Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ediyorumbegendim deişik alternatiflerin olması gerçekten güzel
Teşekkür ediyorumhayırlı olsun,paket değişikliği şart
Hesbınız açıldıBir deneme hesabı da ben alabilir miyim? id: elsaati
Beğenmenize sevindim, sizi de aramızda görmek isteriz.En son çıkan Kingbash vinelarını 1 saat arayla kontol edip kanalıma yükle
Youtubeda En komik videolar diye arama yap çıkan sonuçları günde 1 kere kanalıma yükle
Iha botunda Güncel kategorisindeki Konya haberlerini 1 saat arayla kanalıma yükle.
Aman allahım ütopyalarım gerçek oluyor tebrik ederim harika yenilik tam otomatik sistem budur.
Bot dediğin zaten tembeller için olmalıtam tembeller için yapılmış bot = Alex![]()
![]()
şaka şaka iyi bot ama 3 aylık olması saçma
Üstadım şu ana kadar %95 geçiyor ünlemi / engeli vs.. aynı zamanda güvenlik önlemleri ortada, eğer bu sistemde bir sorun yaşıyorsanız bişeyi çok yanlış yapıyorsunuz demektir@Lastwisher 90 değil 190 günde alırım kapanma sorunumu çözebilirsen![]()
Açtım demo hesabınızı@Lastwisher mümkünse bi denemede ben alayım kullanıcı adı:bkrknuk
Şu anda o sistem pasif. Demonuzu açtımHocam kendi botunu yap sistemini videoda anlatmamışsınız o konu hakkında bilgi verir misiniz biraz ?
bi denemede ben alayım nick powerstorm
Demonuz aktiftir, umarım beğenirsiniz.Denemeye değer. Demo hesabı alabilirmiyim? kullanıcı adı : sertankona
Hesabınız aktif.cemali deneme hesabı .
Şu anda pcdeki videoları upload seçeneği yok.PCdeki videoları uplaod yapabiliyor muyuz hızlı bir şekildi benim kota pert
Acil olarak açtım demo hesabınızı.Acilinden bir deneme hesabı rica edim
kullanıcı adı: murat1985
Deneme hesabı açıldıDeneme hesabı lütfen. Kullanıcı adım: doranetwork
Tabi denemeniz aktiftir.Deneme rica edebilirmiyim ben de,
Kullanıcı Adı: Alex
Hayır, 1-2. paketler sadece indirip yüklesin yeter bizim için diyen kullanıcılar için tasarlandı.paket 1 ünlem geçme kullanmıcakmı
Teşekkür ediyorum yorumunuz için.Fiyatlarda ayarlama yapmanız gerekiyor. Bu fiyatlar çok fazla. Botunuz güzel ama fiyat fazla. Ben denemek için alayım dedim özelliklerin çoğunu kapatmışsınız. Özelliklerin hepsini açarsanız ben az kazanayım derseniz bu siteden size rahat 1000 müşteri her ay gelir.
Tabi açtım demo hesabınızı.bi demo da ben alabilir miyim?
kullanici adi: ultraslan3556
Sağolun cümlemize.hayırlı olsun
Doğrudur.deneme hesabını tam ozellikli olandan veriyorsunuz demi yani gold paket den
Deneme hesaplarınızda $ yakamadığınız, eşleşen veren veya dünya engelli video deneyin
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Doğrudur 3 ay için 100 tl, aylık 30 tlye geliyor zaten.100 TL altındaki paketlerde ünlem geçemiyor yani doğru mu ?
Edit yapabilmek için en az 100 TL vermek lazım dimi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.