Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

[MENTION=10233]BILDIRCAN[/MENTION] Hocam Botu Kullanmasını Bilene . Yorumlara Bakma :) Bazıları Videoyap BAzıları Uploadextra . Ben Dar Zamanda Kullandıgım İçin Uploadextra . Hata varmı desen İNSANlık Hali Tabi İnsan Eli Degmiş Bi sistemde Elbet olur . Ben Pişman Degilim Satın Aldıgıma :)

[MENTION=39362]burakpoyraz[/MENTION] hocam şimdi pm atıyorum size birlikte bir bakalım durumunuza.
[MENTION=9201]0can[/MENTION] Üstadım malesef ki hafta sonları destek ekibini çalıştırmam mümkün değil. Her insan evladı gibi onlarda haftasonu tatili yapmak zorundalar. İyi çalışmalar.
[MENTION=10233]BILDIRCAN[/MENTION]

Bu konuyla ilgili yazmamak gerekiyor normalde ama ben açıklıyım durumu. Bizim sistemimizin şöyle bir durumu var. Türkiyedeki en iyi spamcıların hemen hemen hepsi uploadextra ile çalışıyor. Asıl sorun şurada başlıyor bana bunu defalarca insanlar pm ile skype ile destekten vs.. yazıyorlar.

Hocam biz bottan memnunuz ama bunu konunuza yazıp herkesi buraya toplayıp ekmeğimize ortak edemeyiz. O yüzden en basit sorunu bile abartarak yazacağız ki burası bize özel kalsın.

Burada yazan arkadaşlarla da görüştüğümde hepsi cümleye hocam bottan çok memnunuz herkesede söylüyoruz fakat.. diye başlanıyor.

Gerçektende durumumuz bu. Onlara da kızamıyorum herkes kendi ekmeğinin peşinde. Gerçek yorumları istiyorsanız forumdaki en büyük spammerlara bu işin has babalarına sorabilirisiniz.

İsim vermeden biraz istatistik vereyim.

En top 5 kullanıcımız ;
Kullanıcı1 21 dedicated
Kullanıcı2 16 dedicated
Kullanıcı3 12 dedicated
Kullanıcı4 10 dedicated
Kullanıcı5 9 dedicated

Ortalama olarak bu kullanıcıların aylık verdikleri ücretlere bakabilirsiniz; Sizce çalışmayan, sorunu olan bir sisteme bu kadar yatırım yapılabilir mi ?

Bakın bazı kullanıcılarımız var günlük 1000-1200 kanal yapıyorlar. Bakın yukarıda bir arkadaşımız yazmış mesela tek server ile günlük 48.000 yükleme yapıyor(arkadaş yt to yt yapıyor, renderda 1 serverla bu rakam olmaz tabiki.) Kazanç yazmak yasak olmasa o kazançları burada 30 sayfa yayınlasak keşke.

Burada yazan sorunların %90 ında mutlaka bir ayar hatası yada çok alternatif bir durum söz konusu oluyor.

Ha botumuz %100 hiçbir hatasızmıdır, hayır heryerde olabileceği gibi bizde de hatalar olabilir fakat bu botun arkasında sadece bu işe atanmış 5 kişi gece gündüz çalışıyor.

Binlerce kullanıcı milyonlarca kanal yapıyorsa bu bot ile emin olabilirsiniz bu bot iyi bir bot.

Bu gün uploadextranın kullanmış olduğu altyapı,donanım,bağlantı,destek ekibi, yazılım mühendisleri hiçbir yerde yok.

Bana sorarsanız bizim tek eksiğimiz desteğimizin 7x24 olmaması. Bunun için malesef ki bu fiyatlar o desteği kaldırmıyor ama umarım bir gün değişik bir yapıya gider 7x24 canlı destek sağlayabiliriz.

Şuna canı gönülden inanabilirsiniz, biz uploadextra ile yatıyor uploadextra ile kalkıyoruz. Tek hedefimiz bu sistemi kusursuzlaştırmak.

Bu yolda bizimle beraber çalışan evini arabasını alan, çocuklarını üniversiteye yollayan, ailelerine ekmek gönderen binlerce insan var. Biz herşeyden önce onların vebali üzerimizde çalışıyoruz.

Herkese sonsuz teşekkürler.

[MENTION=39362]burakpoyraz[/MENTION] hocam şimdi pm atıyorum size birlikte bir bakalım durumunuza.
[MENTION=9201]0can[/MENTION] Üstadım malesef ki hafta sonları destek ekibini çalıştırmam mümkün değil. Her insan evladı gibi onlarda haftasonu tatili yapmak zorundalar. İyi çalışmalar.

Bu konuyla ilgili yazmamak gerekiyor normalde ama ben açıklıyım durumu. Bizim sistemimizin şöyle bir durumu var. Türkiyedeki en iyi spamcıların hemen hemen hepsi uploadextra ile çalışıyor. Asıl sorun şurada başlıyor bana bunu defalarca insanlar pm ile skype ile destekten vs.. yazıyorlar.

Hocam biz bottan memnunuz ama bunu konunuza yazıp herkesi buraya toplayıp ekmeğimize ortak edemeyiz. O yüzden en basit sorunu bile abartarak yazacağız ki burası bize özel kalsın.

Burada yazan arkadaşlarla da görüştüğümde hepsi cümleye hocam bottan çok memnunuz herkesede söylüyoruz fakat.. diye başlanıyor.

Gerçektende durumumuz bu. Onlara da kızamıyorum herkes kendi ekmeğinin peşinde. Gerçek yorumları istiyorsanız forumdaki en büyük spammerlara bu işin has babalarına sorabilirisiniz.

En top 5 kullanıcımız ;
Kullanıcı1 21 dedicated
Kullanıcı2 16 dedicated
Kullanıcı3 12 dedicated
Kullanıcı4 10 dedicated
Kullanıcı5 9 dedicated

Ortalama olarak bu kullanıcıların aylık verdikleri ücretlere bakabilirsiniz; Sizce çalışmayan, sorunu olan bir sisteme bu kadar yatırım yapılabilir mi ?

Bakın bazı kullanıcılarımız var günlük 1000-1200 kanal yapıyorlar. Bakın yukarıda bir arkadaşımız yazmış mesela tek server ile günlük 48.000 yükleme yapıyor(arkadaş yt to yt yapıyor, renderda 1 serverla bu rakam olmaz tabiki.) Kazanç yazmak yasak olmasa o kazançları burada 30 sayfa yayınlasak keşke.

Burada yazan sorunların %90 ında mutlaka bir ayar hatası yada çok alternatif bir durum söz konusu oluyor.

Ha botumuz %100 hiçbir hatasızmıdır, hayır heryerde olabileceği gibi bizde de hatalar olabilir fakat bu botun arkasında sadece bu işe atanmış 5 kişi gece gündüz çalışıyor.

Binlerce kullanıcı milyonlarca kanal yapıyorsa bu bot ile emin olabilirsiniz bu bot iyi bir bot.

Bu gün uploadextranın kullanmış olduğu altyapı,donanım,bağlantı,destek ekibi, yazılım mühendisleri hiçbir yerde yok.

Bana sorarsanız bizim tek eksiğimiz desteğimizin 7x24 olmaması. Bunun için malesef ki bu fiyatlar o desteği kaldırmıyor ama umarım bir gün değişik bir yapıya gider 7x24 canlı destek sağlayabiliriz.

Şuna canı gönülden inanabilirsiniz, biz uploadextra ile yatıyor uploadextra ile kalkıyoruz. Tek hedefimiz bu sistemi kusursuzlaştırmak.

Bu yolda bizimle beraber çalışan evini arabasını alan, çocuklarını üniversiteye yollayan, ailelerine ekmek gönderen binlerce insan var. Biz herşeyden önce onların vebali üzerimizde çalışıyoruz.

hocam destekten de yazdım şu edit seçenekleri artsa zaten kırpma en büyük server yoran şey buda sizde var zoom color gamma efektleri vs gelse güzel olur yani baya yazdık eklenecek listesine ekliyorum yazıyorsunuz 2-3 aydır yenilikleri bekliyoruz :) birde şu an editleri 360 p yapıyor sanırım doğru mudur hocam attığım kanallar çoğunluk 360p idi..

Tam konunun üzerine denk geldi normalde bu durumları yazmıyorum ama yazmayınca da yanlış anlaşılıyor bu sefer insanlar yanlış anlıyor.

Bir önceki sayfada [MENTION=39362]burakpoyraz[/MENTION] kullanıcımız demiş ki ;
özgünleştirilmiş videolar mı yavaş yüklenenler yoksa normal düz video mu ? çünkü özgünlesitrilmiş 200 videoyu 24 saatte zor atıyor !?!

artık bu duruma bi çözüm bulursanız sevinirim özelden size yazdım lakin dönüş almadığım için buradan yazıyorum... cidden programın çok gerisinde kaldım hergün aynı sorun günlük 200 videoyu geçemedim ..!
bu kadar kaliteli bi botun böyle sorunlar yapması gerçekden üzücü...
iyi çalışmalar

Bunun dışında birde screenshot koymuş; Screenshotta havuzda 10 saattir bekleyen videlolar var.

Şimdi konumuza gelen bir yeni arkadaş şunu sormuş bana ;
Hocam millet konunuzda günlük 200 adet video yüklüyor demiş. O zaman bizim almamızın hiçbir amacı yok.

Peki sorun neden kaynaklanmış ;

Normalde uploadextra spamden kanallarınız kapanmasın diye günlük 50 yükleme limiti ile gelir. Bu limit yeni başlayan kullanıcılar kanallarına 1000 video yükletip spamdan kapanmasın diye yapılır. Ve bu limit arkadaşımızın screen shot attığı ekranın alt tarafından değiştirilebilir;
VLanJP.png

Bunu belki kullanıcılarımız unutabilir diye de aynı screen shot attığı ekranın üzerinde belirtilen limite geldiğinde belirten bir uyarı var;
lyjGgE.png

Kanal limitiniz dolmuş diye. Şimdi burada suçlu olan yok, kullanıcımızda bu alanı bilmediğinden(diye tahmin ediyorum) kanal yüklüyor 50 tane sınırına gelincede o gün için yüklemeyi kesiyor diye bot yüklemiyor zannediyor. Burada normalde olması gereken destekten bize yazıp bizim cevaplamamız, ama bunun yerine satış konumuza gelip bu şekilde yazıyor.

Bu durum neye yol açtı şimdi;
Biz bu yorumla haksız bir şekilde müşteri kaybettik.
Kendisi bu durumdan dolayı günlük 200 tane video yükleyebildi.

İşte [MENTION=10233]BILDIRCAN[/MENTION] bizim durumumuzun özeti genellikle budur.
[MENTION=39362]burakpoyraz[/MENTION]
Havuzununun alt kısmında bulunan yükleme limitlerini arttırın sorununuz çözülecektir.

En top 5 kullanıcımız ;
Kullanıcı1 21 dedicated
Kullanıcı2 16 dedicated
Kullanıcı3 12 dedicated
Kullanıcı4 10 dedicated
Kullanıcı5 9 dedicated

güzel şeyler yazmışsınız kulağa hoş geliyor ve umarım öyledir ama bunları o top 5 kullanıcı ve bi kac daha bot kullanıcı yazsaydı daha inandırıcı olurdu. siz burada ne yazarsanız yazsın biz görmüyoruz etmiyoruz :)
ben bi kac haftadır bot ile bi durum bildirimi yapmadım ve sorun yok, güzel çalışıyor ama bi kac sayfa geri dönersek sürekli aynı sebeblerden dolayı insanları cok kızdırdınız olmuştur, evet en büyük sorun destek olmaması, bot kullanıcılarında hafta sonlarıda çalışmasının olması.

bu arada botdan iyi kazanan varmı kazananlarda bi yorum atsın görelim madem sürekli olumsuz mesajlar atıyorsunuz bide olumlu mesajlar atın.

Bir ufak dipnot;
Destek yok çok çok çok yanlış bir cümle. Uploadextra destek ekibi gerçekten bir botun sahip olabileceği en iyi destek ekibidir ki; her gün yüzlerce destek kapatıyorlar. Ama her normal firmada olduğu gibi iş saatlerinde çalışıyorlar. Benim söylediğim desteğin olmaması değil 7x24 olmamasıydı.

Bir ufak dipnot;
Destek yok çok çok çok yanlış bir cümle. Uploadextra destek ekibi gerçekten bir botun sahip olabileceği en iyi destek ekibidir ki; her gün yüzlerce destek kapatıyorlar. Ama her normal firmada olduğu gibi iş saatlerinde çalışıyorlar. Benim söylediğim desteğin olmaması değil 7x24 olmamasıydı.

1 günlük demo sürüm istemiştim onu deniyorum benim için yeterli gibi öyle full spamcı falan değilim video çekiyorum sadece 30tl lik paketiniz yeterli gibi bana bu arada çok beğendim arayüzü

Sorunlar düzeltildi ilginize teşekküler. [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam süre ekleme yöntemi yapınca hızlandırma vs uygulanmıyor ses eşleşeni çok gelmeye başladı 2 sini beraber edit yapmayı umarım açarsınız bir an önce... birde süre ekleme yöntemi mp4 box ile edit işlemi serveri çok yormadan yapılıyor diye biliyorum bu yüzden video kalite bozmadan atmak mümkün olamaz mı acaba en azından server sahibi kişiler ?

Malesef hem süre ekleme hem hız vs.. ekleyince double render oluyor 2 kere render işlemi iki kat yük gerekiyor. Daha önce denedik sonuçlar çok kötü çok şikayet oluyor o yüzden öyle bir özellik eklemeyeceğiz. Süre ekleme yöntemini zaten tavsiye etmiyoruz, ışık yöntemi %100 geçiyor onu kullanmak daha sağlıklı.

Hocam şöyle birşey fark ettim. Ben render yapmıyorum yt to yt çalışıyorum ve spam olarak genelde bottaki 50 limitten fazla atıyorum her kanala. Şöyle bir durum söz konusu. Yükleme havuzunda ki limiti 50 den fazla yapmak isteyince kanal ayarlarından spam korumasını değiştirin diyor. Oradan herhangi bir değiştirince de bot videoları o kanala yüklerken hep rendera alıyor. Daha sonra ben limiti arttırıp tekrardan spam korumasını değiştirince de render yaparak yüklemeye devam ediyor. Bunun için bir çözüm getirirmisiniz? Çünkü dizinle denediğimiz de skype üzerinden konuşurken ayarları bu limitleri arttırdıktan sonra sıfırladığımızda render yapmadan direk yüklemeye başladı. Bir de limitler için kanal ayarları kısmına bir kısım yaparak istediğimiz sayıyı girsek her kanal için o limit direk yükleme havuzu kısmına eklense iyi olur. [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

Üstadım durumun farkındayız, bununla ilgili bir çalışma yapıyoruz bu günlerde. Bitince bildireceğim.

youtube kanalına takipçi eklemiştim oda son yüklenen videoları çekmiyor bişey yapmıyor destekte zar zor cevap veriyor gold paket aldım almaz olaydım

Ben botu Kullanıyorum ve KESİNLİKLE TAVSİYEde ediyorum . piyasdaki saglam botlardan Birtanesi pişman degilim .

[MENTION=10233]BILDIRCAN[/MENTION] bana email adresinizi yazarmısınız ben bi bakayım duruma [MENTION=31515]Dermy12[/MENTION] Hayırlı olsun beğenmenize çok sevindim.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam benim işimi görmedi destekte 5 gün cvp vermedi takipçi yeni eklenen videoları çekmedi kanaldan bende lisansımı sattım yinede iyi yazılım eğer düzeltilecekse tekrar alayım ama bu sefer gold paket alamam 1 düşüğü iş görür eğer çekecekse video

Bot güzel fakat destek sıfır.Dün aksam mesaj attım bugün saat 4 oldu daha hala mesajıma cevap alamadım ve suan arkadaş online.

Ödeme gecildi attıgım pm ye bakarsanız bi.

Destek sıfır mı ? Haftasonu olmayan bir gün 48 saat içinde cevaplanmamış desteğiniz varsa ömür boyu lisans hediye edeceğim.

Mesai saatleri içinde desteklere cevap veriyoruz, akşam dediğiniz büyük ihtmal pazar günü oluyor. Ertesi gün pazartesi olduğundan birikmiş desteklerde sıra tek tek geliyor. Gün içinde eminimki desteğiniz cevaplanmıştır.

Destekte 2 tane mühendis + 1 editör çalışıyor. Bu kadar ciddi destek ekibi nerede var başka bilemiyorum.

Burası kurumsal bir işyeri arkadaşlar, ben tek başına evden çalışıp geceleri takılan birisi değilim. Dolayısı ile o tarz bir destek bekliyorsanız malesef mümkün değil. Ama iş saatleri içinde her desteğe cevap veriliyor. 1 iş günü içinde tamamlanmayan destek bizde mümkün değil malesef.

Pazar akşamı yazmanız ile pazartesi günü saat 9 da yazmanız malesef aynı şey oluyor bizim için, saat 4 oldu diye yazdığınızda saat daha 1 onu da göz önüne alın lütfen.

Lütfen PM yerine desteği kullanalım buradan hiçbir şekilde bilgilerinize ulaşamıyorum.

Saygılar sevgiler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri