsınız tebrikler, üye oldum nick : Jaquest

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

Hocam benim merak ettiğim, mesela 2000 video emri verebiliyor muyum aynı anda ? yoksa max 500 mü ?

Sabah uyanırım ben 20 kanala 100 er video emri veririm, sonra işime bakarım.

Merak ettiğim bunu yapabilecek miyim, havuz sisteminde.

Kanal silme eklendi süper teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 21:57 ---------- Önceki Mesaj 21:56 ----------

Şuan limit 500 sanırım, değerlendirebilir onu @Lastwisher

10-20-50-100-500 paketlere göre havuz

50-100-300-500-1000 olsa en azından daha iyi

böyle küçük çaplı genişletme olursa iyi olur

havuz alanında benim kanal yerine başka kanal linki var? [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] ve sanırım benim videolar o kanalı yükleniyor (tam incelemedim)
ve işlem sırası çok uzun sürüyor ayrıca rusça film havuza aldığımda yüklenmeden havuzdan kendiliğinden siliniyor :)
Hlw8aaY.png

yukledigim videoları agırlıklı olarak torrent sitelerinden çekip yuklüyorum serverden ftp, yada browser upload kurmayi dusunmuyorsunuz ?

Evet hayırlı olsun diyelim, demo kullanıcılar stres testlerini bitirdikten sonra deneriz inşallah.

Test eden arkadaşlar,

Ünlemi en iyi hangi edit seçenekleri ile geçtiler? Videoları çok bozmadan

Paylaşır mısınız, hangi ayarları kullanalım

Test eden arkadaşlar,

Ünlemi en iyi hangi edit seçenekleri ile geçtiler? Videoları çok bozmadan

Paylaşır mısınız, hangi ayarları kullanalım

aynen ünlem için de öneride bulunmak isteyen varsa çok iyi olacak. ne atarsam ünlem oluyor.

youtubedaki bir kanalı nasıl özgünleştirip komple çekebiliyoruz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri