Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] istediğimiz sitenin botunu ücret karşılığında sadece kendimize özel alabiliyormuyuz? Site için böyle bir hizmet var dı onun için sordum

@Lastwisher istediğimiz sitenin botunu ücret karşılığında sadece kendimize özel alabiliyormuyuz? Site için böyle bir hizmet var dı onun için sordum

Merhaba,
Uploadextra'da da özel bot yazıyoruz, özel bot kullanıcıya özel olur diğer kullanıcılar göremez. Hangi sitenin botunu istediğinizi bildirirseniz olup olmayacağını kontrol edebiliriz.

İyi Çalışmalar.

site yine offline.. Son zamanlarda ilgilenilmiyor bu botla. Hala havuza toplu video eklenmiyor. Bir bir tıklayınca Bekliyor diyor kalıyor çok az video havuza alıyor 50 videodan.

Hiç sorma ya bi kullanamadım siteyi. Haftasonu da destek vermiyorlar sanırım. Dün 1 video yüklemek için 1 saatten fazla bekledim.

Hiç sorma ya bi kullanamadım siteyi. Haftasonu da destek vermiyorlar sanırım. Dün 1 video yüklemek için 1 saatten fazla bekledim.
Haftasonları destek vermemeleri ayrı sorun ama en azından eskiden iş görüyordu. Şimdi bir günde yaptgımız işlemi bir haftada yapamıyoruz. soğudum iyice

Haftasonları destek vermemeleri ayrı sorun ama en azından eskiden iş görüyordu. Şimdi bir günde yaptgımız işlemi bir haftada yapamıyoruz. soğudum iyice

Valla ben bilseydim almazdım.
Ben firefex eklentisinden dolayı aldım. Ama o da çalışmıyormuş. Bakalım bir site verdim botu yapılsın diye yapamazlarsa iade isteyeceğim. Paramızla rezil oluyoruz yahu.

Merhaba,

Teknik bir problem yaşanmıştır, bu yüzden siteye ara ara erişim sağlanamamaktadır. Bu durum için üzgünüz.

Sitemiz aktiftir.

İyi Çalışmalar.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

1 - site gün içinde denediğim süre zarfında 3 4 kere çöktü sitene girmedi uploadextraya bu sorun devam edecekmidir.

2 - Secret API ince eleyip sık dokuyarak dikkatli şekilde ekledim kanal eklemede sorun var .aşşağıdaki atacağım resimde beyaz ekranda kalmakta ve kanal eklenmemekte

özel mesaj yazdım geri dönüş yapmadınız sanırım mesai saatleri içi değil diye böyle sorunlar oldukca botu nasıl kullanacagım yarın destek rica ediyorum.

@Lastwisher

1 - site gün içinde denediğim süre zarfında 3 4 kere çöktü sitene girmedi uploadextraya bu sorun devam edecekmidir.

2 - Secret API ince eleyip sık dokuyarak dikkatli şekilde ekledim kanal eklemede sorun var .aşşağıdaki atacağım resimde beyaz ekranda kalmakta ve kanal eklenmemekte

özel mesaj yazdım geri dönüş yapmadınız sanırım mesai saatleri içi değil diye böyle sorunlar oldukca botu nasıl kullanacagım yarın destek rica ediyorum.

Merhaba,

Geçici bir problem yaşanmıştır, bu durum için üzgünüz. Site aktiftir.
Api izinleri eksik olduğunda bu şekilde bir hata vermektedir. Tekrar api almanız gerekir. Yapamazsanız destek bölümünden gmail bilgilerinizi gönderdiğinizde kanalınız destek ekibi tarafından eklenir.

İyi Çalışmalar.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] server satın almaya çalıştığımda bu hatayı veriyor
_jjKhWWlTsiK6V6auCcDlw.png

Son düzenleme:
Merhaba,
Sunucu bulunamadı hatasının çözümü için Dns önbelleği temizleme adımlarını takip ediniz.

BAŞLAT > cmd yazın ve ENTER tuşuna tıklayın.
ipconfig/flushdns yazın ve ENTER tuşuna tıklayın.
DNS Çözme Önbelleği Başarıyla Temizlendi.
veya Dns adreslerinizi aşağıdaki şekilde güncelleyebilirsiniz.

8.8.8.8
8.8.4.4

İyi Çalışmalar.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

Yükleme havuzuna eklenen videolar 9 saattir aynı şekilde duruyor kanallara yüklenme yapmıyor şuan.

BOL KAZANÇLAR...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri