Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

Şuanda Havuzdan yüklenen videoların %80 i hata veriyor yüklenmiyor!!!

Ustalar 1 Haftadır Çok Yavaş yükleme sorunları eksik atmalar inanılmaz arttı . Hani idare ediyorduk oyle boyle ama şu anda video atılmatacak kadat kotu oldu . Lütfen Acil Müdehale ederseniz seviniriz.

Arkadaşlar bu gün bu sikayetler üzerine yedek sunucular dahil herşeyi devreye soktum bi görelim bakalım gün içerisinde nasıl bir yansıması olucak hepimize.

Sorunu nihayet bulup çözdük valla şuan bot ışık hızında yükleme yapıyor. 6 dakikada 200 civarı video yüklemeye başladı. Sorunu çözmemize sevindim. Yardımlarından dolayı Hasan hocama teşekkür ederim. Daha önce ki sert konuşma tarzımdan ötürü kusura bakmayın. :) [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

takipciye kanalı nasıl ekledin hocam?ben bi türlü ekleyemedim...bikeresinde ekledim dedim,50 video yükledi ilk gün.fakat sonraki günlerde karşı kanala günlük düzenli bi şekilde video yükleniyor olmasına ragmen,benim kanala 10 gün bekledim ve 1 video atmadı takipci.

Hocam bende eklemedim zaten henüz almadım dahi ama kafama takılan soruyu sorayım dedim.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] deneme süresi alabilir miyim kullanıcı ismi : kahn0650

Sorunlar düzeltildi ilginize teşekküler. [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

Son düzenleme:
Dünden beri var sorun arkadaşlar desteğe yazdım ben beklemedeyim bakalım biraz da yavaşlık var sanırım dün akşam 200 video emri verdim 25 tanesi duruyor hala.

Son düzenleme:
Arkadaşlar kanal ekleme sanıyorum yt kaynaklı bir sorundu şu anda eklenebiliyor. Eğer kanal ekleyemezseniz yeni api key ekleyip deneyin lütfen.
[MENTION=39362]burakpoyraz[/MENTION]
lütfen bana ulaşın üstadım 200 video şaka gibi gerçekten. Bir inceleyelim sorununuzu, yukarda müşterimizin belirttiği gibi 6dk da 200 video ekliyebiliyor 1 dedicated yani günlük 48.000 video yapar. Renderda ise video uzunluğuna göre değişir fakat 200 çok komik bir rakam. 10 saatlik videolar çalışan arkadaşlar bile 500-1000 yükleyebiliyorlar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar videoları nasıl özgünleştiriyorduk?Sanırım Etiketlerde keyword finder kullan ve Açıklamada spinner kullan bunları açınca özgünleştiriyor?

kanal kopyalama kısmından kanal kopyalıyorum ama herzaman eksik çekiyor.Hatta 300 videolu kanalın 140 tanesini çekti

Son düzenleme:

Son düzenleme:
artık bu duruma bi çözüm bulursanız sevinirim özelden size yazdım lakin dönüş almadığım için buradan yazıyorum... cidden programın çok gerisinde kaldım hergün aynı sorun günlük 200 videoyu geçemedim ..!
bu kadar kaliteli bi botun böyle sorunlar yapması gerçekden üzücü...
iyi çalışmalar

XoLJR5.jpg

Bu konuya katılıyorum illaki server mı almak lazım acaba? [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam 1 günlük deneme alabilir miyim kullanıcı adı kahn0650

haftasonu yoksunuz ? nasıl destek sistemidir bu ..
para veriyoruz hizmet yok ..

işlenmeler biraz yavaş gibi ama benim gece 2-6 arası 750 video emrimi eritmiş 5-10 kalmış şuan işlenmeler devam da ediyor baktım şimdi videolar genelde 40 dk-1.5 saat arası..

hocam ben vps aldım + lisans hala onaylayacaklar yarında yoklar ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri