Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

hem Çok yavaş. Hemde Ara Ara Kopmalar oluyor botta. Acil Müdahale gerekli

hocam sunucuları resetleseniz bireaz daha hızlanır mı? 3 gün once emir verdiğim video yüklenmedi henüz.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] botta sorun var.
Warning: Division by zero in /home/uploadextra/public_html/app/bot/youtube.com.php on line 151

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/uploadextra/public_html/app/bot/youtube.com.php on line 153

[MENTION=8008]Titan[/MENTION]
Üstadım, tek tek bakıyoruz bir sorun varmı diye fakat göremiyorum yinede incelemeye devam edeceğiz. Arkadaşlar değişiklik yapmadık derken samimiler. Gerçekten dedicatedları etkileyecek bir düzenleme olmadı. Ama bundan bağımsız bir şekilde değişiklik varsa onu da inceleriz.
[MENTION=9005]dingdong[/MENTION];
Şu anda sanıyorum başlamıştır, bazı videolar yükleniyor vs.. durumlarda kalmış olabilir onları bir süre sonra sistem tekrar sıraya alacaktır.

Kolay gelsin

Hocam sana yalan söylüyorsun mu denildi ? Ben diyorum ki arkadaşlar doğru söylemiş gerçekten bişeyi değiştirmedik. Ama diyorum ki üzerine bizde kontrol edelim inceleyelim. Satış konusuna gelip baltalamak size bişey kazandırmaz. Elimizden geleni zaten yapıyoruz. Çirkinleşmeyelim.

Sizin sunucularınızı ben takibe altım şu anda monitorize ediyorum eğer bir hata görürsem düzelteceğim. Bunun dışında ne yapabilirim bilmiyorum. Sıcaklar sanıyorum hepimizi olumsuz etkiledi.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] 4 gündür destekden bekliyorum videolarim kısmındaki sorunu düzeltin artık

Tamam hocam destek ile görüştüm şimdi 1 sorun belirtmişsiniz onu düzeltmişler ama sanıyorum başka bir sorun daha belirtmişsiniz, onun üzerinde çalışıyorlar şu anda.

Hayırlı olsun, yeni fark etmiş olduğumdan ötürü üzgün olduğumu söylemek istiyorum. Benim bir sorum var eğer gözümden kaçtı ise de kusura bakmayın. Takipçimizi ayarlardık ve kendi otomatik olarak ekliyor. Bu noktada eklenilen videonun ünlem ya da dünya engeli yemesi halinde eklenmemesi ya da liste dışı yapılması ya da silinmesi gibi bir seçenek var mı acaba?

Hayırlı olsun, yeni fark etmiş olduğumdan ötürü üzgün olduğumu söylemek istiyorum. Benim bir sorum var eğer gözümden kaçtı ise de kusura bakmayın. Takipçimizi ayarlardık ve kendi otomatik olarak ekliyor. Bu noktada eklenilen videonun ünlem ya da dünya engeli yemesi halinde eklenmemesi ya da liste dışı yapılması ya da silinmesi gibi bir seçenek var mı acaba?

takipciye kanalı nasıl ekledin hocam?ben bi türlü ekleyemedim...bikeresinde ekledim dedim,50 video yükledi ilk gün.fakat sonraki günlerde karşı kanala günlük düzenli bi şekilde video yükleniyor olmasına ragmen,benim kanala 10 gün bekledim ve 1 video atmadı takipci.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri