Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

merhaba hayırlı olsun
kullanıcı adım : hilikkan
deneme süresi alabilirmiyim

Öncelikle hayırlı olsun merak ettiğim para kazanma telif vs. bunları nerden yapacağız.
bide tüm özellikleri kullanacağımız 1 aylık paket olsa süper olur. Allah utandırmasın.

Abi hayırlı olsun
Botu yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum sürekli denemeler yaptım testler yaptım kendim normal bir spamcıyım ve şuan en iyi ünlem gecen bot çok hızlı bir şekilde render işlerimi yaptı günde 20knl yapıyodum ve hiç kapanma sıkıntısı olmadı.Gercekten cok güzel bir bot hazırladınız hocam banada test sürümünü vererek test etmemi sagladınız teşekkür ediyorum inşallah herkez için iyi olur

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

İş Bankası Hesap Numarası ve İBAN Hatalı diyor ödeme yollarken, kontrol eder misiniz hocam

Son düzenleme:
İşte benim botum hemen satın alıp kullanmaya başlıyorum.Bu zamana kadar hiç bot kullanmadım.Artık kullanma vakti geldi..
Size de bu girdiğiniz yolda başarılar diliyorum inş emeğinizin karşılığını alırsınız..

kanal arama > genel > youtube sekmesinden bir kanal çektiğimi varsayarsak bütün videoları özgünleştirmek istiyorum. bütün videolara tek tek detaylı içerik çek > tag bul butonunamı tıklamam gerekiyor. yoksa kanalın ayarlar bölümünden "keyword finder" kullanı açmam yeterlimi.

birde benim spam sistemim farklı örneğin 100 kanala token veririm hepsini videolarım sonra diğer 100lüye geçerim. ondan dolayı sabit bir ayar belirlememiz mümkünmü tek tek kanallara girip "keyword finderi" açmak zorun kalmak istemiyorum. başka özellikler içinde geçerli sadece "keyword finder" için değil. ünlem geç içinde geçerli. hesabın sabit bir ayarı olsun mesela keyword finderi ben açayım ordan. daha sonra ne kadar kanal eklersem ekliyim o ayarı çeksin ve bütün kanallarımda o ayar aktif olsun

güzel bir bota benziyor farklı yönleriniz diğer botlara göre illaki var bu bakımdan sizi tebrik etmek istiyorum. sonuçta ortada ciddi bir emek söz konusu fakat videonuzdaki kanalları kontrol ettiğimde biraz hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim. ünlem ya da dünya engelini geçirmek için videolara uygulanan filtre video kalitesini bir hayli bozmuş. bu konuda düzenlemeler yaparsanız almayı düşünebilirim. hayırlı satışlar

Diamond çakalım dedik İş Bankası hesabı yanlış diyor müdehale lazım :D

---------- Spam Engelliyici 19:12 ---------- Önceki Mesaj 19:10 ----------

Admin ilk günden bunaldı beyler sakin olalım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri