Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

Arkadaşlar şu anda sunucular stable gözüküyor sanıyorum sorunu giderdiler. Yinede monitorize ediyorum durumu.

Kolay gelsin.

Arkadaşlar videolarım yükleme havuzunda bekletiliyor yüklemeleri durdurmadığıma rağmen öyle bekletiliyor bu sorun sizlerde de var mı ? yada [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] abi bu sorun genel mi

api key ekleme butonu çalışmıyor
edit: sorun düzeldi.

Son düzenleme:
[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] Videoları havuza atıyorum fakat isimler gelmiyor 40 dakikadır videoların yüklemeleri başlamadı..

Edit : Düzeldi

Son düzenleme:
lisans sayfasında sıkıntı var lisansı yükseltmek istediğimde bu hatayı alıyorum

Notice: Trying to get property of non-object in /home/atolyema/public_html/v2/controller/userpanel/shop.php on line 61

Hocam 3-4 gündür havuzda bekleme süresi iyice arttı el atsan sana zahmet 4 saattir havuzda videolar
Hocam Az ilgilenin biraz.....

Son düzenleme:
lisans özelliklerini artırmak için " çoklu yükleme " yi satın almaya çalıştım.

Sanırım 1 upload daha veriyor.

Paypal ile öde dediğimizde site hiçbir tepki vermiyor.

Dünden beri toplu video eklenemiyor. "Icerik bulunamadi" hatası veriyor. Bot sahibinin bilgisine.

Özel mesaj ile dönüş yapıldı.

Ücret iadesi yapacaktınız pmde attım.

Hocam 3-4 gündür havuzda bekleme süresi iyice arttı el atsan sana zahmet 4 saattir havuzda videolar
Hocam Az ilgilenin biraz.....

Arkadaşlar Kanal Kopyalamada linki girince 404 hatası alan varmı acil ??

Bende alıyorum aynı hatayı.

Teşekkür ederim hocam yapacak birşey yok mecbur manuel çalışacağız canı sağolsun bot sahibinin

Dünden beri toplu video eklenemiyor. "Icerik bulunamadi" hatası veriyor. Bot sahibinin bilgisine.

Youtube Api değişikliğine gitti. Bu yüzden şu an kanal kopyalama'da bazı sorunlar mevcut ve bunun üzerinde çalışıyor. Kısa süre içinde tekrar aktifleşecektir.

lisans özelliklerini artırmak için " çoklu yükleme " yi satın almaya çalıştım.

Sanırım 1 upload daha veriyor.

Paypal ile öde dediğimizde site hiçbir tepki vermiyor.

"Çoklu yükleme", "Video Yükle" sayfasından çoklu video yüklemeyi sağlıyor. Yani birden fazla Url'i ekleyerek tek seferde yükleyebiliyorsunuz. Extra upload hakkı tanımlamıyor. Extra upload hakkı için VPS ya da Dedicated satın alabilirsiniz.

Paypal sorunu ile ilgili çalışmamız devam ediyor. Bu süre zarfında alternatif ödeme yollarımızı kullanabilirsiniz.

Edit: Kanal kopyalama sorunu giderilmiştir. Testlerini sürdürüyoruz. Siz de test ederek bir sorunla karşılaşmanız durumunda dönüş yaparsanız memnun oluruz.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri