Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

Hasan şu client havuzunu da halletsen çok iyi olacak.

hocam paypalla aldıgım lisans aktif olmadı.destektenyazdım detayları.

ITPRO;
Client havuzunda ne var üstadım ?
Trainer;
Hesabınız aktiftir.

Kanallar bölümüne bir güncelleme daha yaptık;
Artık toplu işlem yapılabiliyor, aynı zamanda partner bulmadaki sorun giderildi. Partner bilgileri artık doğru şekilde geliyor.

Daha proje aşamasında olan bir çalışmada;
Bu gruplara video yükleyebilme mesela;
Müzik diye bir grup yaptınız içinde 10 kanal var, normalde tek tek kanala yüklüyeceğinize toplu şekilde müzik grubuna yükleyip o grupdaki kanallara paylaştırabilirsiniz.
Bu şu anda proje aşamasında fakat bunu da gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.

şu olursa haberdar edin hocam harika olur :)

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam dün gece bir arkadaşım içim platin paketten satın aldık fakat hala aktif hale gelmedi lisans? kullanıcı adı: arda çalışkan / morvegerisi

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] Client havuzunda istenilen kanala atama yapılabilecek şekilde bir seçenek olursa daha iyi bir kullanım kolaylığı ve zaman kazandıracaktır.

Arakdaşlar yeni bir rack daha aldık, şu anda içinde 20 sunucu daha var, dolayısı ile dedicated bekleyen arkadaşlar şimdi albilir. Bu sunuculardan 10 tanesi ortak sunuculara atandı. Kapasiteyi oldukça arttıracaktır. Rackda 22 tane daha yer var, dolayısı ile istediğimiz zaman hızlıca onlara da server sağlanabilecek.

İyi çalışmalar.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam kanal ayarlarında ve kanal kopyalama yerınde gizli dememe ragmen bot videoları genel olarak yüklüyor.. gizli yükleme yapamıyor muyuz ?

bota ulaşmakta zorluk çekiyorum belli ki sıkıntılar devam ediyor ayrıca eklenti çalışmıyor şuan
acilen ilgilenilmesi gerekiyor.
ilgililere duyrulur.

şuan botun durumu nedir acaba ona göre yenileme yapıcam arkadaşlar ?

hocam. 2 günde bastıgım 50 kanaldan 5 tanesi topluluğa düşmedi. özetle bu etiket açıklama kısmının ayarlanması lazım. adamlar anahtar kelime,url, Allah ne versiyse döşüyor. şahsen etiket ve açıklama kaldırma seçeneğinin de olması gerektiğini düşünüyorum. bana sadece başlık yetiyor.
-Başlık demişken de bir filtre sistemi getirilmeli.Topluluk yedirten kelimeler çıkartılmalı(özellikle cinsellikle ilgili olanlar).
-Toplu halde kapak resmi değiştirme,veya tek tek kendi kapak fotoğrafımızı yükleyip düzenleme imkanımız olması (yüklediğimiz resmi sistem otomatik ölçeklendirirse harika olur)
-playlist oluşturma

gibi özelliklerin mutlaka yer alması gerektiğini düşünüyorum. Nedense eski kanalları kopyalama çalıştığımda daha çok topluluğa düştüğümü farkettim. belki başlığı da az da olsa özgünleştirmeliyiz.İyi çalışmalar

hocam. 2 günde bastıgım 50 kanaldan 5 tanesi topluluğa düşmedi. özetle bu etiket açıklama kısmının ayarlanması lazım. adamlar anahtar kelime,url, Allah ne versiyse döşüyor. şahsen etiket ve açıklama kaldırma seçeneğinin de olması gerektiğini düşünüyorum. bana sadece başlık yetiyor.
-Başlık demişken de bir filtre sistemi getirilmeli.Topluluk yedirten kelimeler çıkartılmalı(özellikle cinsellikle ilgili olanlar).
-Toplu halde kapak resmi değiştirme,veya tek tek kendi kapak fotoğrafımızı yükleyip düzenleme imkanımız olması (yüklediğimiz resmi sistem otomatik ölçeklendirirse harika olur)
-playlist oluşturma

gibi özelliklerin mutlaka yer alması gerektiğini düşünüyorum. Nedense eski kanalları kopyalama çalıştığımda daha çok topluluğa düştüğümü farkettim. belki başlığı da az da olsa özgünleştirmeliyiz.İyi çalışmalar

etiket konusunda emin degilim,tam hatırlamıyorum ama ben uzun zamandır
açıklama çekmiyorum hocam zaten.kanal ayarlarında kalıplar var,kalıpları kullan özelligini açtıkdan sonra başlık ve etiket kısmında düzenleme yapıyorsun istedigin gibi.ben açıklama kısmındaki yazıyı silip,kanalıma abone olun filan tarzı bi yazı yazıyorum mesela.yüklenen her videoya karşı kanalın açıklaması degil,benim bu belirttigim yazı neyse onu ekliyor.

quiz son açıklamasında mesela açıklamaya etiket ekleyen kanalları atıcam dedi partnerden.benim sadece eski kanallardan bikaçında vardı o,ondan sonra işte yukarıda söyledigim gibi açıklama çektirmedim ve o sorunu yaşamadım.eski kanallardanda girip kendim sildim o sorunlu kısımları.bot direk alıp çekerse kanalları,açıklamada etiket varsa yarın quiz kanalı atar partnerden,biçok arkadaşda gelip quize söver beni sebepsiz attı diye :) ama adamlar bi uyarı yaptıysa,buna dikkat etmek gerek.

@Lastwisher
skypeden ve destekden yazdım dönüş alamadim pro paketime özel botlarim eklenmedi . sımdı aldıgım limited paketi de aktif edip botlarimin orayada eklenmesini istiyorum
43

Bugün karttan otomatik ödeme çekilmiş haberim yoktu bir an önce iade ederseniz sevinirim..destektende yazdım üyelik maili özel mesaj gönderiyorum..

özel mesaj kutunuz dolu mail :fo****1*[email protected]

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri