Botun ömrü doluyor sanırım hergün ayrı bir hata havuzda kalıyor videolar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
videolar havuzda kaldı yükleme yapılmıyor.
Videolar havuzda beklemede kalıyor ve yüklenmiyor. Sorunun çözümü adına ilgilenirseniz sevinirim .
İyi Çalışmalar
Botun ömrünün dolması söz konusu değil. Yüksek yoğunluk nedeniyle bir miktar yavaşlama oldu fakat şu an için gerekli optimizasyonları yaptık. Video'lar artık havuzda takılı kalmayacaktır.Botun ömrü doluyor sanırım hergün ayrı bir hata havuzda kalıyor videolar.
@Lastwisher Hocam kanal kopyalarken kanal adresinde user olanları çekmiyor video bulunamadı diyor. Url içerisinde channel olanları çekiyor sadece.
şu takipci özelligini bi deneyelim dedik,bi türlü çıkamadık işin içindentakipciye kanalı ekledim,50 video yüklüyip sonra öyle duruyor.nasıl yapıyoruz bu takipciyi?nerde hata var anlamadım bi türlü...
o 50 limit nerde göremedim ama,önemide yok sanırım çünkü söyledigin gibi o günlük limittir hocamhocam kanalın yükleme bölümünde günlük yükleme limiti diye birşey var her kanal içinonu 100 yaparsanız 100 çeker 200 yaparsaniz 200 çeker.
eğer yapamadıgınız birşey olursa pm ile ulaşın yardımcı olurum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.