Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Daha proje aşamasında olan bir çalışmada;
Bu gruplara video yükleyebilme mesela;
Müzik diye bir grup yaptınız içinde 10 kanal var, normalde tek tek kanala yüklüyeceğinize toplu şekilde müzik grubuna yükleyip o grupdaki kanallara paylaştırabilirsiniz.
Bu şu anda proje aşamasında fakat bunu da gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.
hocam. 2 günde bastıgım 50 kanaldan 5 tanesi topluluğa düşmedi. özetle bu etiket açıklama kısmının ayarlanması lazım. adamlar anahtar kelime,url, Allah ne versiyse döşüyor. şahsen etiket ve açıklama kaldırma seçeneğinin de olması gerektiğini düşünüyorum. bana sadece başlık yetiyor.
-Başlık demişken de bir filtre sistemi getirilmeli.Topluluk yedirten kelimeler çıkartılmalı(özellikle cinsellikle ilgili olanlar).
-Toplu halde kapak resmi değiştirme,veya tek tek kendi kapak fotoğrafımızı yükleyip düzenleme imkanımız olması (yüklediğimiz resmi sistem otomatik ölçeklendirirse harika olur)
-playlist oluşturma
gibi özelliklerin mutlaka yer alması gerektiğini düşünüyorum. Nedense eski kanalları kopyalama çalıştığımda daha çok topluluğa düştüğümü farkettim. belki başlığı da az da olsa özgünleştirmeliyiz.İyi çalışmalar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.