Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] ödeme yapıldı lisansın onaylanmasını bekliyorum.

Hangi pakette editsiz sınırsız video yukleme var acaba? kullanan arkadaşlar da cevaplasa sevinirim.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] Ödeme Sabah yapıldı Hala Lisans geçmedi Desteğede mesaj bırakıldı Lakin bakılmadı. Son 1 Gün yazıyor süre dolup lisans biterse içerdeki 780 kanal silinir. Lütfen birazcık Hızlı şekilde aktif edilebilirmi...

---------- Spam Engelliyici 15:46 ---------- Önceki Mesaj 15:46 ----------

Tabi hocam şimdiye kadar açmışlardır büyük ihtimal yine bende bakayım.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] merhabalar hocam botta kesinti var şuan site açılmıyor ilgilenirseniz sevinirim.
İyi çalışmalar

tamda odaklandım işe gitti ya bekle bekle ne zaman gelir.

bi gelişme varmı hocam ?bekleyecekmiyiz daha ?

Hala girilmiyor,gaza gelmiştim sağlam basıcaktım bu sefer :D Giremedim soğudum tekrardan :D

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] Hocam Botlar > Youtube kısmındaki playlist özelliği çalışmıyor. Düzeltebilir misiniz?

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

Warning: Division by zero in /home/uploadextra/public_html/app/bot/youtube.com.php on line 77

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/uploadextra/public_html/app/bot/youtube.com.php on line 78

böyle bir hatayla karsılasıyoruz yükleme esnasında

Son düzenleme:
Gerçekten Anında Onaylanıyor Ödeme Bildirimi. 1 saat oldu parayı havale edeli hala bekliyorum. Verdiğiniz Süper Ötesi Hizmet İçin Teşekkürler.

Merhaba,

Eğer hesabınızdan eft yaptıysanız ve bankaya düşmediyse havadaki ödemeyi onaylayamadığımız için hesabınız anında onaylanmamıştır.

İnanılmaz anlayışınız ve taktire şayan sabrınız için teşekkürler.

Sorunlar efendisi uploadextra.Ne zamandır bu işi yaparım bu bot kadar lanetli bu bot kadar stabilize olmayan ve oldurulamayan bir başka bot görmedim.Her saniye sorun.Hocam senin kadar sorumsuzunuda görmedim kusura bakma [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] bir insana skypeden 50 kere yazdırılmaz.Birde haftalar geçiyor bir dönüp buyrun hocam demiyorsun.Tutturmuşsun destekten yazın.Yav yazıyoruz yazıyoruz da çözümler kalıcı olmuyor.6 tane bot kullanıyoruz.Gün geçmiyor ki biri sorun yaşamasın.

Sorunlar efendisi uploadextra.Ne zamandır bu işi yaparım bu bot kadar lanetli bu bot kadar stabilize olmayan ve oldurulamayan bir başka bot görmedim.Her saniye sorun.Hocam senin kadar sorumsuzunuda görmedim kusura bakma [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] bir insana skypeden 50 kere yazdırılmaz.Birde haftalar geçiyor bir dönüp buyrun hocam demiyorsun.Tutturmuşsun destekten yazın.Yav yazıyoruz yazıyoruz da çözümler kalıcı olmuyor.6 tane bot kullanıyoruz.Gün geçmiyor ki biri sorun yaşamasın.

Bende bu bitmeyen sorunlar yüzünden hep çekingen yaklaşıyorum bu bota. Gayet kullanışlı bot ama 30 günlük botu 30 gün olarak kullanamıyoruz bir türlü malesef... Sorunlar olduğunda telafi için en azından ekstra süre verilse bir nebze merhem olacak ama hiçbir uğraş yok.

Bende bu bitmeyen sorunlar yüzünden hep çekingen yaklaşıyorum bu bota. Gayet kullanışlı bot ama 30 günlük botu 30 gün olarak kullanamıyoruz bir türlü malesef... Sorunlar olduğunda telafi için en azından ekstra süre verilse bir nebze merhem olacak ama hiçbir uğraş yok.

Bende ekibim dolayısıyla mecburiyetten 1 ay daha devam edicem zaten lisanslarda 1 ay sonra biticek.Ondan sonra bu botla iş olmaz.Adam dediğin ekmek yediği yeri yüceltir,uğraşır.2 dakikalık geçici çözümlerle olacak iş değil.Kendi şahsi fikrim ve tavsiyem bu botu sakın kullanmayın.Şimdi konuyu baltalıyor olmasın çünkü baltalama bilmeden yapılır.Benim dilim yandı sizin yanmasın.Özellikle ekibi olanlar bu bota asla bulaşmasın zaten...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri